Massages4all

Tantra massage

Tantra massage is heel sensueel en laat de seksuele lichaamsenergie wakker worden.

Mensen die slechts vaag iets weten van tantra massage denken gelijk aan een seksuele massage. Maar terwijl tantra massage inderdaad heel sensueel kan zijn en de seksuele lichaamsenergie laat wakker worden, is seksuele bevrediging niet het punt van tantra massage.

Doelstellingen van tantra massage

De prestaties van tantra massage heeft ideaal de volgende doelstellingen:

  • Wekken van de Kundalini, dit is een zeer krachtige vorm van energie die ligt aan de basis van de wervelkolom. Wanneer de Kundalini is gewekt, straalt het naar boven langs de wervelkolom en versnelt het lichaam het vermogen om zichzelf te genezen.
  • Over het activeren van de chakra's van het lichaam. De chakra betekent letterlijk wiel of schijf in het Sanskriet en is het centrum van energie in het lichaam dat is gevestigd in de wervelkolom. Er wordt gezegd dat er zeven belangrijke chakra´s zijn langs de wervelkolom, vanuit de basis naar de nek en hoofd.
  • Om de genezing van het lichaam in de fysieke, emotionele en spirituele zin te faciliteren. Omdat tantra massage de chakra's van het lichaam activeert is het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen verbeterd. Maar het is niet alleen de fysieke pijn die het lichaam voelt genezen met een tantra massage, ook de emotionele littekens die de persoon in zijn of haar leven houdt worden weggenomen. Tantra massage stelt een persoon ook open aan een spiritueel niveau met de wereld om hem of haar heen.

De handeling van het geven en ontvangen van een tantra massage is een zeer intiem gebeurtenis, als het kan laat het de ontvanger in een zeer kwetsbare situatie bevinden. Vanwege het vertrouwen en openheid dat de massage vereist, is het zeer belangrijk dat de gever van de massage iemand is die de ontvanger vertrouwd. Dat is de reden waarom deze massage vaak gebeurt tussen geliefden om de seksuele ervaring.

5 belangrijke punten

Bij de uitvoering van tantra massage zijn er vijf punten die zowel de masseur als de ontvanger niet uit het oog moeten verliezen.

  1. Het gaat net als bij iedere vorm van massage om de fysieke gezondheid en de ontvanger kan hierbij een enorme sensueel genot hebben.
  2. De massage moet uit vrije wil worden gegeven zonder daar iets voor tegenover te stellen. Aan de andere kant moet de ontvanger zich blootstellen aan de gevolgen van de massage zonder de noodzaak om iets terug te moeten geven.
  3. Sensueel plezier is niet altijd gelijk aan seksueel genot. Een tantra massage hoeft niet te eindigen in een seksuele penetratie.
  4. Er is geen beperking met betrekking tot welk deel van het lichaam kan worden aangeraakt en de manier waarop, als het zich maar niet alleen beperkt tot de geslachtsorganen. De ervaring zelf kan heel bevrijdend zijn. De gever en de ontvanger zullen het eens moeten worden over wat er comfortabel is tussen en hen en niet.
  5. Tantra massage maakt gebruik van specifieke massage- en ademhalingstechnieken welke aangeleerd moeten worden.

De massage leidt niet alleen tot plezier, maar ook tot genezing, zelfbewustzijn en harmonie.

Massages