Gewoon Ontspannen

Adresgegevens
Allerheiligenweg 64 C
4835BM Breda
Noord-Brabant

Beschrijving
Gewoon Ontspannen biedt thuismassages in de Regio Breda. U kunt kiezen uit een (Zweedse) Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage (hydrowave), waarvan u kunt genieten in uw eigen vertrouwde omgeving. (Ook als kadobon)

printvriendelijke versie  

Gewoon Ontspannen 9,35
3 beoordelingen
Allerheiligenweg 64 C in Breda
Stefanie | 12-03-2011 4
Gemiddelde score 8

Zo'n 1,5 jaar laat ik me al minimaal 1x per maand door Desiree verwennen als cadeau aan mezelf. Even ontspannen, niets hoeven en me overleveren aan haar professionele en liefdevolle handen. Zij combineert haar intuitie met gedegen massagetechnieken en voelt precies waar de knoop zit. Naderhand voel ik me een ontspannen babietje en dat werkt nog een paar dagen na. Een echte aanrader voor iedereen die een echt goede massage wil! Stefanie, Breda

Algemene indruk8
Klantgerichtheid8
Massageruimte8
Prijs / kwaliteit8
Ingrid | 11-03-2011 5
Gemiddelde score 10

Zeer kundige, vriendelijke jongedame,die al ruim een jaar bij mij thuis komt. Ze heeft zelf alles bij, handdoeken e.d. heerlijke olieen, muziekje erbij. Echte aanrader!! Heerlijk in eigen huis ontspannen.

Algemene indruk10
Klantgerichtheid10
Massageruimte10
Prijs / kwaliteit10
Nadia | 10-03-2011 5
Gemiddelde score 9.8

Regelmatig heb ik de Zweedse massage van Desiree thuis gehad. Het feit dat je na de massage niet meer in de auto hoeft te stappen is op zich al heerlijk. Tevens ben ik erg te spreken over Desiree. Ze is klantgericht, betrokken en respectvol en dat voel je ook in haar massages. Sommige masseurs met name in de grotere sauna-centra doen vaak hun eigen routine zonder te voelen wie ze aanraken. Desiree echter maakt een massage persoonlijk en is echt op zoek naar hoe jij het beste kan ontspannen. Ze wil graag horen wat jij prettig vindt en wat je minder prettig vindt en past zich daar op aan.

Algemene indruk9
Klantgerichtheid10
Massageruimte10
Prijs / kwaliteit10

Deel uw ervaring
Help anderen met het maken van een goede keuze door uw massage ervaring te delen.

Algemene indruk
Klantgerichtheid
Massageruimte
Prijs / kwaliteit
   
Naam *
E-mailadres * (wordt niet getoond)
Welke massage hebt u gehad? *
Hoe hebt u de massage ervaren? *
Mininmaal 200 en maximaal 600 tekens
Welke woorden staan onder het invoerveld? *  Toon andere woorden