Massages4all

Zwangerschapsmassage ervaringen (6)

 • Shae op 24-03-2019

  Heerlijk ontspannend! Mijn lichaam voelde weer lekker soepel aan waardoor ik beter kon functioneren overdag en ‘s avonds een goede nachtrust had.

  Shae is bij Massagepraktijk Corrie Oudshoorn in Leeuwarden geweest
 • Jolanda Bakker op 08-07-2014

  Heb een heerlijke zwangerschapsmassage gekregen terwijl ik gewoon op mijn rug kon blijven liggen! Wat een uitvinding die warmwaterkussens! Een aanrader voor iedereen die tijdens (of na) de zwangerschap even tijd voor zichzelf wil hebben.

  Jolanda Bakker is bij Massagepraktijk Schoonhoven in Schoonhoven geweest
 • Sabine van Dam op 09-10-2012

  Ik ben 30 weken zwanger en heb een zwangerschapsmassage gedaan. Na een ontzettend lekker voetenbad werd de massage tafel voor mij op maat gemaakt! Mijn buik paste perfect! Heerlijk op mijn buik kunnen ontspannen. Dat was lang geleden. Ik kom zeker terug!

  Sabine van Dam is bij Lief en Stoer Massage in Nootdorp geweest
 • Claudia de Man op 29-09-2011

  Na iedere massage voelde ik me herboren en weer fit, mijn hoofd was lekker leeg en ik kon er weer even tegen, mijn lijf voelde weer van mij. Ik weet zeker dat ik door deze Hot Stone massage's geholpen ben gedurende mijn zwangerschap, het heeft me altijd goed gedaan en ontspanning gebracht. Begin juli ben ik bevallen van een gezonde dochter die nu 3 weken is en ook erg geniet van aanraking. Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden en uit ervaring weet ik, dat het zeker iets voor je doet.

  Claudia de Man is bij Body & Spirit in Zwammerdam geweest
 • Loes Ruesink op 03-02-2011

  Wat een fantastische, lieve, aandachtige en rustige vrouw is Juliette. Ze heeft heerlijke warme handen. Ik kon me heel goed concentreren op haar handen zonder dat mijn gedachten naar iets anders uitgingen. Ze hield me met kruiken en met doeken lekker warm. Ik heb de nacht daarna heerlijk ontspannen geslapen. Ik zat helemaal in mijn lijf! Echt een aanrader!

  Loes Ruesink is bij Massage Centrum Apeldoorn in Apeldoorn geweest
 • N. Klijmeij op 17-01-2011

  De zwangerschaps massage was geweldig! Ik kon echt lekker op mijn buik liggen want juliette heeft een speciale stoel met uitsparing voor buik en borsten. Na mijn twee zwangerschappen kon ik ook bij haar terecht voor babymassage en nu ga ik om de 6 weken lekker voor een algehele lichaamsmassage. Echt een aanrader!

  N. Klijmeij is bij Massage Centrum Apeldoorn in Apeldoorn geweest
Massages