Massages4all

Therapeutische massage ervaringen (9)

  • Henriëtte op 29-01-2019

    Een ontzettend prettige, helende ervaring. Ik voelde me zowel in het gesprek als tijdens de behandeling op mijn gemak en uitgenodigd echt contact met mezelf te maken. De persoonlijke aandacht en het gemak waarmee diverse technieken worden gecombineerd maakten het echt voor herhaling vatbaar.

    Henriëtte is bij Eske van der Voort Massage in Amsterdam geweest
  • Dekkers op 20-12-2018

    De massage\'s hier zijn geweldig! Ontspannend, verlichtend & helend! Ze weten precies waar ze moeten zijn door hun kennis en kundigheid! De salon is hygiënisch, je voelt je welkom en op je gemak en het is midden in Utrecht!

    Dekkers is bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht geweest
  • Saskia op 04-05-2018

    Een aantal dagen geleden kreeg ik plotseling flinke last van mijn onderrug, waardoor ik niet kon bewegen van de pijn. Na een behandeling van Arami heb ik wonderbaarlijk minder last van mijn rug en kan ik zonder pijn weer bewegen! Hij weet wat hij doet!

    Saskia is bij Fysiotherapie Arami in Zoetermeer geweest
  • Sandra op 10-09-2015

    Ik kwam omdat ik de laatste maanden veel rugpijn had. Ze masseert stevig maar prettig. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam goed is aangepakt. Het voelde meteen alsof er meer ruimte en minder vermoeidheid in mijn rug zat. Daarna heerlijk rustig zodat ik heel ontspannen de deur uit ging.

    Sandra is bij Pure Serenity in Alkmaar geweest
  • Geertje  op 16-04-2012

    Vanavond een shiatsu massage gehad. Ik was erg gespannen en had veel last van mijn rug en van mijn spieren. Dankzij de deskundige massage van Grietje voel ik mij als herboren. Ik loop al jaren met rugklachten en kom zeker terug voor een blijvend resultaat. Grietje bedankt! Groetjes Geertje

    Geertje is bij Massage en Advies Klazienaveen in Klazienaveen geweest
  • Peter op 04-04-2012

    Voor mijn rugklachten werd mij geadviseerd om massage te proberen. De behandeling zorgt ervoor dat ik makkelijker kan bewegen en minder pijn heb. Had al vaak gehoord dat massage pijn kan verminderen en het is echt zo. Groet Peter

    Peter is bij Massage en Advies Klazienaveen in Klazienaveen geweest
  • Johann op 12-02-2012

    Kom vaak bij Grietje voor therapeutische massage voor mijn astma, omdat het herstel van mijn lichaam anders veel langer duurt i.v.m. het duursporten. Dit om te bereiken dat ik een sneller herstel heb waardoor ik minder medicijnen hoef te gebruiken. Hoorde van mijn longarts dat mijn extreem hoge verzuring reeds na één massage al meer dan de helft was verminderd!

    Johann is bij Massage en Advies Assen in Assen geweest
  • Marga op 12-02-2012

    Na de therapeutische behandeling van mijn rug, nek en schouders voelt alles weer heerlijk ontspannen. Ook mijn enkel voelt weer beter aan waardoor het lopen ook wat makkelijker gaat. Kom graag weer langs als ik weer last heb!

    Marga is bij Massage en Advies Assen in Assen geweest
  • George op 25-12-2011

    Het waren geen ontspannende massages. Wel stevige massages vooral op de pijnlijke punten die daarna weldadig aanvoelden. Mijn klachten zijn al een stuk verminderd! Ik kan het iedereen met klachten aanraden om dit eens een paar keer te proberen!

    George is bij Massagetherapie Almere in Almere geweest
Massages