Massages4all

Chinese massage ervaringen (15)

 • P. Dekker op 16-07-2018

  Heel goed met lieve en professionele masseuse, wordt echt zorg aan verleend aan de massage, lichaam komt helemaal tot ontspanning

  P. Dekker is bij Jin Jin in Amsterdam geweest
 • Hans op 19-05-2017

  Plezierig en ontspannen en ook persoonlijke aandacht. Geen haastwerk maar alle tijd. Eerst de rug en de benen en daarna ook de voorkant en afsluitend met heerlijke hoofdmassage. Een echte aanrader dus

  Hans is bij Jin Jin in Amsterdam geweest
 • Rick op 06-03-2017

  Zeer correct en stevig, met goede aandacht voor de rugspieren. Ik ben behandeld door Lisa die erg attent is en een heel uur masseert en stevig doorpakt. Na de tijd is er keuze uit thee of een glas koel water.hele zachte ontspanningsmuziek op de achtergrond. Alles ziet er keurig schoon en netjes uit.

  Rick is bij Jie Mei in Sneek geweest
 • Bas wals op 20-12-2016

  Gewoon kut deze massage Totaal geen ervaring dit mens En het is gewoon geldklopperij wat deze persoon wil

  Bas wals is bij TopFit Gezondheidspraktijk in Wormer geweest
 • Passant op 24-08-2016

  In een relaxte omgeving is er een prettige massage gegeven. Deskundig en professioneel !!! De tijd waarvoor betaald is wordt gegeven.Eveneens wordt de tijd genomen voor de klant. Goede indruk.

  Passant is bij Jie Mei in Sneek geweest
 • Herman op 01-03-2015

  De massage is een weldaad voor je lichaam. Soms best wel pittig ,maar het totaal plaatje is een en al genieten. Weer lekker soepel ,aanrader. Noem het maar een uur-vakantie. Vooraf kan je duidelijk maken welke massage je wilt, kiezen blijft dan moeilijk.

  Herman is bij Jona Massage & Health in Amsterdam geweest
 • Johan op 22-09-2014

  Prima massage , vriendelijke dames, een verademing voor rug,schouder en nek . Ze doen ook cupping , dat ken ik nog niet maar mij werd verzekerd dat het goed is voor je bloedsomloop. Kortom lekker ontspannen. En na afloop een lekkere Chinese thee gedronken. Hier ga ik zeker vaker heen . Eindelijk een goede massage salon in Friesland .

  Johan is bij Jie Mei in Sneek geweest
 • Eric op 22-12-2012

  Ik had lang rug pijn en was veel keer bij theorapie geweest. Maar de pijn blijft. Bij Yin Yang Wei massage werd ik een uur behandeld (cupping, chinese theorapie). een keer was de pijn gelijk weg en kan ik weer alles gemakelijk doen. heel goed. en de medewerker was heel aardig.

  Eric is bij YinYangWei massagesalon in Breda geweest
 • Mart op 11-12-2012

  Ik ben zeer ontevreden over een massage die ik heb gehad - die mevrouw (lang en slank) wilde niet anders dan een erotische massage doen voor veel geld - ze kleede zich uit - het was niet naar mijn zin - sorry

  Mart is bij BODY & SOUL Chinese Wellness in Den Haag geweest
 • Ed op 21-04-2012

  Keuze uit aantrekkelijke jonge dames die ook nog eens prima massage kunnen geven. Ook de ontvangst was prima met een lekker kopje Chinese thee. Kom graag weer eens terug. Ed uit Scheveningen Keuze uit aantrekkelijke jonge dames die ook nog eens prima massage kunnen geven. Ook de ontvangst was prima met een lekker kopje Chinese thee. Kom graag weer eens terug. Ed uit Scheveningen

  Ed is bij Health Center Relakz in Den Haag geweest
 • Kees op 15-12-2011

  Buitengewoon goed.Er wordt hygienisch en professioneel gewerkt Vriendelijke masseuses die m.i. technisch goed werk afleveren en ook nog eens zeer klantgericht zijn. Men houdt zich aan afspraken van betaling en tijdsduur.

  Kees is bij Pioen wellness centra in Rotterdam geweest
 • Fred op 09-12-2011

  Zeer goed en met weinig alternatieven in oost ben ik blij dat we nu een nieuwe shop erbij hebben. Jammer dat ze naast een sexclub zitten, dan krijg je meteen slechte associaties maar de zaken hebben niets met elkaar te maken. Dames zeer vriendelijk en gastvrij

  Fred is bij Jona Massage & Health in Amsterdam geweest
 • Tom op 29-06-2011

  Ik ben zeer tevreden over de massage en de vriendelijkheid van de masseuse die mij heeft gemasseerd. De hele zaak maakt een positieve indruk, schoon en leuk Chinees ingericht. De prijs is voor een uur massage en een lekker kopje koffie zeker goed te noemen, waar werken mensen nog zo hard voor 30 euro. Ik ga zeker nog eens terug.

  Tom is bij BODY & SOUL Chinese Wellness in Den Haag geweest
 • Jan op 07-04-2011

  Lieve meiden waarmee ik eerst even heb zitten keuvelen onder het genot van een heerlijk chinees kopje thee. Daarna gekozen voor Ella. Prima massage. Ga zeker weer eens terug.

  Jan is bij Health Center Relakz in Den Haag geweest
 • Aal op 26-11-2010

  Een aantal maanden geleden ben ik daar wel een binnen-geweest voor een heerlijke chinese massage. Ik vond dat destijds wel goede massage icm prijs / kwaliteitsverhouding. Enige tijd geleden ben ik weer eens terug gegaan en bij dit bezoek heb ik gemerkt dat de salon van eigenaar was veranderd. De nieuwe eigenaar liet een goede indruk bij mij achter. Ik ben toen door een masseuse geholpen. Ik vond die behandeling ronduit slecht. Ik ga nog eens terug om te kijken of het beter is geworden zo niet dan wil ik niet meer door die ene masseuse geholpen worden. groet a.

  Aal is bij Dan Na Massage in Amsterdam geweest
Massages