Massages4all

Stoelmassage ervaringen (9)

  • Anoniem op 03-09-2012

    Geeft zeer goede stoelmassages, qua prijs/kwaliteit is het zeker waard. Ik heb nog 2 keer meer geprobeerd om hier een afspraak te maken, alleen zijn ze onbereikbaar en ze bellen je nooit terug. Andere mensen die hier een afspraak proberen te maken lukt het ook niet.

    Anoniem is bij Praktijk De Bron in Helmond geweest
  • Wendy op 17-08-2012

    I.v.m. mijn zwangerschap kan ik niet op een massagebank behandeld worden. Toch wilde ik heel graag een ontspannende massage om even alles los te laten. Gelukkig ging dat heel goed en heb ik een heerlijk ontspannen gevoel eraan overgehouden. De massage werd ook goed voorbereid gegeven, zodat niet zomaar alle spiergroepen werden behandeld die eventueel een verstoring van de zwangerschap zouden kunnen veroorzaken. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

    Wendy is bij Massagepraktijk Shannon Schrader in Zoetermeer geweest
  • Jan Pieter op 08-07-2011

    Ik heb samen met een vriendin in een klein groepje van 4 personen twee workshops gevolgd bij massagepraktijk Assen.(Ontspanningsmassage en Stoelmassage). De trainers zijn heel aardig en professioneel en geven een zeer duidelijke,praktijkgerichte uitleg. Er is ook ruim voldoende gelegenheid om te oefenen. Ook het naslagwerk was prima (net als de lunch). We konden/kunnen wat we geleerd hebben meteen zelf goed toepassen in de praktijk. Prima prijs kwaliteit verhouding! We hebben ons alweer ingeschreven voor de workshop Hotstonemassage. Aanrader!

    Jan Pieter is bij Massagepraktijk Assen in Assen geweest
  • Marja Tombrink op 28-05-2011

    Ik heb mijn ervaring op het gastenboek gezet van www.sensibalans.wordpress.com. SensiBalans heeft al mijn klachten vakkundig weggewerkt, na een lange tijd bij de fysio te hebben gelopen. Mijn ervaring: toppertje.

    Marja Tombrink is bij SensiBalance | Helen en Ontspannen in Rotterdam geweest
  • Lily op 07-05-2011

    Masseur Jan ontvangt je op een prettige manier, neemt alle tijd voor je en past de massage aan op de wensen en behoeften van de klant. Ik vind hem een innemende man. Verder vind ik tweehonderd tekens best een hoop en weet ik verder niet meer wat ik er over moet schrijven.

    Lily is bij Stoelmasseur Jan in Soest geweest
  • Cindy de Groot op 07-10-2010

    De Stoelmassage klachtenbehandeling heeft zeer snel resultaat gehad. Ik ben gemasseerd met verschillende technieken. Stevig en goed. Er volgde eerst een intake, vervolgens werd goed uitgelegd wat de bedoeling was en de afronding was ook rustig. Een aanrader!

    Cindy de Groot is bij SensiBalance | Helen en Ontspannen in Rotterdam geweest
  • Ellen op 27-09-2010

    Ze zijn een tijd geleden bij ons langs geweest met een demo voor de stoelmassage. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben door het effect. Zelf ben ik vaak sceptisch over de impact die zo'n dergelijke massage heeft en de onhandigheid die een "normale" massage met zich mee brengt. Ik ben nu zo enthousiast dat ik al weken mijn baas aan het prikkelen ben om ze weer langs te laten komen.

    Ellen is bij Jet Rienks in Lochem geweest
  • ArendJan op 27-04-2009

    Erg netjes geregeld. Vooral de ontspannen sfeer en de flexibele instelling voor onze organisatie waren heel positief. Onze medewerkers waren vooral blij met de persoonlijke aandacht vanuit de organisatie. We gaan zeker vaker gebruik van de stoelmassage dienst.

    ArendJan is bij Jet Rienks in Lochem geweest
  • Irma de Jong op 18-01-2009

    Wat een weldaad! Heeft zowel lichamelijk als geestelijk zijn uitwerking. Dat een half uur zoveel verschil kan maken. En normaalgesproken is deze behandeling over de kleding heen, maar nu als extra toevoeging de warme olie op de huid, voorafgegaan door een koel aaanvoelende massagecreme, die steeds warmer werd door de massage I'll be back!! Dank voor je heerlijke massage. Groetjes, Irma

    Irma de Jong is bij De Massageruimte in IJsselstein geweest
Massages