Massages4all

Beauty & Wellness JBO

Coronaplein 26
3204 CN Spijkenisse

Beauty & Wellness JBO 9,35

Beschrijving

Voor diverse massages kunt u bij Beauty & Wellness JBO terecht. U kunt gratis parkeren! Wij zijn gevestigd aan de rand van winkelcentrum Waterland tegenover de oprit van de C1000! Ook kunt u cadeaubonnen bij ons bestellen!

Massages

Beoordelingen (2)

 op 06-01-2012 5 9.5
Algemene indruk: 9 | Klantgerichtheid: 10 | Massageruimte: 10 | Prijs / kwaliteit: 9

Ik liep al enkele weken met lage rugklachten. Ik heb gemerkt dat ik er met mijn werk erg veel last van had. Op aanraden van een vriendin ben ik bij JBO terecht gekomen met een kortingsbon van 20% korting. Na een korte intake ben ik goed geholpen en zijn mijn klachten een stuk verminderd. Ik heb gelijk een strippenkaart genomen dat scheelde mij 1 behandeling zelf betalen. Al met al een zeer positieve ervaring.

 op 23-12-2011 5 9
Algemene indruk: 9 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 9 | Prijs / kwaliteit: 9

Ik heb de massage als zeer positief ervaren en voelde mij weer helemaal energiek! Het is zeker een aanrader! Mooie ruimte, fijne masseuse en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik kreeg een cadeaubon van mijn man die erg leuk was verpakt met een leuk cadeautje. Ik belde voor een afspraak en ik kon diezelfde week nog terecht! Wat mij opviel is dat er eerst een intakegesprek plaatsvond. Dit in tegenstelling tot andere salons waar ik ben geweest. Al met al een zeer positieve ervaring!

Deel uw ervaring met Beauty & Wellness JBO

 

Minimaal 100 tekens

Massages
`