Massages4all

Cayce Reilly massage

De Cayce/Reilly massage is een mengeling van Zweedse, Osteopatische en Neuropathologische technieken.

De Cayce/Reilly massage is een lichaamsmassage met speciale Cayce olie. Het is een mengeling van Zweedse, Osteopatische en Neuropathologische technieken. Samen met speciale Cayce massagetechnieken, het strekken van spieren en bindweefsel en het draaien van de gewrichten, zorgt het voor een zeer diepe ontspanning van lichaam en geest.

Cayce en Reilly

De massage is ontwikkeld door Edgar Cayce (1877-1945) en Dr. Harold J. Reilly (1895-1987). De therapie is gebaseerd op 45 jaar lang onderzoek in de readings naar adviezen over gezondheid en natuurlijke geneesmiddelen.

Innerlijke rust en ontspanning

De massage wordt gegeven voor innerlijke rust en ontspanning. De massage is zeer geschikt voor mensen met klachten aan hoofd, nek- en schouders, rug, buik, voeten, chronische ziekten of herstel na ziekte en/of operatie.

Waarom deze massage?

Een Cayce/Reilly massage bevordert de circulatie, stimuleert de afscheiding van afvalstoffen en gifstoffen, verhoogt de weerstand, ontspant de spieren, bevordert de beweegbaarheid van de botten, kalmeert de zenuwen, vermindert stressgevoeligheid, verkort de herstelperiode na ziekte of blessure.

Deze informatie is geschreven door Selfhealing Praktijk Jan & Jantsje Osinga

Massages