Massages4all

Tantra massage ervaringen (71)

  • Re op 12-02-2018

    Reeds meerdere sessies bij Ingrid mogen ervaren. Ingrid zorgt er voor dat je jezelf volledig open kan stellen, uit het hoofd,in het hart! Tijdens de tantramassages lukte het haar om me open te krijgen, zonder schroom mezelf bloot te durven geven! Geen gene, maar er mogen zijn zoals je bent! Wist me zo te raken dat ik minuten lang ongecontroleerde trillingen door mijn hele lichaam en geest kreeg! Het kon, mocht en voelde hemels! Daarna aarde Ingrid me weer om in het hier en nu te treden. Dagen erna gierde de energie door mijn lichaam! Aanrader! Ingrid tot snel! Groet Re

    Re is bij Jivas in Rotterdam geweest
  • Sander op 12-01-2018

    I am not someone who normally writes reviews about jobs or products but after the extraordinary session I had with Magdalena I feel privileged to do so. I have had massages before. Some good, some really bad but the refinement, techniques and gentleness i experienced today was something special and very hard to explain. All I can say is: Magdalena makes you feel welcome and at ease and once you truly open up to her gift she will take you on a flight of incredible bliss you feel like reborn afterwards. Extremely highly recommended. We will meet again - Sander

    Sander is bij Red Dakini Temple in Maasdijk geweest
  • Johan op 19-08-2017

    Wel vaker een (tantra) massage gehad, maar deze ervaring was geweldig. Weet nu wat een echte tantra massage is. Kan bijna niet wachten op een volgende keer.

    Johan is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • Samantha op 14-08-2017

    Nog nooit heb ik een man zich zo aan zijn woord zien houden. Alles wat hij zegt en doet maakt hij waar. Ik heb genoten van zijn massage en de seks die ik zelf wilde. Op den duur geef je je helemaal aan hem over. Ik kwam echt op het punt waarbij ik dacht: dit droom ik. Een fantastische, sensuele ervaring. Wat een genot!

    Samantha is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Hans  op 03-08-2017

    De massages bij George zijn altijd prettig, rustgevend en ontspannen. De handen van George voelen fijn aan. Persoonlijk vind ik de massage van de vajra altijd bijzonder fijn en lekker. Je voelt je bij George op je gemak en van gene is geen sprake.

    Hans is bij Aliran Gairah in Den Haag geweest
  • Kim Holland op 09-07-2017

    Fijn ontspannende beleving voor de vrouw .zeker een aanrader voor de Vrouw.! schoon en netjes vooral de ruimte en ontvangst was hartelijk,en was een leuke ervaring.

    Kim Holland is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Ruud op 24-03-2017

    Heel prettige massage met gemengde technieken. Mijn sessie duurde twee uur en ik was daarna zowel helemaal \'leeg\' als \'opgeladen\'. Een bijzondere ervaring.

    Ruud is bij Aliran Gairah in Den Haag geweest
  • Jason  op 04-03-2017

    Geldklopperij masssge bedoel je is echt qua prijs een hoop geld voor een hoop larie. Ik denk dat een hoop mensen over deze zaak da capo niet echt eerlijk zijn. Was duur voor iets wat niet goed was. Dames willen nog meer geld op de kamer en kunnen er niks van sorry. 110 euro kwijt voor beetje toneel en o zo nep en slecht

    Jason is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Lee op 23-01-2017

    Ik heb altijd goede massage gehad. Maar sinds de prijs verhoging kom ik er niet meer. Ook het feit dat ik altijd binnen het uur buiten stond. Maar daar maakte ik nooit probleem van want genoot ervan. Bedankt vanessa voor je leuke tijd

    Lee is bij Studio Monaco in Amstelveen geweest
  • Fred Kroonen op 18-12-2016

    Zeer lekker en ontspannen in zeer prettige sfeer de mannen handen aan mijn lichaam waren zeer prettig en gaf mij een erotisch gevoel

    Fred Kroonen is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • Paul Smeets op 11-11-2016

    Zeer positief1 Massage gegeven door een ervaren man op de grond(dun Matras) in een fijne omgeving! fijne muziek op de achtergrond!

    Paul Smeets is bij EroticFusion in Hoensbroek geweest
  • Okker op 02-03-2016

    Fantastisch! Ik voel me weer als nieuw en energierijk. Ton heeft inderdaad de GOUDEN handen die perfecte massage technieken weet te geven. Heerlijk verfrissend en ja verslavend. Ik kom zeker terug wanneer er weer gelegenheid voor mij is. Hartelijk dank Ton! Geweldig!!

    Okker is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • L.  op 09-07-2014

    Vorige week ben ik voor de eerste keer bij Beppie geweest voor massage. Het was voor mij de eerste keer dat ik een Tantra massage zou krijgen. Na een warm welkom en een heerlijk voetbad dacht ik dat ik geheel ontspannen de massage inging. Dit bleek toch niet helemaal het geval. Beppie voelde goed aan wat ik nodig had, had geduld en ze nam ruim de tijd. Dat maakte dat ik aan het eind van de massage diep ontspannen was en helemaal relaxed. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! Liefs, L

    L. is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • John op 08-07-2014

    Lieve beppie, Graag wil ik je via deze weg nognmaals bedanken voor de geweldige ervaring die ik heb mogen beleven door jou massage. zoals je zelf al zei we zijn op de goeie weg. en als advies gaf je mee om voor een vervolg sessie een Tantra plus massage te volgen. om intimiteit, veiligheid, sensualiteit, ed. dit om het hart en ziel te verbinden. liefs John

    John is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Bram op 04-06-2014

    3 Juni ging ik naar Elan en kreeg mijn 1e Tantra massage.Ik had veel over Tantra gelezen en al een keer een Tantra workshop gedaan. Maar die paar uren bij Beppie voelde ik me totaal ontspannen, gekoesterd, en had ik geen zin om de \"betovering\" te verbreken. ik heb maar 1 woord voor mijn ervaring: Bijzonder…. Beppie, dankjewel, X Bram.

    Bram is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Hetty en Jaap op 28-05-2014

    Vandaag zijn wij bij Beppie geweest voor een Tao Tantra sessie voor paren. Haar praktijk ligt midden in de natuur; heerlijk rustig. We kwamen omdat we ons meer verbonden wilden voelen; dat is gelukt. Beppie is zeer ervaren, een warme, hartelijke vrouw, dat voel je, en met een flinke dosis nuchterheid en humor wees ze ons de weg, naar onze overeenkomsten en verschillen, waardoor we veel beter op elkaar konden afstemmen. We hebben er veel aan gehad, waren relaxt en dankbaar. We hebben volop genoten! Dankjewel Beppie. Lieve groet, Hetty en Jaap.

    Hetty en Jaap is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Erna op 28-05-2014

    Maandag 19 mei ben ik voor een Tantra Massage bij Beppie geweest. Niet alleen de bosrijke omgeving, maar ook Beppie zelf straalt vertrouwen en rust uit, en dat is hoe ik de massage heb ervaren, 1 en al rust, vertrouwen, geborgenheid. Nooit geweten dat ik me zo diep ontspannen kon voelen. Dankjewel lieve Beppie. Namaste, Erna.

    Erna is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Wim op 17-03-2014

    Ik ben vorige week bij Beppie geweest voor een Tantra Plus Sessie. Praktijk Elan is mooi oosters ingericht, lekker warm in het bosgebied. Het ontvangst door Beppie voelde gelijk goed hartelijk en warm. De massage was een aangename sensatie en tegelijkertijd ontspannen. Doordat Beppie een liefdevolle warme vrouw is kon ik mij open stellen, zij geeft het met passie! Door haar ruime ervaringen staat ze met beide benen stevig op de grond. Ik heb enorm genoten en kom zeker nog een keer terug. Groet Wim.

    Wim is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Marco op 17-01-2014

    Alweer een aantal weken geleden dat ik een massage van Ton heb mogen ontvangen. maar man wat ben je geweldig. je weet echt alle plekjes van het lichaam te bewerken waardoor je in mum van tijd in extase raakt. ... Ton je bent VERSLAVEND!!!! dank tot snel

    Marco is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • Richard op 14-01-2014

    Ik heb Ingrid leren kennen via de tantra massages welke zij geeft. Ik liep toen al een tijdje tegen wat persoonlijke problemen aan en heb een afspraak gemaakt met te bespreken wat het Tantra Energetisch Coachen exact is. De Tantra Energetisch Coachen sessies zijn niet moeilijk of ingewikkeld maar kunnen wel confronteerd zijn en dat is vooral in het begin wel even nodig om de juiste focus te krijgen, je wilt immers zelf een of meerdere doelen bereiken. Ik vind/vond de duidelijke afspraken over begin en einde van het traject een pluspunt, zo’n minimaal 8 sessies met een maximum van 10.

    Richard is bij Jivas in Rotterdam geweest
  • Richard op 14-01-2014

    Ik heb een aantal keer de tantra massage van Ingrid beleeft en iedere keer ervaarde ik een innerlijke rust. Deze massages zijn een openbaring waarbij alle gevoelens welke aanwezig gevoeld mogen worden. De gehele massage verloopt open en eerlijk waardoor je een innerlijke rust, en bevrijding vanuit je dagelijkse beslommering kan ervaren welke bij mij altijd nog wel even aanhoudt. De sessie begint met een reinigingsritueel waarna de spieren rustig worden gemasseerd wanneer ik in een rustige flow terecht kwam en de tantra kon ervaren. In is een open en lieve vrouw wie de tijd voor je neemt om je

    Richard is bij Jivas in Rotterdam geweest
  • Hans Peitsman op 12-01-2014

    Een diepliggende spirituele tantra massage gehad waarna je als herboren weer weggaat. Een twee uur durende massage waar met respect je lichaam en geest wordt benaderd en je al je zintuigen worden aangescherpt...

    Hans Peitsman is bij Jivas in Rotterdam geweest
  • Loes op 01-01-2014

    Bep stelt je echt op je gemak, waardoor je je vrij voelt om te ervaren wat de tantra massage je brengt.3 uur is bijna nog te kort, kan er geen genoeg van krijgen, zeer ontspannend! Voor mij was het de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Ga zeker naar Elan om weer met Bep een stap verder te gaan in de ontspanning en het gevoel wat je wil voelen

    Loes is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Jacqueline op 14-10-2013

    Vandaag van Beppie een 3 uur durende Tantramassage gekregen. Het was een verrassend feest en werkte heerlijk ontspannend en volgens mij ook helend. Ik voelde me \"omvat\", en dat ik er volledig mocht zijn, door de respectvolle en liefdevolle aanraking van Beppie. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, ook spiritueel, en ga zeker nog eens terug. Het was de lange reis waard.

    Jacqueline is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Brian op 28-09-2013

    Al bij het eerste telefoongesprek wist ik dat het een goede keuze was. Natuurlijk is tantra niet een doorsnee massage, en heel persoonlijk. En ik vond de manier waarop Bep hiermee omging erg professioneel , dus ik ga zeker nog een keer terug.

    Brian is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Astrid op 13-07-2013

    Ik ben bij Bep in Lochem geweest voor mijn 1e TantraMassage. Mijn vriend wilde me verrassen met een origineel cadeau en ik moet zeggen Dat is hem gelukt! Wat heb ik genoten van Bep haar gouden handjes, hartelijke ontvangst, uitleg over mijn Geboortedag, open gesprek in een sfeervolle mooie Massageruimte, omgeven met veel natuurschoon en rust. Ik was vaker gemasseerd maar ik had nog nooit zo genoten, overal tintelingen gevoeld en zo diep ontspannen geweest als nu bij Bep. Deze dame is zeer ervaren, dat merkte ik aan alles. Bep, dankjewel, ik kom graag nog eens terug. Astrid.

    Astrid is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Arjan op 30-06-2013

    Vorige week bij Bep in Lochem geweest voor een TaoTantra sessie. Ik voelde rust en vertrouwen, aandacht en de tijd nemen. Ik  maakte een Zintuigenreis vol verrassingen die Bep met niet alleen veel enthousiasme en humor bracht maar ook voelde ik haar passie en deskundigheid. Ik genoot ook van de schitterende natuur in zeer rustige omgeving en de mooie sfeervol ingerichte Massage ruimte. Ik heb nog lang nagenoten van een fijne en open ervaring. Bep, heel erg bedankt

    Arjan is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Ellis op 24-06-2013

    Begin juni heb ik voor het eerst een Sensuele massage ontvangen van Beppie. Ze stelde mij meteen erg op mijn gemak. Ik had vaak last van hoofdpijn en niets hielp daarom besloot ik voor massage te kiezen. De volledige zorg en aandacht Rust en humor die Beppie aan je geeft maakten dat ik me helemaal ontspannen voelde. Bedankt Bep! Het was heerlijk. Ik kom zeker nog eens terug.

    Ellis is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Aad op 28-05-2013

    Ik mocht vanmiddag een Tao-tantra sessie van Beppie ontvangen. Het was als een exquise maaltijd, met vele heerlijke gerechten van tropische allure. Ik kom zo gauw mogelijk weer genieten van haar heerlijke handen en de rustgevendee muziek.

    Aad is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Kevin op 06-04-2013

    Waarom ik voor Bep gekozen heb? Bij veel aanbieders ligt de focus teveel op het geslachtsdeel dan om de tantra in het geheel. Ik werd erg gastvrij door Bep ontvangen en voelde me meteen vertrouwd. Na een korte uitleg over mijn horoscoop kon het grote feest beginnen. Het gevoel vande massage zul je zelf moeten ervaren, maarBep voelt goed aan wat je fijn vindt of niet, neemt ruim de tijd, je merkt dit is haar passie.Na de massage voelde ik mij een heel ander mens, heb binnenpret en voel me vrijer. Voor een echt goede tantraMassage ga naar Bep. Bep, bedankt, ik kom zeker terug!

    Kevin is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Corine op 02-02-2013

    Vorige week ben ik voor het eerst bij Bep geweest, had elders al regelmatig ontspanningsmassages gehad en was nieuwsgierig. Bij binnenkomst is het een warm onthaal, starten met een lekker voetbad met heerlijke olie. Alles klopt, sfeer, temperatuur, geur, aanraking, heerlijke olie en fluweelzachte handen. Een heerlijk super ontspanningsmassage, zo heerlijk dat 1,5 uur voorbij vloog. Bep, super bedankt voor een geweldige ervaring, je bent een topper! :-) en ik kom zeker terug!

    Corine is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Jero op 02-01-2013

    Ik wou nog even een feedback geven over mijn eerste Tantra massage. Ik vond het een zeer bijzondere ervaring. Wat ik al eerder tegen je zei, soms was ik helemaal weg en ineens weer terug. Ik denk dat ik het zeker nog eens een Tantra massage wil ervaren.

    Jero is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • RoRo op 19-10-2012

    Gisteren heb ik van Bep weer een fantastische massage ontvangen in haar fijne lokatie. Warm en geheel in stijl ingericht. Zij is een meester in het creëren van de juiste sfeer, een mooie entourage, gezellige accessoires, de juiste temperatuur; kortom een geweldige start van een massage. Haar zachte handen en behandeling geven een mens de rust en ontspanning waar je nog heel lang op kunt zweven. Kortom, zoals altijd, een dikke TIEN voor het ervaren van dit zachte genot. Heel hartelijk bedankt Bep. RoRo

    RoRo is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • W.l. op 24-09-2012

    Na al jaren naar een ontspanningsmassage te zijn geweest, ben ik vorige week naar Bep in Lochem afgereisd. wat een een geweldige ervaring, Bep heeft gouden handen. normaal geniet je alleen tijdens de massage, maar bij Bep geniet je een week later nog. zelf zegt ze het is een feestje een massage, maar bij haar kun je rustig zeggen het is een FEEST. Bep je hebt er een nieuwe fan bij

    W.l. is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Loek op 12-09-2012

    Het is een bijzondere ervaring een tantra massage te krijgen van beb. haar handen raken je huid en geven je het gevoel van welbehagen. maar het belanrijkste is het hart contact met haar je kunt met haar alles bespreken ze denkt met je mee ik had het gevoel er weer tegen aan te kunnen het is fijn als iemand echt naar je luisterd ook was de sfeer van de massageruimte geweldig je voelt je er meteen thuis elan is top beb ik hoop dat je dit mooie werk nog lang mag blijven doen. loek

    Loek is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Hans op 22-08-2012

    Zeer goede massage. Alles ziet er heel erg netjes uit. Je kan er douchen vind ik ook heel erg belangrijk. De dame is heel rustig en liefdevol, zeker geen haastwerk! Hier krijg je echt waar voor je geld! Voor mij in 1 woord: SUPER!!!!!!

    Hans is bij Naturopati Natuurgeneeskundig Centrum in Vierlingsbeek geweest
  • Jan van gijn op 10-07-2012

    Ik ging naar Bep omdat ik was vastgelopen in mijn seksualiteit, ik had geen zin meer in vrijen. Met intimiteit op zich had ik geen moeite, maar ik miste iets. bij Bep ging mijn lichaam zoemen onder haar handen, ik maakte als vanzelf natuurlijke gebaren, liefdevol, zacht en natuurlijk. ik begreep wat ik had gemist, ik was niet verbonden met mezelf. Bep tovert met haar handen, is integer, deskundig, vakkundig. Haar totale aanwezigheid,volledige inzet en persoonlijke aandacht gaven mij een veilig gevoel. Wie op zoek is naar verbinding van hart en onderbuik is bij Bep aan het goede adres!

    Jan van gijn is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Peter op 01-07-2012

    Love Love Love, dat en nog veel meer is wat ik ervaren heb. en daarbij opgeteld : rust , fijne ervaring , prettig gevoel en heel veel genot. En dat alles met heel veel gevoel van Beb. ondanks de ruime tijd voor de masage ,duurde het voor mijn gevoel toch nog te kort , ik wil nog meer!!

    Peter is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Hans op 16-05-2012

    Vandaag 16 mei voor het eerst een massage ondergaan bij Elan. Bep stelde mij al direct gerust door haar spontane,vrolijke en zelfverzekerde uitstraling. De massage was voortreffelijk. de rust, het vertrouwen en professionele aanpak waren in één woord geweldig. Ik ben dan ook van plan om heel snel weer te komen. Bep heel erg bedankt, er ging een wereld voor mij open, en tot snel.

    Hans is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Walter op 17-03-2012

    Dank voor de geweldige massage. Je weet wel het beste uit en fijnste voor de mens naar boven te halen. En dit op een zeer respect volle wijze. Je voelt je gewoon thuis bij je. Bij je kun je pas echt ontspannen, mede door je perfecte massage tafel en behaaglijke temperatuur. Ik hoop dat je dit nog lang wilt geven, en zal je weer spoedig zien.

    Walter is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • op 21-02-2012

    Bep een prachtvrouw. Zeer open, hartelijk en ze stelt je direct helemaal op je gemak. De tantramassage van vandaag was in een woord geweldig !! De totale ontspanning, de heerlijke aanraking van het gehele lichaam, het gevoel en de sfeer erom heen was helemaal oke. Zeker voor herhaling vatbaar. Bep, nogmaals harstikke bedankt en tot een volgende keer.

    R is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Martijn S. op 14-02-2012

    Heb meerdere keren mogen genieten van een massage van Bep. Zeer ervaren vrouw die je respectvol en zeer goed behandeld en op je gemak stelt. Helaas door mijn eigen schuld kan ik niet meer naar haar toe, maar ik mis haar massages enorm.

    Martijn S. is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Thierry De Zoete op 11-01-2012

    Heerlijk verwend door een superlieve dame; om nooit meer te vergeten (en snel terug te komen!) Heel mooie zaak, vriendelijke ontvangst; alles voelt heel spontaan en gezellig en de massage is helemaal top!

    Thierry De Zoete is bij Sunrise in Hilversum geweest
  • Johanna op 25-11-2011

    Woensdag 23 november was ik bij Elan en heb ik van Bep mijn eerste Tantra massage gekregen. Nooit eerder heb ik mij zo ontspannen gevoeld na een massage. De zachte, liefdevolle aanraking ervoer ik als zeer weldadig; bovendien voelde ik me veilig. Niet alleen de massage ruimte was lekker warm, maar alles wat ik voelde,warme stenen, warme handdoek waarop ik lag, tot de warme doek over me heen. Ik vind Bep professioneel, kon merken dat ze veel levenservaring heeft, dat geeft vertrouwen. Ze is een warme persoonlijkheid, vol humor en levenslust. Ik heb genoten Bep, dankjewel! liefs Johanna

    Johanna is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • A. op 18-11-2011

    Ik heb genoten van mijn massage bij Bep. Voor mij een geweldige ervaring die ik binnenkort nog wel een keer zou willen ondergaan. Het enige waar ik aan moest wennen is dat Bep zelf niet naakt gaat bij de massage, begrijpelijk maar het is wel iets waar ik aan moest wennen dat ik alleen daar lag.

    A. is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Patchouli H op 05-10-2011

    Ondergedompeld in een zee van hemelse gevoelens en liefde. Wat is dit prachtig, wat is dit mooi. Met een vleug humor stel je mensen op hun gemak. Je maakt werk van de voorbereiding en dan... Je hebt er vele dagen plezier van als je zo ontspannen raakt en vol van energie vertrekt. Bedankt Bep, je was geweldig!

    Patchouli H is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Peter op 01-10-2011

    Prima masseuse maar helaas kom ik hier niet meer omdat ik truobles heb gehad met de eigenaresse/beheerder. Will wel duidelijk stellen dat de meiden die hier werken hier NIKS aan kunnen doen!!! Kan deze salon wel aanraden!!

    Peter is bij Massagesalon Apeldoorn in Wenum Wiesel geweest
  • MH op 16-09-2011

    Dit is pas zoals een massage moet zijn Je wordt in een Perfecte harmonie gebracht De combinatie van technieken en middelen maakt het bijzonder Echt een aanrader om te proberen Heerlijk ontspannen en met een voldaan gevoel ga je weer weg en je denkt al weer aan een volgende keer

    MH is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Moniek Jagt op 11-07-2011

    Zaterdag 9 juli hebben wij een workshop partner-tantra massage gevolgd. Kernwoorden: deskundig,professioneel, integer,kwaliteit, goede sfeer. Dit was voor ons een 1e kennismaking en het is ons heel goed bevallen. Leuke trainer die ons veel geleerd heeft.Bedankt. Moniek.J +Jan

    Moniek Jagt is bij Massagepraktijk Assen in Assen geweest
  • Willem op 04-06-2011

    Enkele keren geweest, geweldige vent. weet je gerust te stellen, te masseren, te ontspannen, gewoon top. zijn handen maken je weer als nieuw. of je nu he-bi of ho bent, hij is gewoon goed. schone ruimte en masseur is netjes gekleed

    Willem is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • Eva op 27-05-2011

    De Massage die ik van Patrick heb mogen ontvangen was heel integer en voelde veilig en zeer vertrouwd. Voor mij is het een lichamelijk zoektocht naar mezelf. Lichamelijke bewustwording, energie mag weer stromen naar chakra's die door omstandigheden geblokkeerd zijn. Praten hierover is niet zinvol, ik wil het voelen en beleven. Ik heb mogen voelen en heb het zeer intens beleefd. Ik ben nu nog aan het nagenieten. Na jarenlang geven nu mezelf toestaan om te mogen ontvangen. Een groot cadeau heb ik mogen krijgen en aan mezelf mogen geven. Kijk nu al uit naar de volgende massage. Eva

    Eva is bij TantraFlow in Breda geweest
  • Mashy op 08-05-2011

    Hoe kom je bij praktijk ELAN? Eigenlijk denk je dat wat er met je gebeurd tijdens een massage alleen in je fantasie kan gebeuren. Bep weet op basis van haar astrologische kennis al erg veel over je blijkt tijdens het eerste gesprek terwijl je zit te genieten van een heerlijk voetenbad. De daarop volgende massage is een beleving, je weet je los te maken van je omgeving en super te ontspannen ..... Een massage die echt vanuit het pure komt zoals het is bedoeld door de oosterse meesters, de ware massage met geestelijke en lichamelijke verrijking. Een echte super aanrader !

    Mashy is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • M&E op 21-02-2011

    Lieve Janneke en Patrick, Wat een gastvrijheid mochten we bij jullie ervaren. En de tantra massage was enorm intens, kundig en fijn. Jullie zijn een inspiratie en een voorbeeld hoe tantra moet zijn en voelen. Lieve groeten, M&E

    M&E is bij TantraFlow in Breda geweest
  • Anoniem op 21-01-2011

    Je bent een topper en verdient van mij dikke tienen in alles wat je doet! Rust, schoonheid, intmiteit, groei, ontwikkeling, ontspannen, warmte, herkenning, delen van energie, samen, geven, ontdekken, helpen, zorgen, houden van, verdieping, verlichting ..en zo kan ik nog wel even door gaan.

    Anoniem is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Cees op 03-12-2010

    Van de week hebben wij onze eerste tantra massage mogen ontvangen.....en dat was Genieten met een grote G. Spontaan, warm, het contact ging snel de diepte in met meditatie en tantra. Een stel met gouden handjes en het hart op de juiste plaats. Dikke knuffel van ons (Petra en Cees).

    Cees is bij Tantra voor Twee in Breda geweest
  • Monique op 20-11-2010

    Afgelopen woensdag bij TantraFlow geweest om eens kennis te maken met tantra. In 1 woord geweldig..... We werden ontvangen in een goede en rustige huislijke omgeving en zeer geruststellend. Daarna de behandeling die SUPER was en naar geen tijd gekeken werd. Lekker nababbelen en het een en ander nabespreken. We raden het iedereen aan?

    Monique is bij TantraFlow in Breda geweest
  • RoRo op 15-11-2010

    Vorige week heb ik (in de nieuwe locatie) een heerlijke massage gehad met creatieve, spirituele tantrische belevenis. Het is de zachtheid in de massage die je diepste gevoel kan beroeren. Het laat nog heel lang je huid het gevoel van zachtheid ervaren. De nieuwe locatie geeft vele mogelijkheden om in een uiterst rustige omgeving van de massage te genieten. Ik wens Bep heel veel succes met haar activiteiten op deze plek (en ook andere). Heel hartelijk dank Bep voor de bijzonder fijne dag.

    RoRo is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Isis op 06-11-2010

    Wat is het superlatief van geweldig, waw, een absolute aanrader? Je helemaal laten gaan en het tantra avontuur helemaal op je laten afkomen; in de handen van Patrick. Trance, schokken, zinderen, warmer dan warm. Heel moeilijk met woorden te omschrijven, dit moet je gewoon ervaren! Bedankt voor de heerlijke uren. Liefs Isis

    Isis is bij TantraFlow in Breda geweest
  • Rick op 05-11-2010

    Van te voren zijn gastenboek gelezen op de site en ervaren dat "de gouden handjes" terecht zijn en het ook als hetero een geweldige ervaring is op deze manier door een man gemasseerd te worden. Ja verslavend.

    Rick is bij Mi Deseo Massage Rotterdam in Rotterdam geweest
  • op 04-08-2010

    Heerlijk, ontspannen en volkomen vrije en veilige omgeving. Goed intro gesprek, goede feeling. Geweldige handen en opwindende behandeling. Werkelijk een aanrader voor iedereen die zich wil laten verwennen.

    M is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • RoRo op 17-05-2010

    Fantastisch wat ik vorige week weer heb kunnen beleven bij een tantra massage bij Bep. De massage met haar zachte handen; zachte materialen en gevoel voor het lichaam van de ander laten je weg dwalen in alle rust die je maar denken kunt. Ongelofelijk waar zij de creativiteit steeds vandaan haalt om je met verschillende confrontaties van je eigen zintuigen te kunnen verwennen. Deze massage vraagt om een periodieke herhaling. Ik hoop dat alle andere relaties ook van hun belevenissen verslag willen (blijven) doen. Bep verdient het om op die wijze de feed-back van haar bezoekers te mogen ontvangen. Tot ziens.

    RoRo is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Speknek op 07-04-2010

    Geweldige ervaringen gehad bij dacapo... in de tijd dat lin/linda daar nog werkte kwam ik er vaker dan nu maar dat is niet anders.. alleen jammer dat ze zaterdag zo vroeg dicht zijn en zondag helemaal niet open zijn!

    Speknek is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • RoRo op 27-03-2010

    Enige tijd geleden heb ik bij Bep in lochem een fantastische massage mogen beleven. Haar vriendelijke blik in de ogen; haar hartelijke ontvangst; je voelt je al direct op je gemak. Haar ontvangst rituelen brengen je in een rustige stemming; klaar om je volledig emotioneel en sensitief te laten verwennen. Een fantastische massage die ik zeker nog eens opnieuw wil beleven.

    RoRo is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Geert op 19-03-2010

    18-03-2010: na lang aarzelen eindelijk een afspraak met Bep gehad voor een Art of Lovin\' Tao-Tantra massage en nu dikke spijt, dat ik niet eerder de stap heb gemaakt om me door haar te laten masseren. Ondanks dat we elkaar nog slechts 1 keer aan de telefoon hadden gesproken, voelde ik me direct welkom en thuis in Lochem. Het voetenbadje vooraf, de uitleg over de massage, het masseren zelf, de geblinddoekte smaakverrassingen: het was allemaal precies passend in de betoverende en zinnelijke entourage. Hoewel Lochem niet direct op mijn dagelijkse pad ligt, gaat deze humorvolle, lieve en mooie vrouw me zeker terug zien. Dat worden ontmoetingen, waar ik me nu al op verheug.

    Geert is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • R. op 03-02-2010

    Onbevangen een afspraak gemaakt met Bep. Een hartelijk en toegewijd persoon die haar massages met volle overgave doet. Al met al een (h)eerlijke ervaring door de manier van masseren en hoe zij als persoon overkomt. Ook ik kijk graag uit naar een volgende afspraak en sluit mij aan bij alle voorgaande genoemde ervaringen bij Bep. Ga zo door! x

    R. is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Chaim op 11-08-2009

    Je kent het wel. Altijd druk, weinig tijd voor jezelf nemen. Daar moest eens verandering in komen. Nieuwsgierig naar mijn sensitiviteit heb ik op de bonnefooi een massage bij Bep ondergaan. En dat was een openbaring. Een geweldige ervaring. Puur genieten en tot volledige ontspanning komen in een oase van rust. Super.

    Chaim is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Jannie op 29-06-2009

    Tja, Bep, onder welke categorie massages kan ik nu mijn ervaringen plaatsen? Als je je openstelt naar elkaar en het vertrouwen hebt naar elkaar, gebeuren de mooiste dingen en lijken er geen grenzen meer tussen verschillende technieken. In ieder geval vraag ik me nog steeds af (ik ontspan me wel hoor), hoe je het toch iedere keer voor elkaar krijgt om met twee handen te masseren, terwijl ik het aanvoel alsof er vier handen bezig zijn, en wanneer masseer je werkelijk met een steen en wanneer niet! Het kan natuurlijk aan mijn voelen liggen, maar grenzen vallen weg als jij masseert. De sensuele massage: iedere keer weer is het een verrassing welk licht materiaal je weer gebruikt om mijn sensualiteit verder wakker te schudden, wat kan een lichaam toch prachtig reageren op zulke subtiele pauwenveren of een simpel licht sjaaltje wat je over de huid kan verplaatsen. Ik ben er werkelijk veel dieper mee in mijn gevoel gekomen, dank je wel! De hot-stones, heerlijk om mijn rugpijnen te behandelen, niet op vastgestelde plekken, maar precies daar waar het nodig is leg je ze neer, hoe verzin je het! De heerlijke intuitief gekozen essentieel olieen, iedere keer weer verrassend waar we samen op uit komen. Een heerlijke infrarood sauna vooraf, lekker afdouchen, en dan mijn lijf laten verwennen, iedere keer weer een weldaad voor mezelf. Na de burn-out van mijn echtgenoot en de daaruit voortvloeiende spanningen, heb jij mij enorm ondersteund met je massages, en uh, voorlopig ben ik nog niet weg te slaan. Heel hartelijk dank tot nu toe! Dit lijkt me een mooie aanvulling op de al geplaatste prachtige verhalen. liefs Jannie

    Jannie is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Frits E op 30-05-2009

    Massage bij Bep is een stukje vakantie ,alles is heerlijk warm,de ruimte en de zachte aanrakingen van bep, het geeft totale ontspanning, je bent even helemaal de tijd kwijt,eigenlijk wil je dat het nooit stopt. Als je er open voor staat,er aan toe bent,dan ben je bij Bep in goede handen,ik wist niet wat mij overkwam,dat ik mij zo ontspannen kon voelen.Bep laat je jezelf zijn,en leert je weer te voelen,van binnen uit. Het is verslavend, de rust en zachtheid geboden door Bep. Bep weet de juiste snaar te raken,weken later is het prettige gevoel ,nog aanwezig. Het voetenbadje, de kaarten, thee, warme ruimte, warme Bep dit al zorgd voor een onvergetelijke massage, die je telkens weer wil ondergaan. Bep ga zo door ,je doet het goed. kusjes Frits

    Frits E is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Marcel op 20-05-2009

    Door deze massage ben ik me (nog) meer bewust geworden van mijn sensitiviteit en sensualiteit.Ik ben me ook meer bewust geworden van mijn innerlijke wezen en liefde. Ik heb erg genoten van deze behandeling.Bep weet precies wat ze doet en doet dat vol overgave.Ze reikt je de hand en neemt je mee naar het rijk van het zintuiglijke. Een geweldig gevoel en een geweldige ervaring. Bep is een bijzondere vrouw. De massages van Bep zijn ook zeer geschikt en aan te bevelen voor vrouwen.Haar werkwijze en het gevoel van vertrouwen en veiligheid die zij biedt zal veel vrouwen aanspreken. Een aanrader.

    Marcel is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Anoniem op 17-05-2009

    Ik ben nu 2x geweest en doordat je elkaar leert kennen, kan Bep de massages steeds beter afstemmen op je behoefte. De 2de massage die ik heb ontvangen was overheerlijk en voor herhaling vatbaar, waarbij de volgende x deze nog beter is afgestemd op mijn behoeftes. Ik vind Bep echt een heerlijk mens die mij diep heeft aangeraakt. Zelfs weken erna kan het heerlijke gevoel van de massage en de warmte van Bep mij nog steeds raken. En het kan alleen nog maar beter worden! Het is bij een massage wel zo dat er sprake van wederkerigheid moet zijn tussen de vrouwelijke en mannelijke energie, in dit geval de masseuse en de gemasseerde. Wanneer je je openstelt ben je in staat om te ontvangen. Ik leer mijn lichaam en de blokkades die aanwezig zijn steeds beter kennen. Dit enerzijds door mijn behoefte om mijn lichaam beter te leren kennen en anderzijds door Bep haar warmte en massage. Ga zo door! Ik zie uit naar de volgende x waarbij we hopelijk een niveau dieper kunnen gaan. Bep fantastisch, ga zo door! Alleen wanneer je dit als passie voelt kun je het op deze manier uitoefenen. Dikke Kus en Knuffel (Anoniem, jij weet wel wie)

    Anoniem is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
  • Henry reijntjes op 19-02-2009

    Ik had de enorme verrassing omdat er iemand uitviel ik gelijk kon komen bij Bep , werd zowel aan de telefoon als bij ontvangst warm welkom geheten voelde me gelijk op mijn gemak . de massage begon met een heerlijk voetenbad waar intussen Bep een uitleg gaf over haar massage en salon . daarna op de tafel en kon de massage beginnen , je zinnen werden geprikkeld door afwisseld te worden verrasd met div zachte attributen ,heerlijk later de warme stenen en warme olie die aangevuld werden door warme handen en perfecte muziek , zowel de achterkant alsmede de voorkant werden miniscuul ontdekt door deze dame . waarna na de massage we nog heerlijk hebben nagepraat . dus geen klok kijken ,. Bep enorm bedankt en tot de volgende keer x

    Henry reijntjes is bij Massagepraktijk Elan in Lochem geweest
Massages