Massages4all

Thaise massage ervaringen (113)

  • Henk en marieke op 06-07-2017

    Zeer goed ze weten hier wat ze doen het geven van massages zo als massages horen te zijn. wij hebben daar samen een massage genomen in de zelfde ruimte duo massage

    Henk en marieke is bij Artiscent Wellness in Alkmaar geweest
  • Nick op 02-06-2017

    Je wordt hier uiterst vriendelijk ontvangen en naar een prettige massagekamer gebracht. Voor het masseren kan er gedoucht worden waarna er gevraagd wordt of er gens rekening mee moet worden gehouden. Ik had last van een knieblessure en daar is dan ook extra aandacht aan gegeven. De massage was stevig maar heel doelgericht en met veel gevoel voor welke plekken wat gevoelig kunnen zijn. Tijdens de massage wordt een gezellige sfeer gecreerd. Een prima massage die nog dagenlang effect had door een vriendelijke , gezellige masseuse . Ik kom terug en kan een bezoek zeker aanraden

    Nick is bij Thai Massage Maliwan in Voorhout geweest
  • Marcella Douglas  op 21-01-2017

    Dit was een nieuwe maar heel goede massage. Massage ruimte is gewoon in huis maar ben erg benieuwd naar de nieuwe ruimte volgend jaar.

    Marcella Douglas is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Har op 27-11-2016

    Prettige massage,ben herboren vertrokken.je waant je even in thailand met vriendelijke en deskundige thaise dames.

    Har is bij Sabai Tua Thai Massage in Stadskanaal geweest
  • Olaf op 27-09-2016

    Heb de massage heel fijn ervaren was weer helemaal de oude mijn favoriete dame is tichana wowwww das pas vuurwerk

    Olaf is bij Carpe Diem Boxtel in Boxtel geweest
  • Gerben op 18-09-2016

    Ik kom niet voor ontspanning en houd niet geaai: ik wil mij spieren graag los en het mag hard (en pijnlijk). Dat is precies waar Wi een kei in is en waarom ik er al jaren kom.

    Gerben is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Berdt op 10-03-2016

    Ik ben bij Ceylon massage gekomen, voor massage van mijn rug en kuit en beenspieren (hardloper). ik ben netjes ontvangen, en mijn problemen werden besproken, daarna werd een behandel plan gemaakt, al na de eerste keer voelde ik echt een prima resultaat, ik ga zeker verder met mijn behandel plan, want goed onderhoud van mijn lichaam vind ik erg belangrijk, Ceylon massage, tot de volgende keer .

    Berdt is bij Massagepraktijk Ceylon in Doornenburg geweest
  • Gerard Bouwman op 03-02-2016

    Als zeer goed ervaren en vakkundig gegeven in een rustige omgeving. Ben voor een groot gedeelte van mijn rugklachten af

    Gerard Bouwman is bij Nittaya (Massage voor Gezondheid) in Doetinchem geweest
  • Arie van de most op 12-10-2015

    Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste. ongelofelijk hoeveel kracht zij in haar vingers heeft. ze weet precies hoe ver ze kan/moet gaan. heb meteen de volgende afspraak gemaakt

    Arie van de most is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Anita op 23-08-2015

    Heerlijk. Ontspannen en goed om de spieren los te krijgen. Elke maand een behandeling om naar uit te kijken. Eerst een half uur in de infrarood sauna, een moment voor mezelf. Een aanrader voor geest en lichaam.

    Anita is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Robert op 22-07-2015

    Heb zojuist een serie van vier behandelingen naar volle tevredenheid afgesloten. Wi luistert goed naar de klachten, onderzoekt vervolgens en past hierop de juiste massagetherapie toe. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden, zij is ook nog eens een prettige en vriendelijke persoonlijkheid!

    Robert is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Jos op 13-04-2015

    Ik heb de massage als heel goed ervaren. Omdat bij mij van alles vastzat heeft Wi geleidelijk aan de massages opgebouwd . Ze waren wel pijnlijk de eerste dagen na de massage , maar gaven daarna wel het goede resultaat.

    Jos is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Max  op 22-03-2015

    Ik heet Max en ik ben 14 jaar. Ik zit op atletiek en ik sport 3 tot 5 keer in de week, afhankelijk van hoe zwaar de trainingen zijn. Ik ben hier dankzij mijn moeder bijgekomen omdat ik last had van blessure\'s en het ook vooral door stijfheid kwam. Ik ben nu al meerdere keren bij Wi geweest en het bevalt me heel goed. Eerst in de sauna en daarna worden gemasseerd. Het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader, het helpt gegarandeerd!

    Max is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Bianca van Marle op 17-03-2015

    Sinds bijna een jaar kom ik 1x per 3 weken bij Wi voor een Thaise massage. Omdat ik zelf een hardloopschool heb en daardoor ook veel trainingen geef, vind ik het belangrijk om mijn lichaam goed te verzorgen en te onderhouden. De massages zijn absoluut niet pijnvrij en dus niet te vergelijken met ontspanningsmassages. Ze werken voor mijn lichaam heel erg goed en ik voel dat mijn spieren soepel blijven; daardoor ontwikkel ik geen blessures. Wi is erg kundig en ervaren en weet waarmee ze bezig is. Ik kan haar meer dan aanbevelen. Super gewoon!

    Bianca van Marle is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Shant op 15-03-2015

    IK had veel kachten aan mijn lechaam en had ik op googel een adres gevonden was toevalig goed en goedkoop ik ben er blij mee is wel goed adres om er naar toe tegaan als je klachten hebt. nong weet de klachten op te sporen en te ver helpen. ik kom volgende week weer terug.

    Shant is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • JAH op 09-03-2015

    Sinds een probleempje met mijn rug afgelopen najaar ga ik elke 2 weken naar Wi. En dat bevalt me uitstekend! Want altijd worden ook de verborgen vastzittende spieren tevoorschijn getoverd en uiteindelijk ga ik er volledig ontspannen en \"ontknoopt\" weer weg. Van top tot teen met handen, ellebogen en voeten onder handen genomen met het gewenste resultaat na een half uurtje in de infrarood sauna, ik voel me er uitermate wel bij!

    JAH is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Tjeerdsma op 09-03-2015

    Ik ben nu voor de 4e keer bij siri geweest en daar komen zeker nog meer afspraken achteraan. Ik fiets veel en ging altijd naar een sportmassage Maar dit Was goedkoper en na 2 keer te zijn geweest kan ik eerlijk zeggen dat het ook beter is. Ik kan het elke sportman/vrouw aanbevelen

    Tjeerdsma is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Albert op 05-03-2015

    Ik ben een aantal keren naar andere thaise massages geweest maar ik ben super blij met siri in almelo. prijs/kwaliteit is uitmuntend en je voelt je echt welkom als ze de deur los doet. ze heeft een mooie kamer en hele relaxte kleuren en muziek. ze weet gewoon erg goed wat ze doet .

    Albert is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Sammy op 05-03-2015

    Zeer goede behandeling had veel last van mijn nek en schouders die heeft ze los gekregen.als je houd van een vrij pittige massage dan is dit een aanrader. Vorige keer bij een ander geweest , maar nu heb ik echt mijn adres gevonden. Dus Nong tot de volgende keer.

    Sammy is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • Piet op 03-03-2015

    Ik heb de massage als zeer fijn ervaren, ik ben nu voor de tweede keer geweest en kom zeker nog een keer terug. de hoeveelheid massage olie is erg prettig en ze is aardig in contact.

    Piet is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • Ilse dantes op 22-02-2015

    Ik kreeg een massage als kado aangeboden van een kennis. ik moest me melden bij siri ha ha ha. was een beetje gespannen omdat ik nog nooit een massage heb gehad maar siri liet me meteen op mijn gemak voelen en gaf me een massage om nooit te vergeten. ik had nooit gedacht dat ik me zo goed kon voelen devolgende dag. super super super

    Ilse dantes is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Sjoerd waanders op 21-02-2015

    Ik ben nu voor de derde keer geweest en wat ze schijnbaar bij de reguliere fysiotherapie niet kunnen, kan siri wel. Maanden lang last van mijn schouder en nek en ik merkte het verschil na 1 keer al. Nu kan ik mijn arm weer gebruiken en zal zeker 1 x per maand terugkomen. Ik snap niet dat de zorgverzekeraar dit niet vergoed. Het Is goedkoper dan fysiotherapie ook nog

    Sjoerd waanders is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Martin hoebens op 19-02-2015

    Normaal na het fietsen nam ik wel eens een sportmassage tot een vriend mij zei dat ik dit eens moest proberen. Ik ga de sportmassage verruilen voor de Thaise Massage. Super hoe siri het doet. Ik doe dit zeker weer

    Martin hoebens is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Jan op 13-02-2015

    Ik loop nu al 3 jaar bij Wi, elke 14 dagen krijg ik een behandeling, ben nu al die tijd al zonder spierpijn, terwijl ik vroeger overal al diverse therapieën heb gehad, ik ben heel erg blij met haar, en bedank haar hiervoor.

    Jan is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Jos op 13-02-2015

    Wi is zeer ervaren in haar vak, ze weet zonder haar iets te zeggen waar de problemen zitten, ze masseert met haar handen, haar knieën, en haar voeten, geweldig goede massage, ik sport veel en door haar ben ik nu zonder spierpijn.

    Jos is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Bennie op 13-02-2015

    Vroeger had ik altijd spierpijn, heb diverse therapieën gehad, maar niets hielp, totdat ik op aanraden van een vriend bij WI terecht ben gekomen, nu ben ik al een half jaar zonder pijn, en ga ik 1 x in de 14 dagen naar haar toe. geweldig wat een fijn gevoel, zonder pijn.

    Bennie is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Raymond op 11-02-2015

    Goede stevige massage. Masseuse heeft veel kracht in haar handen. Heb veel last van nek, schouder. En is nu al iets soepeler. Massagekamer ziet er goed uit, met een leuk muziekje op de achtergrond. Kom zeker weer.

    Raymond is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • Peter Ester op 10-02-2015

    Het is iedereen aan te raden om bij Nong een Thaise massage te laten ondergaan. Ook de ontvangst was goed. Ik kom zelf uit Zwolle, en laat me 2 uur masseren, en dat zie ik als een uitje , en voel me daarna als herboren , dus is de reis meer dan waard.

    Peter Ester is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • Alie  op 07-02-2015

    Voor het eerst in mijn leven heb ik een thaise massage gehad, dat Is een beleving zeg. Het Is ongelooflijk intens. Gisteren iets last gehad na de massage maar voel me vandaag als herboren. Ik heb de laatste 12 jaar elke dag hoofdpijn gehad maar vandaag voor het eerst zonder hoofdpijn wakker geworden. DANK JE WEL SIRI

    Alie is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Mia op 06-02-2015

    Je kunt wel je eigen ervaring op papier zetten maar volgens mij moet je het gewoon zelf ervaren. Geef je pijn in haar handen en het komt goed. Wi is klein maar wat een kracht.!!Ik geef haar een dikke 10. En wat ze zegt klopt eerst pijn dan fijn.

    Mia is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Mevr. klarenbeek  op 01-02-2015

    SUPER SIRI IK KOM ZEKER TERUG. LEKKER STEVIGE MASSAGE GEHAD EN IK VOEL ME EEN HEEL STUK SOEPELER NU. IK HOOP DAT JIJ ME VERDER KUNT HELPEN. HEB AL HEEL LANG RUG PROBLEMEN EN DOKTER KAN ME NIET VERDER HELPEN MAAR VOEL ME NU AL BETER DAN IK ME IN JAREN HEB GEVOELD

    Mevr. klarenbeek is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Harrie op 29-01-2015

    Ik heb een goede thaise massage gehad waar ik zeer tevreden over ben. De ruimte is schoon en netjes en het personeel is ook heel aardig, ze is een sportieve meid, straalt rust uit. ik zal er zeker vaker heen gaan!

    Harrie is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • T.J. Muller op 27-01-2015

    Toen ik voor de eerste keer bij Wi kwam, zaten mijn spieren zo vast, dat ze over mij heen moest lopen om ze los te krijgen. Sinds die tijd ben ik haar kundigheid steeds meer gaan waarderen. Ze geeft goede adviezen en zorgt ervoor kosten zo laag mogelijk te houden. Thaise massage zoals in Almelo ben ik in het buitenland nog niet tegengekomen. Ik kan iedereen haar massage aanraden; u bent in goede handen!

    T.J. Muller is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Hakan op 17-01-2015

    Ik ben nog al sportief aangelegt en vind vaak massage niet hard genoeg maar deze vrouw kan erg goed. kan iedereen aanbevelen. heel goed bevallen en fijn ontvangen. kom zeker vaker langs. voor deze prijs zeker :-)

    Hakan is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Jelle op 16-01-2015

    Op aanraden van een vriend ben ik een jaar geleden bij Wi terecht gekomen. Ik ben er naar toegegaan met de verwachting baat het niet dan schaadt het niet. Deze verwachting is meer dan overtroffen. Wi is zeer toegewijd en deskundig. Zonder te vertellen wat de problemen zijn weet zij haarfijn de pijnlijke plekken in het lichaam heel snel op te sporen. Door hard te werken met haar handen, elleboog en voeten weet zij snel resultaat te bereiken. Haar gevleugelde uitspraak is \"eerst pijn dan fijn\". De resultaten zijn verbluffend! Eerst een half uur in de infrarood sauna werkt uitstekend.

    Jelle is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Bert op 15-01-2015

    Prima massage voor een redelijke prijs, waarom teveel betalen als je een goede massage voor een betere prijs kunt krijgen. Je krijgt bij Nong een goede massage welke bij je past. Salon is mooi schoon en opgeruimd en de massage wordt in een relaxte sfeer met bijpassende muziek gegeven. Echt een adres om weer bij terug te komen

    Bert is bij Nong Thaise massages in Almelo geweest
  • Mevr heidbuurt op 07-01-2015

    Mevrouw siriluck wat een ervaring wat een ontzettend fijn gevoel nu na de behandeling. Als je het niet kent geef je over dat is fijn. Mooi plekje gecreëerd in u huis. Ik kom zeker terug dank u voor deze bijzondere ervaring.

    Mevr heidbuurt is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Miriam  op 05-01-2015

    Op aanraden naar deze praktijk geweest. Professionele vrouw. Fijne ruimte Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader ik ga daar zeker weten weer heen. Bedankt voor goede zorgen. En succes met uw praktijk. En de klanten, die komen vast. Vriendelijke groet

    Miriam is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Herman op 04-01-2015

    Ik hoorde van iemand dat siriluck mij kon helpen met mijn rug problemen. Ik Was hier nog al sceptisch over. Ze heeft wel meteen gezegd dat het niet in 1 keer kon maar voor de prijs die ze vraagt kan ik wel vaker komen. En ik zal ook zeker terug komen.

    Herman is bij Siri Traditional Thai Massage in Almelo geweest
  • Jeroen op 03-01-2015

    Laatst voor het eerst een thaise massage ontvangen. Normaal gesproken ga ik voor een ontspanningsmassage, maar wil wilde eens wat anders proberen. Was een beetje huiverig, omdat je vaak hoort dat een thaise massage heel hard is, maar ik dat viel mee. De massage was wel behoorlijk stevig, maar de masseuse had veel aandacht voor mij waardoor ze goed aan leek te voelen hoe stevig de druk kon zijn. Ik ben blij dat ik deze massage ondergaan heb! Hij is mij zeer goed bevallen!

    Jeroen is bij Quality Care Massage in Breda geweest
  • Koert op 20-12-2014

    Ik had, doordat ik al een paar jaar overspannen was, erge schouder en nekspieren. Nu ben ik, na best wel veel massage,s, door Wi van de spierpijn af. Dus heel bij mee. In het begin was het wel pijnlijk maar ik heb doorgezet. Nu ga ik eens per 3 weken, Wi kon bij mij, na een aantal massages, voelen welke klachten ik allemaal had. Geweldig. Heeft veel tijd voor je, en de prijs is goed. Zij en ook haar man zijn gastvrij en vriendelijke mensen.

    Koert is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Jhon op 18-12-2014

    Loop al 2 jaar bij Wi. Elke maand 1 keer. Ik fiets en schaats veel,door haar kan ik mijn prestatie,s nog altijd volhouden.a een zware wedstrijd, of toertocht ga ik even naar haar toe. Zij weet direct de juiste spieren te vinden. Heel goed.

    Jhon is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Monique Roosenberg op 22-08-2014

    Onlangs 3 sessies ondergaan bij Sukanya Thaise Massage in Schoonebeek. Een oliemassage van 1 uur en twee Thaise massages elk van 90 minuten. De stijfheid in mijn nek waar ik jarenlang last van had is grotendeels verdwenen. Sukanya masseert in een slaapkamer van een woonhuis. Ik heb van haar begrepen dat ze het best wel druk heeft met veel vaste klanten. Hoofdzakelijk dames met nek en rugproblemen. Haar plannen zijn om een mooie houten massagesalon te realiseren met douche en sauna. Dit zou een enorme meerwaarde zijn want de massages zijn heerlijk en tot in de puntjes.

    Monique Roosenberg is bij Sukanya Thaimassage Schoonebeek in Schoonebeek geweest
  • Ron Wood op 04-06-2014

    Massage op zich redelijk Alleen veel te duur voor uurtje En wil je erotische massage moet je 20 € extra betalen voor 5 minuutjes handmassage. Wordt steeds gestoord door ouedere man die komt iets vragen aan haar

    Ron Wood is bij Nuad Bo Rarn in Kerkrade geweest
  • Richard op 06-05-2014

    Goede service en zeer goede massage(niet erotisch) ze voelt goed aan waar je problemen zitten en pakt deze goed aan. T kan wel pijnlijk zijn maar ze raakt wel de juiste drukpunten waarna je je veel beter voelt. Aanrader. Ik had de traditionele thaise massage

    Richard is bij Su massagesalon in Beek geweest
  • Martien op 05-04-2014

    Ik ben hier nu al een aantal keer geweest. De kwaliteit van de massage varieert enorm. De ene dame lijkt het met hart en ziel te doen terwijl de andere er niet veel kaas van lijkt te hebben gegeten. Al met al wel voldoende en incl een gelukkig einde.

    Martien is bij The Moon Massage in Eindhoven geweest
  • Nuki noori op 21-12-2013

    Koude ruimte, afstandelijk, klantonvriendelijk, slechte prijs/ kwaliteit, massage vaardigheid redelijk, kortom totaalbeeld dikke onvoldoende. Ik ga hier zeker niet meer naartoe. Jammer dat er geen kwaliteit toezicht is op dit soort ondernemingen. Geen aanrader!!

    Nuki noori is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Stefan op 14-10-2013

    Ik kom inmiddels al een jaar bij Wi. Meestal een keer per maand om ervoor te zorgen dat ik klacht en pijn vrij blijf. Wanneer ik een blessure oploop kan ik altijd binnen enkele dagen terecht. De behandelingen van Wi zijn fantastisch. Ze weet altijd direct de juiste spieren te vinden. Ook het feit dat er een infraroodsauna aanwezig is, zie ik als een plus! Een echte aanrader voor mensen die veel sporten.

    Stefan is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Jeroen op 02-10-2013

    Wi is een zeer gedreven masseuse die erop gericht is de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Vanaf het eerste bezoek wist ze feilloos de spieren te vinden die aandacht nodig hebben. Al 15 jaar loop ik met rugklachten en Wi is de eerste die het voor elkaar krijgt de klachten flink te verminderen. Nergens zo\'n goede massage gehad, ondanks dat het niet altijd pijnloos is (tijdens en de dagen erna). Je voelt dat er echt iets gebeurt!

    Jeroen is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Marco op 01-10-2013

    Wi is een kanjer bovendien voelde het voor mij althans bij de eerste kennismaking al heel vertrouwd. Over de massage dan weet je hier is iemand bezig die weet waarover ze het heeft ik kom zeker terug. bedankt Wi

    Marco is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Pieter op 29-09-2013

    Bij Wi voel ik mij op mijn gemak, zij weet precies waar ik pijn heb, zonder haar te zeggen waar. ben nu herhaaldelijke keren bij haar geweest, en het gevoel in mijn voeten heb ik weer terug. ook mijn hoofdpijn is bijna over. Ik dank Wi dan ook voor haar goede behandeling. Nu kom ik maandelijks bij haar, om het bij te houden, en dat bevalt mij uitstekend.

    Pieter is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Johannes op 29-09-2013

    Heb herhaaldelijk massage van Wi. Dankzij haar heb ik geen last meer van mijn nek schouder, en benen. Was bij diverse massage,s geweest, zonder succes. Sinds ik bij haar onder behandeling ben, voel ik mij weer super. Wi bedankt, en tot volgende week. Groetjes: Johannes

    Johannes is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Marco op 29-09-2013

    Wi bedankt voor de geweldige massage en de hartelijke ontvangst voelde me gelijk op mijn gemak tijdens de massage werd heel duidelijk dat je weet waar je mee bezig bent kortom een vakvrouw met liefde voor haar werk

    Marco is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Remco op 22-09-2013

    Ik laat mij nu ruim 1,5 jaar, wekelijks, door Wi masseren. Sinds ze die tijd is voelt mijn lichaam veel beter aan. Mijn spieren voelen minder stijf aan. Mijn beroep bestaat uit veel computerwerk. Sinds de wekelijkse massages heb ik veel minder last van een stijve nek, zere handen en verkrampte armen. Ik zit, letterlijk en figuurlijk, beter in mijn vel. Ik merk aan alles dat Wi heel goed weet waar de punten en spieren zitten die aandacht nodig hebben.

    Remco is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Mario geertsema  op 18-09-2013

    Als eerste wil ik zeggen dat Ik me meteen welkom voelde toen ik binnenkwam. Ik ging met gemengde gevoelens er heen omdat ik niet dacht dat het zou helpen voor mijn hoofdpijnen en nekproblemen maar de resultaten waren boven verwachting.

    Mario geertsema is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Batti op 17-09-2013

    De massage is heerlijk! Het is rustgevend, en je krikt er echt van op. Ben er naartoe gegaan met rugpijn, zowel boven als onder. Mevr. wist precies waar mijn pijn vandaan kwam. na 3 behandelingen was deze pijn met grote mate verminderd. na 6 behandelingen was de pijn weg! nogmaals veel dank aan Mevr. ze is heel klantvriendelijk en kan goed uitleggen waarom ze wat doet. Een zekere aanrader!!

    Batti is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Henk bakker op 03-09-2013

    Na lange tijd weer eens langsgegaan. Was weer super. Aardige vrouw die je ook nog alles over Thailand kan vertellen. De prijs is voor de massage die je ervoor krijgt zeer aantrekkelijk. Ik kan het iedereen aanraden, vooral als je gek op Thailand bent.

    Henk bakker is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Henk op 06-07-2013

    IN 1 WOORD GEWELDIG. DE GOEDKOOPSTE EN ALLE SPANNINGEN VERDWIJNEN. GEWELDIGE DAMES- 30 EURO PER UUR INCLUSIEF DRANKJ EN ONTSPANNENDE DOUCHE erna-kom zeker maandelijks terug - 7 DAGEN GEOPEND

    Henk is bij Anothai Spa & Health City in Den Haag geweest
  • Anke op 07-06-2013

    Ik had al heel lang last van mijn onderrug en via een vriendin hoorde ik dat pon hierbij kon helpen. Hoewel het zeker geen pretmassage is helpt zij mij inmiddels 2 x per maand en heb ik er echt veel baat bij! een aanrader!

    Anke is bij KINNAREE, Massage & Beauty in Breda geweest
  • Peter op 16-05-2013

    De dame was heel aardig en de massage heeft me heerlijk tot rust gebracht. Alle aanwezige dames zagen er verzorgd uit en de masseuses verstaan hun vak. Een hele nieuwe massage salon, dus alles ziet er heel netjes uit. Echt een aanrader!!

    Peter is bij The Moon Massage in Eindhoven geweest
  • John op 19-01-2013

    Zeer goed erg ontspannen liep van teder naar een beetje pijnlij maar binnen de pijngrens kort gezegd een heerlijke massage ze wist de spieren goed te raken je merkte wel dat ze haar vak verstond en nadien kan je jezelf ook nog douchen dus een hemelse beleving

    John is bij Baan Wang thai massage in Breda geweest
  • Peter-Jan op 07-01-2013

    Ik heb vaker Thaise Massages gehad, maar de massage die ik bij Sawadee heb gehad was echt een van de beste. Je kunt merken dat mensen goed opgeleid zijn en regelmatig bijscholing krijgen. Ik ben een zeer tevreden klant.

    Peter-Jan is bij Sawadee Thai Massage in Venlo geweest
  • Ronny Haselbekke op 23-10-2012

    Ik had altijd rug en nek klachten, heb diverse masage,s gehad, maar geen resultaat. Na het lezen van voorgaande recentie,s wilde ik zelf deze massage ervaren Nu ben ik 5 keer door Wi behandeld, en de pijn is over. Geweldig.

    Ronny Haselbekke is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • John op 30-07-2012

    Leuke en zeer vriendelijke ontvangst van de dame. Zeer mooie kamer ingericht met echte Thaise meubels. Dit wordt zeker een succes. Ze werkte voorheen bij Anurak Thai Leende. Meid veel succes met je eigenbedrijfje en veel succes. Toppie!

    John is bij Siam maan da Thai in Helmond geweest
  • Van de Rijt op 29-07-2012

    Zeer goed. Relaxe sfeer, een vrouw met super ervaring. Ik ben zeker een vaste klant geworden. Heb al meerdere massages gehad maar hier kan men niet tegen op. Althans mijn ervaring. Ik kan het iedereen aanraden.

    Van de Rijt is bij Siam maan da Thai in Helmond geweest
  • Louko op 22-07-2012

    Ik ben sinds enkele maanden al vele keren bij deze massagesalon geweest. Had last van mijn nek, schouders en rug. Al snel werden de klachten minder. Men kan daar echt goed masseren. Nu de problem wat minder zijn geworden door haar behandelingen neem ik nu soms een relax massage, gewoon heerlijk ontspannen net voor het weekend. Ik kan alleen maar zeggen wat mij betreft een aanrader. Ik ben en blijf een vaste klant.

    Louko is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Ineke op 01-07-2012

    Een heerlijke ontspannen massage onder deskundige, maar liefdevolle handen. Professionele masseur, met scherpe intuitie. En een bevlogen mens! Ik voelde me na afloop energiek en ontspannen tegelijk, dat was op zich al een bijzondere ervaring. Ik kom snel weer terug!

    Ineke is bij Balans in beweging in Rotterdam geweest
  • Sjulie op 19-06-2012

    SUPER, SUPER, SUPER.... Wat heeeeerlijk! Wat een warm onthaal. Lieve mensen... En dan ook nog de massage! Ze is echt GOED,...Ze is echt met je bezig en let niet op de tijd. Ongelofelijk dat er zoveel kracht in dat kleine lieve vrouwtje zit. De nieuwe afspraak staat. Mij zullen ze snel terug zien.

    Sjulie is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Gert op 30-05-2012

    Vandaag weer een bezoek gebracht aan suwannaphoom, lekker vroeg dus rustig en gelijk aan de beurt. na een heerlijke douche werkelijk heerlijk gemasseerd door een vriendelijke en erg mooie thaise dame. bedankt en graag tot de volgende keer.

    Gert is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Andre op 21-05-2012

    Bij Wi wordt je zeer goed behandeld, seriuus en zeer effectief. Ze is zeer bekwaam en neemt haar werk zeer seriuus. Door mijn vele werken kom ik niet toe aan sporten, sta veel bij mijn werk en mijn benen rug en nek zijn dan vaak erg aangespand. Na een massage ben ik dan ook weer als herboren, dus TOP..!!! Zouden veel meer mensen moeten doen...echt een aanrader..!!!!

    Andre is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Wisai op 09-04-2012

    Hy Dsai, because you asked me! My first time for Ku Nye in Holland. Thx so much ! I hope this curative massage will help me to recover. The tensions have decreased, the skin is opener, the smell was acceptable.

    Wisai is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Ruben op 08-04-2012

    Ik heb vorig weekend in de tuin gewerkt en had last van mijn rug en in mijn armen. Toen ben ik naar Pauw geweest. Zij heeft een thaise kamer in Almere Tussen de Vaarten en ik zou een traditionele Thaise massage krijgen van 1½ uur, maar ze is 2 uur bezig geweest en heeft die traditionele massage aangevuld met een doelgerichte massage met olie op mijn rug en in de armen. Goh ik wist niet dat ik daar zoveel knoopjes had. Die wist zij precies te vinden en weg te masseren. Dit is me erg goed bevallen en ik ga vaker. Ik kan haar aanraden.

    Ruben is bij Pauw praktijk thaimassage in Almere geweest
  • Margo Hop op 05-04-2012

    Onze ervaring is in een woord super.Bijzonder vriendelijke mensen,netjes en schoon en vooral een heerlijke massage. De prijs is prima. Beslist niet te duur.Parkeer gelegenheid is ook geen probleem. Kan het iedereen aanbevelen.

    Margo Hop is bij Sawadee Thai Massage in Venlo geweest
  • E. Brink op 22-01-2012

    Hallo, vandaag voor de eerste keer geweest en het was een hele ervaring! Heb nog nooit een thaise massage gehad en altijd gedacht dat dit niets voor mij zou zijn. Vond de massage heerlijk! Heerlijk ontspannen en een aardige dame die de tijd voor je neemt. Mooie salon! Ga hier zeker vaker naar toe.

    E. Brink is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Cieta op 19-01-2012

    Ik had last van mijn rug en nek, Wii had binnen 3 keer alles los en soepel. Ook vond ze nog wat andere spieren, die knap vast zaten in mijn benen. Ook deze zijn nu weer heel soepel. Ik ga nu in elk geval 1 x per maand naar haar toe voor een zogenaamde onderhoudsbeurt. Ze is echt geweldig en ik kan haar aan iedereen aanbevelen. De ontspanningsmassage is ook geweldig. Ze heeft echt heel veel verstand van zaken. Ga het maar eens uitproberen, je wilt niet meer anders!

    Cieta is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Suwannaphoom op 11-12-2011

    Beste Jan /John, Even een reactie op je onderstaande beoordeling. Wij hebben sterke aanwijzingen dat je iemand van de concurrent bent of in opdracht van hun een negatieve beoordeling schrijft. Mensen die echt bij ons zijn geweest weten wel beter! Mocht je werkelijk een klant van ons zijn neem dan contact met ons op via de email en je krijgt van ons je geld terug! Met vriendelijke groet, Thaise Massage Venlo - Suwannaphoom.

    Suwannaphoom is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Edwin op 11-12-2011

    Een erg warme ontvangst en een nette, schone kamer. De masseuse wist daadwerkelijk wat ze aan het doen was en haalde alle zere plekjes aan. Zeker een goede keuze indien u er lichamelijk of geestelijk even helemaal aan toe bent!

    Edwin is bij Baan Yai in Amsterdam geweest
  • Ric op 07-12-2011

    Ik snap de Sandra en Hajo niet. Wij zijn hier met mijn vrouw al 5x geweest .Uitstekende massage- je ziet dat het over echt gediplomeerde gaat.Makkelijk te vinden en zee van parkeerruimte. Was die Haio niet afgewezen ?

    Ric is bij Sawadee Thai Massage in Venlo geweest
  • Jan op 06-12-2011

    Goede dag, de recenties zijn lovend, maar de praktijk is wel anders, het is koud en ongezellig, je stapt zo vanuit de tuin in een klein huisje. De massage kon er mee door, maar te veel geld voor de geleverde kwaliteit, sorry voorgangenrs maar ik kom hier voorlopig niet meer, groet, John.

    Jan is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Rudy op 16-11-2011

    Wi heeft mij nog maar 3 keer gemasseerd, en mijn nekklachten/hoofdpijn zijn nu al zo goed als weg, ze ontdekte nog een aantal spieren die behoorlijk vast zitten, ook die zijn al aardig los gemasseerd, ze doet dit behoorlijk stevig, maar wel fijn. Ze is echt heel goed, ik kan haar aanbevelen. Rudy

    Rudy is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Jan op 07-11-2011

    Ik heb herhaaldelijk rugproblemen, daarom ga ik naar Wi. Zij is superieur in de Taise massage. Na een paar behandelingen is de pijn over, en kan ik weer een tijdje zonder rugpijn. Ik fiets veel, en daarom massert ze ook mijn benen. Heel goed.

    Jan is bij WI - Thaise massage Almelo in Almelo geweest
  • Eileen Bell op 05-11-2011

    Beste Jai, Hardstikke bedankt voor alle behandelingen...ze waren super en het ws altijd gezellig met jou! Zoals ik je heb verteld ga ik terug verhuizen naar Engeland en zit dan te ver van je vandaan. Ik wens je alle goeds en succes met je fantastische werk.....nogmaals bedankt voor alles.... Eileen

    Eileen Bell is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Eric Janssen op 21-10-2011

    Prima sfeer ,echt een beetje Thailand. Traditonele Thaise massge was wat pijnlijk, maar daarn voelde ik mij kiplekker. En de prijs is beste in de omgeving Volgende keer zal ik oliemassage proberen. Eric

    Eric Janssen is bij Sawadee Thai Massage in Venlo geweest
  • Louis op 22-09-2011

    Goede dag, ik ben op de ervaringen van de vorige beoordelingen af gegaan. Dit zal ik dus niet meer doen. Ik had het idee dat ik ongelegen kwam, de massage was gewoon, maar de afgesproken tijd werd zeker niet gehaald, maar ik moet er wel voor betalen. Mij zien ze hier dus niet meer. Doe er je voordeel mee, groet Louis.

    Louis is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Wim grijpma op 09-08-2011

    Emmy super lief lekkere massage en zeer klant vriendelijk ik heb niet vaak mee gemaakt dat iemand zo klant vriendelijk is een toppertje een overheerlijke massage keuse van harde of zachte massage een waar bij ik me zeert relext bij voel en zeer ontspannen de juiste behandeling die ik nu net nodig had echt super jammer dat ze zo op vakantie gaat maar het is me het wachten waard

    Wim grijpma is bij Thai Massage Dee Dee in Hoogezand geweest
  • Deborah op 22-07-2011

    De massagesalon ziet er niet chique uit, maar het oogt wel schoon. Ben hier twee keer geweest voor een massage van een half uur en hier is een heerlijke, krachtige massage, waarbij pijnpunten goed worden herkend en extra aandacht worden gegeven. Ik ga zeker vaker heen!

    Deborah is bij Dan Na Massage in Amsterdam geweest
  • Paul  op 07-07-2011

    Uitstekende massage. zoals het behoort tezijn. Goed een tweede salon te hebben in almere leuke gezellige ontvangst zeer goede masseuzes. Goede prijs kwaliteit verhouding kom zeker terug op korte termijn

    Paul is bij Phean-thai Massagepraktijk in Almere geweest
  • Hans op 10-06-2011

    Mijn huisarts adviseerde me om deze salon eens te bezoeken. Geen medische massage maar wel heilzaam. Wat als eerste opvalt is de vriendelijke masseuse en de mooie salonruimte. Geen omgebouwde/ ingerichte slaapkamer. De masseuse is tenger maar heeft verbazingwekkend veel kracht. De massage heeft me echt goed gedaan. Na 2 dagen voelde ik nog steeds een "licht zwevend" gevoel. Dankjewel Praparat, en tot gauw

    Hans is bij Chochaba in IJsselstein geweest
  • Yvonne op 16-04-2011

    In Thailand heb ik een paar keer een Thaise massage gehad. Ik kan nu zeggen dat ik eindelijk in Nederland een echte Tradiotionele Thaise Massage Praktijk heb gevonden. Geweldig ik ga absoluut vaker. Het personeel is heel aardig en hulpvaardig.

    Yvonne is bij Siwocco Wellness in Dordrecht geweest
  • Anna op 21-03-2011

    Wat een hemels verschil met andere vormen van massage...nu kan ik het begrijpen waarom Thaise Massage zo beroemd is in de wereld. Het is zeker een kunst apart. Mijn spieren waren stijf in dijen, rug, nek, armen en ledematen.Ze weet werkelijk hoe het moet, echt vakkundig. Na een warm up van de spieren, werden mijn spieren heel stevig gemasseerd , maar het moest wel zei de masseuse want anders heeft het geen zin...daarna voelde ik me echt herboren. Een echte aanrader voor degenen die echt vast zitten.....Sangwang Heel veel dank en tot volgende week..

    Anna is bij Baan Yai in Amsterdam geweest
  • Oom op 21-03-2011

    Ik had gevraagd om een stevige massage, en die heb ik dan ook gehad. ongelooflijk hoeveel kracht er in die kleine vrouwen zit. Hier werken meiden die weten wat ze doen. Ik ben pas een keer geweest, maar ik kom zeker terug, aangezien mijn benen eigenlijk altijd zeer doen.. nu al 2 weken pijnvrij

    Oom is bij Baan Yai in Amsterdam geweest
  • Tom op 10-03-2011

    Hier een olie massage mogen ontvangen door een bijzonder mooie thaise dame die je een zo relaxt verblijf laat beleven. Het was gewoon heerlijk, zeker nog eens terug. De tijd die je boekt wordt zeker vol gemaakt, je voelt je echt als gast waarvoor ze alles naar de zin wil doen. De sfeer in de massage ruimte is lekker warm en ook rustig waardoor het een echte happening wordt.

    Tom is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Mark Stam op 05-02-2011

    Nette, vriendelijke ontvangst, massagepraktijk is aan huis. Massage is goed en professioneel, flexibel met tijden als je wat later komt ivm file is geen enkel probleem. ik heb 1,5 uur massage gehad en was geheel relaxed weer naar mijn werk. Ik ga zeker weer terug

    Mark Stam is bij Kluaj Maj Thaise Massage in IJsselstein geweest
  • Anoniem op 25-01-2011

    Prima massage in een rustige professionele sfeer. Salon gelegen nabij centrum van Almere stad. Gemakkelijk bereikbaar. Goede ontvangst, gastvrij en met zorg voor de klant. Vooraf en achteraf mogelijkheid tot theedrinken. Kom zeker terug.

    Anoniem is bij Kwanja Thai Massagepraktijk in Almere geweest
  • Henriete op 22-01-2011

    Geweldige massage door vriendelijke en ervaren masseuse. Er werd alle tijd voor me genomen, geen haast werk. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker komen! ,

    Henriete is bij Chokdee Massage in Alkmaar geweest
  • Pieter op 17-01-2011

    Dit was een hele goede ervaring! Ik ben nu 3 keer geweest en zou dit aan iedereen willen aanraden. De dame ziet er aantrekkelijk uit, maakt de tijd vol en weet precies wat ze doet. Zouden vele salons een voorbeeld aan moeten nemen. Ga hier zeker weer naar toe!

    Pieter is bij Suwannaphoom Thaise Massage Venlo in Venlo geweest
  • Ellen op 31-12-2010

    Toen sukhothai hoorde dat ik haar via deze site had gevonden, vroeg ze me een recensie te maken als ik tevreden was. Nou dat doe ik graag. Het was gewoon geweldig. Ik zou zeggen, zelf eens proberen. Ellen Gainsburg

    Ellen is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Kim op 13-12-2010

    Professioneel en zorgvuldig. Op de site staat "Mijn doel is om u als herboren Ytsara studio te laten verlaten". Wel dat heeft ze voor 100% bereikt. Mijn lichaam was zo gespannen dat ik dacht dat het niet meer zou lukken om mij te ontspannen. Bij iedere beweging doet het wel hier of daar pijn. Na enkele massages waren de blokkades weggemasseerd en "voelt mijn lichaam weer soepel aan". Heerlijk om dit regelmatig te laten doen. Ik zou het niet meer willen missen en kan het iedereen aanbevelen.

    Kim is bij Isara Studio in Den Haag geweest
  • Erik op 17-11-2010

    Een echte thaise massage, maar dan in Nederland. Super, hier kunnen zelfs de Thai nog wat van leren :) Astrid neemt echt de tijd voor je, je hebt altijd het gevoel dat JIJ centraal staat, en dat de rest van de wereld even stil staat.

    Erik is bij YourInnergy in Brummen geweest
  • Antoine op 15-10-2010

    De massage is een traditionele thaise yogamassage waarbij olie wordt gebruikt. De massage is vrij stevig en maakt spieren en gewrichten losser. Ondanks de stevigheid van de massage weet Naree telkens weer een diepe ontspanning bij mij te realiseren. Van harte aanbevolen.

    Antoine is bij Naree massage in Den Bosch geweest
  • Niels op 14-09-2010

    De massages hebben voor mij veel betekent. Je voelt letterlijk de spanningen uit je lijf verdwijnen. De massages worden echt met passie en liefde gegeven wat ik in andere massagesalons nog niet heb kunnen ervaren. Erg professioneel! Kortom, een echte aanrader om jezelf regelmatig te laten verwennen met een massage in Ytsara Studio!

    Niels is bij Isara Studio in Den Haag geweest
  • Monique op 11-09-2010

    Het was een aangename ervaring. Tijdens de massage kwamen er emoties vrij, waardoor ik helemaal ontspande. Ik ben een onrustige slaper, maar na deze massage heb ik de nachten erna weer heerlijk geslapen! Complimenten! Monique

    Monique is bij Isara Studio in Den Haag geweest
  • Herman op 20-08-2010

    Ik schrijf nooit recensies, maar hier wil ik toch wel wat kwijt. Ik heb lang gezocht naar een goede masseuse die de echte thaise massage geeft. Nou, gevonden hoor. Traditioneel voor 100%. Je krijgt er ook de echte thaise vissersbroek aan. Leuk !!

    Herman is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Fred Molenaar op 20-07-2010

    Hallo, Ik heb spijt dat ik hier geweest ben. De dames zijn oud en lelijk. Je staat op een paar vieze handdoeken en boven op de 70 euro mag je nog is bijbetalen voor je hoogtepuntje. Volgende keer weer lekker naar Aalsmeer of Hoofddorp. Fred

    Fred Molenaar is bij Plooy Massage in Amstelveen geweest
  • Flor Cunan op 20-03-2010

    Afgelopen vrijdag 19 maart ben ik naar sukhothai alkmaar geweest. Ik kende haar nog van de winkel vroeger die ze had in Alkmaar. Ze verkocht beelden en keramiek uit Thailand. Je kon in de winkel ook gemasserd worden, maar dat was wel een beetje koud soms. Nu heeft ze een hele mooie massagekamer aan huis. De massage was nog net zo stevig als toen, geweldig! Bedankt Djai.

    Flor Cunan is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Xander op 25-02-2010

    Voordat ik Mimos 'ontdekte' had ik al vaker massages gehad, maar die van Hanneke zijn onovertroffen. Ze maakt waar wat ze zegt; de massageruimte is schoon, sfeervol en er klinkt heerlijk rustige muziek. De massages worden serieus en professioneel gegeven en Hanneke zorgt altijd weer voor afwisseling. Bij Hanneke voel je je veilig, gerespecteerd en gewaardeerd. Ik heb mijn massage-adres gevonden en kan Mimos zeker aanbevelen! Groet, Xander

    Xander is bij Studio Norbruis in Zaandam geweest
  • Bianca Smits op 01-02-2010

    Eindelijk een adres gevonden waar ik me heerlijk kon laten verwennen. Ik werd door een leuke en vriendelijke thaise vrouw gemasseerd. Ik kreeg massagekleding van haar. De ruimte was mooi schoon. Ze gebruikt ook kruiden, maar dat heb ik voor een volgende keer bewaard.

    Bianca Smits is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Evelien op 25-09-2009

    Bij binnenkomst proef je sfeer van Thailand. Je word heel vriendelijk ontvangen en men neemt de tijd. Ze pas open en nog niet alles is af en dat merk je. De massage was fantastisch. Kortom ik ga binnenkort weer.

    Evelien is bij Siwocco Wellness in Dordrecht geweest
  • Anne en Frans op 01-08-2009

    We waren bij Dai voor een traditionele thaise massage. Zij is een hele ervaren vrouw en ze voelt je echt goed aan. We kregen echt een thaise massage, zoals je die nog maar weinig vindt. Je ligt op een mat. Dai gebruikte handen, ellebogen en voeten om je te masseren. Ik werd er echt ontspannen van, iets dat iemand niet makkelijk bij mij bereikt. Frans heeft soms last van stresshoofdpijn en kreeg ook een hoofdmassage. Het was een leuke en boeiende ervaring en voor een hele redelijke prijs.

    Anne en Frans is bij Sukhothai Alkmaar in Alkmaar geweest
  • Marc op 03-07-2009

    Heel intensieve beleving, moet behoorlijk hard werken zijn voor masseuse. Neemt ruimschoots de tijd, heel erg verkwikkend. Ik kom nog maar net terug van de massage, ben benieuwd hoe lang ik het effect hiervan ga blijven voelen. Ik kom zeker terug.

    Marc is bij Narika Thai Massage in Breda geweest
  • Ray op 06-04-2009

    Ik heb het als zeer plezierig ervaren. Goede ontvangst, ruime kamer met bad. Massage door Carolien , zij is een echte proffesional maar ook heel gezellig. Overdag ook veel meisjes aanwezig, ik denk dat ik zo weer ga

    Ray is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Pieter op 20-02-2009

    'Ik heb de massage is als zeer ontspannend ervaren. De gastvrouw is een schat van een mens die haar klanten geweldig goed ontvangt. Naar mijn mening geven zijn de beste massage in amterdam en omstreken.

    Pieter is bij Plooy Massage in Amstelveen geweest
  • Hoewalaann op 10-01-2009

    Zeer uitstekende stevige thaise massage waardoor mijn nek en rugklachten na een viertal behandelingen zijn verdwenen. Echt een aanrader. Niet alleen voor de massage maar ook voor de huidverzorgende behandelingen, deze zijn echt super relaxing

    Hoewalaann is bij Nansalon in Landgraaf geweest
Massages