Massages4all

Sportmassage ervaringen (45)

  • Nick op 09-01-2019

    Top. Spiergericht stevig en ontspannend na lange wielertocht! Fijne praktijkruimte en goed advies (oefeningen) mee gekregen. Was doorgestuurd door mijn fysio. Na een twee behandelingen geheel van mijn rugpijn af.

    Nick is bij EM Sport- en ontspanningsmassage in Deventer geweest
  • Michelle op 22-04-2018

    Geweldig! Super ontvangen, en een heerlijke massage gehad . Zeker een aanrader . Ik kom graag terug bij salvete

    Michelle is bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht geweest
  • Randy op 08-04-2018

    Goede en stevige sportmassage gehad bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht. Prettig contact en als herboren de studio uit. Parkeren kan in de straat. Top!

    Randy is bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht geweest
  • Dennis voogd op 03-03-2018

    Goede massage heb als postbode vaak last van de kuiten hamstringblessure en onderrug Maar zij weet alle knelpunten te vinden en voel mij bijna als herboren als ik van de massage tafel kom

    Dennis voogd is bij Anytime Massage in Almelo geweest
  • Dennis diekman  op 06-04-2017

    Als heerlijk! Hij legt goed uit wat hij doet en waarom. Ik ben zelf stratenmaker en heb dus elke maand zeker een onderhoudsbeurt nodig. Elke keer als ik bij felon la Pierre vandaan kom zit alles weer lekker los en kan ik er weer een maand tegen aan!

    Dennis diekman is bij Massagepraktijk Felon la Pierre in Hoorn geweest
  • Michel op 29-09-2016

    Kwam voor een probleem met vast zittende schouders en na eerste behandeling was het beduidend beter geworden. Monica heeft alles duidelijk uitgelegd , wat het probleem was en hoe ze het ging aanpakken. Op het einde heeft ze nog tips meegegeven om het te voorkomen.

    Michel is bij Trisage in Leusden geweest
  • Marieke op 09-04-2016

    Ik heb zelden zo n goede massage gehad. Ik had hele pijnlijke spieren. En Annemiek Erkelens van Human Touch heeft me een uur lang intensief gemasseerd

    Marieke is bij Human Touch in Huissen geweest
  • Danny Wilmans op 01-04-2016

    Een zeer professionele masseur die zijn vak beheerst. Ik tevens cupping massage geprobeerd en dat is goed bevallen. De volgende afspraak is alweer gemaakt.

    Danny Wilmans is bij Massagepraktijk Felon la Pierre in Hoorn geweest
  • B.Bettge op 28-03-2016

    Goed opgebouwde met krachtige n stevige hand uitgevoerde massage, voelde me als herboren n kon goed ontspannen.

    B.Bettge is bij Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten in Neede geweest
  • Peter op 09-03-2016

    De sportmassage heb ik als zeer prettig ervaren De masseur (Monica) was zeer kundig en vriendelijk en gaf goede tips mee. Kom de volgende keer weer terug

    Peter is bij Trisage in Leusden geweest
  • Jan Willem op 17-08-2015

    John gaat eerst na waar je precies last van hebt. Aan de hand van jou beschrijving gaat hij aan de gang. Hij heeft, door de ervaring, al snel in de gaten waar je goed vast zit en waar je wat minder vast zit. Als John klaar is voel ik me weer fris en fruitig en kan ik er weer tegen aan. Ik kijk altijd uit naar de tijd dat hij weer langs komt. John is heeft een luisterend oor en geeft je advies zoals je stand of houding. Conclusie, John is een man die kijk heeft op wat de klant nodig heeft.

    Jan Willem is bij Donkers Massages4all in Purmerend geweest
  • Willem op 28-07-2015

    Prijs is zeker goedkoop voor wat je in een uurtje krijgt. Ga hier iedere maand wel naar toe. Zaak ziet er prachtig en hygienisch uit. Gebruik van de douche kan voor en na de behandeling dus dat is wel lekker

    Willem is bij Anothai Spa & Health City in Den Haag geweest
  • Hans Robers op 24-03-2015

    Bedankt Yann Le Nou├źn voor je sportmassage. De sportmassage was zeer prettig, je voelt jou vingers kijken tussen de weefsels. De sportmassage was zeer energetisch, ook de volgende dag voelde ik dat en mijn spieren voelde erg soepel aan. De klachten zijn niet direct weg maar wel erg verminderd. Een verlichting en dus een aanrader !!!

    Hans Robers is bij Nature Balance Massage in Delft geweest
  • Eric op 30-12-2012

    De massage heb ik als zeer prettig en ontspannend ervaren. Ik ben via,via bij Maarten terecht gekomen en kende hem niet. Heb al heel wat massages ondergaan maar deze was echt top. Maarten is een echte professional, weet en voelt goed aan wat een lichaam nodig heeft en is een zeer prettig persoon in de omgang. Hij straalt veel positieve energie uit en wat ik heb gehoord begeleid hij ook sporters perfect en dat verbaasd mij niet , kan hem zeer zeker aan bevelen!

    Eric is bij Leven in Beweging in Vaassen geweest
  • J. Vennema op 18-03-2012

    Ontvangen in een schone, nette praktijkruimte. Niet groot, maar ruim genoeg, en toen ik eenmaal lag had ik dat toch niet meer door. Felon vroeg eerst netjes naar mijn klachten en mijn sport e.d. om vervolgens aan de gang te gaan met mijn onderrug. Vragen die ik stelde werden goed beantwoord en na een uur behandeling en de nodige adviezen ben ik tevreden vertrokken. Voor wie kwaliteit belangrijker vind dan een grote luxe praktijk kan ik Felon aanraden.

    J. Vennema is bij Massagepraktijk Felon la Pierre in Hoorn geweest
  • Jacobus op 13-02-2012

    Ik had van mensen om mij heen over Angelique (masseuse) gehoord en ben er naartoe gegaan. Het is gewoon bij haar thuis. Meerdere behandelaars gehad maar hier het meeste profeit. Angelique bedankt voor de massagebehandelingen in het verleden en alvast voor de toekomstige massagebehandelingen. Jacobus

    Jacobus is bij Lique's Massage in Rijnsburg geweest
  • Bart Huisman op 19-01-2012

    Vanmiddag een goede massage gehad. Toevallig via twitter hier terecht gekomen. Duidelijke uitleg waarom sommige dingen gedaan worden, heb ik bij anderen niet altijd gehoord. Nog wel een beetje stoeien met de ruimte, en merkt dat hij het nog niet zo lang doet, maargoed, hij is nog maar net begonnen, alles moet wennen ;) over het algemeen zeer tevreden!

    Bart Huisman is bij Massagepraktijk Felon la Pierre in Hoorn geweest
  • Jeanette op 11-01-2012

    In 2007/2008 hebben wij de sportmassageopleiding gedaan te Assen en onze diploma behaald. Grietje is verder gegaan met vele andere massageopleidingen. Inmiddels worden therapeutische behandelingen bij lichamelijke klachten van Grietje door het ziekenfonds vergoed. Dus mensen als u een voortreffelijke massage wilt ontvangen dan is een behandeling van Grietje zeer aan te raden bij pijn, stress, fibromyalgie, etc. dus doen zou ik zeggen!

    Jeanette is bij Massage en Advies Assen in Assen geweest
  • Heino Brandsen op 05-01-2012

    In een warme thuisomgeving werd ik ontvangen voor een kwaal waar ik en te lang mee door heb gelopen en zelf dacht dat het slijtage was. Al snel kwam ik er achter dat de masseur precies de hotspots wist te vinden waardoor het voor mij duidelijk werd dat het gewoon echt goed vast zat! Na de behandeling voelde het al voor zo'n 75% beter aan. In de eerste 10 minuten werd mij al duidelijk gemaakt dat de kwaal (heup/rug klachten) goed op te lossen was maar dat het niet in 1x losgewerkt kon worden. Zeer zeker een aanrader!

    Heino Brandsen is bij Massagepraktijk Felon la Pierre in Hoorn geweest
  • Leo op 24-12-2011

    Ik had een blessure aan mijn been en kon bijna niet meer lopen dankzij de massage kon ik snel weer beter vooruit. Ook door de akupunktmassage werd mijn been snel dunner en kreeg ik zelf ook meer energie en kon ik beter slapen een echte aanrader dus!

    Leo is bij V-Sense in Best geweest
  • Arno op 13-12-2011

    Het is heel fijn om als sporter een fijne sportmassage te krijgen geeft veel ontspanning en je herstel is beter het is echt aan te raden voor de echte intensieve sporters en er is nog veel meer in de ze zaak dan aleen sportmassage

    Arno is bij V-Sense in Best geweest
  • Barry op 19-09-2011

    Ik ga hier elke maand naar toe, een echte aanrader! Vooral de rustige uitstraling en de persoonsgerichte aanpak van Bas spreken me aan; vooraf bespreken we hoe ik me voel en aan de hand daarvan bepalen we de soort massage. Een combinatie van eerst sportmassage (meestal m\'n schouders/nek even goed aanpakken) en daarna onspanningsmassage is mijn favoriete keuze!

    Barry is bij Zicht op Ontspanning in Delft geweest
  • Robby op 29-05-2011

    Top aangeraden

    Robby is bij Massagepraktijk BodyTime in Hoogvliet geweest
  • Dian op 11-04-2011

    A great massage with a personal attention to the strength of the pressure depending on the client's wish. A pleasant experience in general with an experienced masseur. I would definitely recommend this massage.

    Dian is bij Isara Studio in Den Haag geweest
  • Jacqueline rotterdam op 07-04-2011

    Hi kevin Blij dat ik ben gekomen voor de sportmassage. Heb geen last meer van mijn onderrug. De oefeningen werken ook die je had gegeven. Ik kom graag een maandje personal training bij je doen. Gr jacq

    Jacqueline rotterdam is bij Bodyadvies in Capelle aan den IJssel geweest
  • Jan Correlje op 21-02-2011

    Ik ben zelf sportmasseur die zelf ook wel eens een massage nodig heeft. Mireille Schaap is daar de perfecte persoon voor. Ze is aardig, neemt alle tijd voor. Staat open voor tips en opbouwende kriteik. Die ik als oud rot in het vak niet kan na laten om te geven. In ieder geval kan ik Mireille bij een ieder aanraden.

    Jan Correlje is bij Yang Massage in Katwijk geweest
  • Albert op 19-02-2011

    Een geweldige vakvrouw! Heel goede massagetafel, grote massageruimte, makkelijk te bereiken op industrieterrein Zwijndrecht. Soms iets lawaai van aankomende en vertrekkende bezoek(st)ers van de sporthal

    Albert is bij Massagepraktijk Martha Verhoeven in Zwijndrecht geweest
  • Eddy op 09-02-2011

    Ik ben bij George op de massagebank terecht gekomen vanwege mijn nek die volledig vast zat. Hij wist me met enkele deskundige behandelingen en tips van de pijn te verlossen. Helemaal super! Ik kan het iedereen aanraden.

    Eddy is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • Ab op 19-01-2011

    Masseur zeer relaxed. geeft goede adviezen. ook ter voorkoming van blessures massageruimte wel wat klein maar groot genoeg voor de behandeling. Aanrader voor elke sporter. maar ook als je gewoon wilt ontspannen Top

    Ab is bij Lemna Minor in Oudenbosch geweest
  • Hilde Stapnes op 20-12-2010

    Ik heb al verschillende massages bij Dorthe gehad en vind ze allemaal even heerlijk! Vooral de hotstone en de sportmassage is heel goed! Je voelt meteen dat ze het in haar handen heeft en dat ze geniet van haar werk! Ik kan haar van harte aanbevelen!!!

    Hilde Stapnes is bij Dorthe Live Massages in Haarlem geweest
  • Willem op 19-12-2010

    Ik ben een sportief iemand en loop dus veel, ik had last van mijn hamstrings en boven benen. Op de gok een afspraak gemaakt bij John. Hij wist meteen de gevoelige plek aan te wijzen en ging gelijk aan de slag met de massage. Ook de onderrug heeft mij genomen en na een dik uur behandelen stapte ik met een goed gevoel in mijn benen van de massage tafel. Ik ga zeker terug komen want mijn zware benen voelde veel beter aan na zijn behandeling

    Willem is bij Donkers Massages4all in Purmerend geweest
  • D.Buunk op 14-12-2010

    Ziet er professioneel uit en het centrum biedt nog andere "sportieve disciplines" zoals sportidietist, inspanningstesten en Powerbar. Dus alles bij elkaar om mn sporiteve prestatie OPTIMAAL te maken. Helemaal goed!

    D.Buunk is bij Altius in Zeewolde geweest
  • Maurice  op 27-07-2010

    Heerlijk onder handen genomen door Jeanine ze wist na een gesprek waar ik last van had en wreef het weer helemaal los heerlijk liggen soezen op de massage tafel was weer helemaal los toen ik thuis kwam .

    Maurice is bij Massagepraktijk Jeanine in Maassluis geweest
  • Jaap op 08-07-2010

    Een praktijk van aanpakken in een schone en airconditioned ruimte waar aandacht is voor de client en waar wordt meegedacht om in je eigen omgeving middelen te zoeken waarmee oefeningen kunnen worden gedaan zodat er maximale resultaten worden behaald. Bekwame massage, goede tips om de bron van het probleem aan te pakken en persoonlijke aandacht zoals het hoort , Bedankt! Jaap

    Jaap is bij BodyFit Delft in Delft geweest
  • Frank Schipper op 05-05-2010

    Ik kwam bij De Aanpak terecht met slaapproblemen en RSI-achtige schouderklachten. Het was een gouden greep. Ik leer veel over mijn lichaam en hoe de spieren in elkaar steken. De praktische adviezen die Marcel meegeeft zijn makkelijk uitvoerbaar en hebben zeker bijgedragen mijn klachten te verhelpen.

    Frank Schipper is bij De aanpak in Delft geweest
  • Gijs op 13-03-2010

    Erg gemakkelijk bij mij thuis. Aardige man netjes zijn zaken op orde. Heb meteen de volgende afspraak gemaakt. Wat ik erg prettig vind is de manier waarop hij te werk gaat. Ik voelde me als herboren na deze massage. Wat erg leuk is is de mogelijkheid om een cadeaubon te geven. Heb er al twee besteld en deze zijn erg goed ontvangen! Al met Al super dus!

    Gijs is bij Afterfit in Tilburg geweest
  • Henk op 15-02-2010

    Uitstekende ervaringen Last van Hamstringblessure opgelopen tijden een voetbalwedstrijd. Via een rustige hersteltraining weer volop actief bezig met het sporten. kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen.

    Henk is bij Re-Quies in Donderen geweest
  • Arie van Sloten op 03-02-2010

    Na 5 behandelingen was ik vrijwel pijnvrij en had ik vrijwel geen last meer van mijn onderrug- bekkenklachten. De pijn tijdens de behandelingen viel me erg mee, hoewel het mij in het begin wel moeite kostte om ontspannen te blijven liggen. Ik ga er zeker me door!

    Arie van Sloten is bij Massagetherapie Almere in Almere geweest
  • Angelique van der eijk op 21-12-2009

    Ongeveer twee jaar geleden ben ik van mijn fiets afgereden door een Hummer, na anderhalf jaar bij fysio en orthotherapeuten te hebben gelopen, voelde ik, dat ik niet vooruit kwam met mijn helingsproces. de andere doktoren wilde mij alleen maar pijnstillers geven, wat ik absoluut weigerde.via mijn huisarts kwam ik bij "de aanpak"terecht. zijn deskunigheid en ook zijn aanvulling met homeopathie voelde bij mij meteen goed. hij legde mij ook duidelijk uit hoe een "trauma "kan vast zitten in een lichaam en ik voelde mij eindelijk eens begrepen. na een behandeling voelde ik meteen al grote verlichting!! mijn pijn klachten verminderen per sessie!!.ik vind "de aanpak"een complete behandelings wijze, deskundig en volledig. eindelijk, na anderehalf jaar, voel ik dat ik weer vooruit ga..kan ik meer en langer lopen, zijn mijn wiplash klachten sterk verminderd en voelt mijn lichaam weer prettig aan. waar de doktoren te kort schoten, vult deze all-round massage verder alles aan. ik heb sportmassage ingevuld, maar de aanpak doet voor mjij nog veel meer. meneer Davids is zeer kundig en gebuikt meerdere massage technieken samen.. ik raad het iedereen aan, ook als je geen ongeluk hebt gehad ,is het wel eens een weldaad voor je lichaam om zo een massage te nemen. een zeer tevrede klant, angelique

    Angelique van der eijk is bij De aanpak in Delft geweest
  • Saskia op 25-08-2009

    Keurige masseur geeft echt een geweldige massage, zoekt naar probleem gebieden en geeft die alle aandacht. Ik voelde me als herboren, echt een aanrader !! 1x maal geprobeerd via een aanbieding, nu al vaste klant.

    Saskia is bij Massage4all in Zoetermeer geweest
  • Wim op 14-04-2009

    De massageruimte is mooi en gezellig ingericht. Ingrid is zeer betrokken met de massage bezig. Ze nam ook alle tijd voor me, zodat ik me echt op m''n gemak voelde. Het was de eerste keer voor mij, maar ik ga zeker vaker komen. Dan ga ik andere massages uit proberen. Een aanrader in Drenthe!

    Wim is bij Easy Fit Massage in Wapse geweest
  • G. v. Veldhoven op 01-04-2009

    Inmiddels enkele massages gehad ivm spierklachten aan nek- en schouders. Behandelingen waren wel wat pijnlijk, maar ik ben inmiddels wel bijna v. mijn klachten af! Met enkele maanden behandelingen bij fysiotherapie kwam er geen enkel resultaat, maar dit werkt (althans bij mij!)

    G. v. Veldhoven is bij Massagetherapie Almere in Almere geweest
  • Ton op 10-02-2009

    Had stevige pijn tussen de schouderbladen, en ben door Hanz even stevig onder handen genomen. Resultaat, de pijn en de (spierknoop )waren na de behandeling verdwenen. Toppie!! ook zijn advies voor het starten met hardlopen waren echt super!! Thanx Hanz!

    Ton is bij Fysx in Utrecht geweest
  • Leo op 12-01-2009

    Mijn ervaring met de sport massage door Patrizia is uitermate positief. De praktijkruimte vormt een rustgevende en comfortabele ambiance waarin je je direct op je gemak voelt. Ze behandelt haar clienten op een aimabele en professionele wijze. Haar zeer deskundige manier van werken is ideaal om zowel blessureleed te voorkomen als om reeds ontstane blessures effectief aan te pakken. De massage voelt aan als een weldadig verkwikkend bad dat een diepe ontspanning teweegbrengt, maar dat ook de energie weer volop door je lijf laat stromen.

    Leo is bij Massagepraktijk Patrizia Galli in Soest geweest
  • A. Klok op 14-12-2008

    De sportmassage van ErgoSport wordt vakkundig toegepast door Wim. Het is voor mij de meest effectieve therapie geweest voor het vrijgeven van spierspanning en het herstel van het evenwicht in mijn spier systeem. Doordat ik me regelmatig heb laten masseren heeft dit ertoe bijgedragen dat ik, als sporter, verder letsel heb kunnen voorkomen . Sportmasseur Wim van ErgoSport heeft kennis van zaken en geeft, buiten een goede massage, ook nuttige en ter zake doende adviezen om het herstel van de blessure te bevorderen. Ook heb ik mijn enkel laten tapen na een verzwikking. De uiterst accurate wijze van taping gaf mij direct een veilig gevoel en heeft mij zeker het vertrouwen gegeven om mijn sportieve activiteiten te kunnen continueren. De behandelingen bij ErgoSport zijn een echte aanrader voor sporters en niet-sporters in de regio Midden-Drenthe. Het heeft mij goed geholpen om van mijn klachten af te komen!

    A. Klok is bij ErgoSport - Kwaliteit op maat in Bovensmilde geweest
Massages