Marjo Waardijk

Adresgegevens
Frederik Hendrikstraat 9
3143 LB Maassluis
Zuid-Holland

Massages
printvriendelijke versie  

Marjo Waardijk 9,25
4 beoordelingen

Adresgegevens
Frederik Hendrikstraat 9
3143 LB Maassluis
Zuid-Holland

Diana | 17-02-2009 5
Gemiddelde score 9.5

Veel last van maag en darmklachten en bij Marjo een Cranio-Sacraal massage kregen. Geweldige ervaring. Eindelijk ook weer een nacht heerlijk geslapen. Verder weet Marjo je erg op je gemak te stellen en door de juiste vragen te stellen, weet ze precies wat ze moet doen en welke massage het beste is voor jou. Een aanrader !

Algemene indruk9
Klantgerichtheid10
Massageruimte10
Prijs / kwaliteit9
Hans Oostervink | 16-02-2009 5
Gemiddelde score 9

Ik ben zelf sportmasseur en daardoor kritisch ten aanzien van andere masseurs/massages. Ik ben vaak meer bezig hoe iemand de massages geeft dan dat ik ontspannen er van kan genieten. Ik heb van Marjo een aantal keren een cranio-sacraal massage gehad. Zij is erg professioneel en verstaat haar vak enorm goed. Ze werkt vanuit huis in een hiervoor speciaal ingerichte ruimte. De keren dat ik ben gemasseerd heb ik als uitermate ontspannend maar ook als effectief ervaren en komt door de ervaring en professionaliteit van de masseur (Marjo).

Algemene indruk9
Klantgerichtheid9
Massageruimte9
Prijs / kwaliteit9
Ingrid | 11-02-2009 5
Gemiddelde score 9.3

Marjo (een slanke dame van begin 40) heeft haar massagepraktijk op de zolderverdieping van haar huis. In deze warme en lichte ruimte zorgen een heerlijke massage tafel, sfeervolle rustige decoraties en zachte ontspannende muziek voor de perfecte omstandigheden om helemaal te ontspannen. Het contact met Marjo is altijd ontspannen en zeer vriendelijk. Ze lijkt zich bij elke behandeling volledig op me af te stemmen en kan volgens mij voelen waar mijn lijf behoefte aan heeft. De meeste keren heb ik een cranio-sacraal behandeling ondergaan en de resultaten daarvan zijn goed tot spectaculair. Tijdens een van de eerste cranio behandelingen ontstond er een pijnlijk gevoel wat uitstraalde naar mijn been. In de weken die volgden bleek de achillespees en de kuitspier waar ik de behandeling voor onderging, blijvend meer ontspannen en daardoor stukken minder pijnlijk. Ik zou het liefst elke week bij haar langs gaan. Zo''n oppepper maakt dat je er weer helemaal voor kunt gaan. Beats the hairdresser

Algemene indruk9
Klantgerichtheid10
Massageruimte9
Prijs / kwaliteit9
Sonja Heskes | 11-02-2009 5
Gemiddelde score 9

Ik heb altijd om de zes weken een ontspanningsmassage en ben daar erg tevreden over. Na een massage van ruim een uur ben ik weer als nieuw en kan ik er weer tegenaan!! Ik kan het iedereen aanraden om dit wel eens voor jezelf te doen.

Algemene indruk9
Klantgerichtheid9
Massageruimte9
Prijs / kwaliteit9

Deel uw ervaring
Help anderen met het maken van een goede keuze door uw massage ervaring te delen.

Algemene indruk
Klantgerichtheid
Massageruimte
Prijs / kwaliteit
   
Naam *
E-mailadres * (wordt niet getoond)
Welke massage hebt u gehad? *
Hoe hebt u de massage ervaren? *
Mininmaal 200 en maximaal 600 tekens
Welke woorden staan onder het invoerveld? *  Toon andere woorden