Massages4all

Klassieke massage ervaringen (9)

  • Sanne  op 05-08-2019

    Het was een heerlijke ervaring. Ik ben volledig tot rust gekomen. Alles bij elkaar zorgde er voor dat ik helemaal zen werd. Door de ruimte waar we waren de muziek die aan stond en de manier van masseren. Echt heel erg fijn ik kom graag weer terug!

    Sanne is bij Harrymassage in Wirdum geweest
  • Andre op 05-08-2019

    Heerlijke massage. Een ervaren masseuse. Ze weet wat ze doet. Ik heb er erg van genoten. Het is een aanrader.

    Andre is bij Sanne Beautysalon in Wytgaard geweest
  • Esther ijzelenberg op 30-09-2014

    Ik ben via via met massage praktijk de stroom in aanraking gekomen . Ik moest er dan ook even voor rijden en wist niet wat ik kon verwachten . Maar alle verwachtingen werden overtroffen !! Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt, kortom Simone werkt heel vakkundig en echt klantgericht.. Een aanrader dus!!

    Esther ijzelenberg is bij Massagepraktijk De Stroom in Breda geweest
  • Jan op 09-12-2013

    Als je bij Judo in een greep wordt gepakt kun je afkloppen, zodat je tegenstander je loslaat. Maar dat lukt je niet bij Henny. Je spieren worden uit de knoop gehaald zodat je de volgende dag met een grijns op je gezicht rondloopt. Mensen vragen dan waarom je zo vrolijk kijkt en het enige wat je dan kan zeggen is dat je aangepakt bent door iemand, Henny, die je je jaren jonger laat voelen. Spieren los, huid geprikkeld, voeten gemasseerd en jezelf lekker laten voelen. Zoals ze zegt, een broodnodig medicijn. Tot de volgende keer.

    Jan is bij Massagepraktijk Shirodhara in Zwolle geweest
  • Berend op 20-09-2012

    Henny heeft veel aandacht voor de persoon en neemt de klachten serieus. Snel weet ze de \"knoopjes\" te vinden om die weg te werken. Met een voldane ontspanning en daarna rust voelde ik me de volgende dag in de \" z(w)evende\" hemel. Echt voor de drukke man, en vrouw, een aanrader. Henny, graag tot de volgende keer.

    Berend is bij Massagepraktijk Shirodhara in Zwolle geweest
  • Eekhof op 06-06-2012

    Mijn ervaring was erg goed, ik was zeer tevreden over de massage,de massage was erg doeltreffend. en ik kan met een gerust hart antje aanbevelen voor ieder die een goede massage wil ontvangen. tevens wist zij erg goed waar ze over sprak en wat ze deed,daardoor kreeg ik een goed gevoel en was ik helemaal ontspannen en bij getankt. het is een cadeau voor ieder die weet wat zijn lichaam waard is.

    Eekhof is bij Massagepraktijk Antje Tardy in Leeuwarden geweest
  • Mel S op 17-08-2011

    Ik heb scoliose en deze massage heeft geholpen tegen de pijn. gezellige sfeer en professionele massage. Loes neemt de tijd om me gerust te stellen en ook na de massage kreeg ik tijd om even bij te komen.

    Mel S is bij Wellness Touch in Papendrecht geweest
  • Henk van os op 21-06-2011

    Ik had een kadobon gehad van mijn dochter en vond het eerst maar niks want ik was nog nooit eerder gemaseerd maar ben toch maar gegaan en blij toe want ik vond het heerlijk!!en ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt!

    Henk van os is bij Versteegh Massagepraktijk in Lisse geweest
  • Anne op 21-04-2011

    Na de sauna werd ik de hele lichaam met olie gemasseerd, ik heb piriformis pijn wordt met ultrasonic behandeld, na 4 jaar last heb ik binnen 1 uur behandeld pijn is weg, bijzondere lekker massage, top therapie...

    Anne is bij Hansi massage in Amsterdam geweest
Massages