Massages4all

Edelsteen massage

Edelsteenmassage zorgt voor een zeer goede doorstroming van de huid.

De naam van de massage geeft al aan dat de massage wordt gegeven met edelstenen. De stenen worden verwarmd. Door de warmte en de werking van de steen zal de massage dieper doordringen in het lichaam waardoor deze nog effectiever wordt.

De huid krijgt met de massage een zeer goede doorstroming. De massage is geschikt voor elk huidtype en voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress en uiteraard voor iedereen die heerlijk wil ontspannen.

De juiste edelsteen kiezen

Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht vooral door hun mooie kleuren. Een steen kan gekozen worden op de kleur die u op dat moment aanspreekt, op intuïtie of gericht op de genezende werking en op de klachten die aanwezig zijn.

Hoe werkt de massage

Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief. Gebrek aan energie maakt iemand moe en lusteloos. Edelstenen en etherische oliën geven energie die direct uit de natuur afkomstig is. Tijdens een edelsteen massage vindt er een energie uitwisseling plaats tussen de olie, edelsteen en de mens.

Net als bij een uitwisseling tussen twee mensen is er een klik of geen klik. Men spreekt dan vaak van chemie tussen mensen. Als die chemie er is dan voelt dat goed en voelen beide personen zich gevoed en vol energie. Zo is dat ook met een edelsteen massage. De juiste steen voor dat moment geeft de juiste energie uitwisseling.

Een massage waar je van gaat stralen

Na een edelsteen massage ziet iemand er stralend, blij, ontspannen en gelukkig uit, van binnen en van buiten. De werking en de kracht van de edelstenen kan na de massage nog langer worden ervaren.

Deze informatie is geschreven door massagepraktijk MOOJ

Massages