Massages4all

Shiatsu massage ervaringen (24)

  • Gerda op 29-11-2018

    Elke keer als ik bij Marjolein geweest ben is een andere ervaring. Op het moment van behandeling wordt er door haar weloverwogen een keuze gemaakt in behandelingen. Zij beheerst zoveel behandelingen dat ik dat ook graag aan haar over laat. Altijd weer benieuwd wat de behandeling opgeleverd heeft. Maar ik kan zeggen dat het voor mij een goede keuze is met maximaal resultaat om regelmatig bij haar een afspraak te maken. Sterker nog: tegen de tijd dat mijn behandeling gepland staat merk ik dat mijn aanwezige klachten zich weer laten zien of verergeren. Topmasseur die ik graag aanbeveel.

    Gerda is bij KAIMA for Well Being in Schoonhoven geweest
  • L. Kock op 01-03-2017

    Ik kom weer in contact met mezelf en dat is een heel waardevol iets. Soms zit een klacht in de weg, letterlijk en figuurlijk. Ik kwam erachter dat mijn klacht mij iets duidelijk wilde maken. Naast verlichting van pijn gebeurde er dus zoveel meer.

    L. Kock is bij Bij Patricia, Praktijk voor Shiatsu in Amerongen geweest
  • Laura op 20-11-2014

    Ik had af en toe weleens van dit soort massages gehoord, nooit iets mee gedaan. Sinds een paar maanden kom ik bij Monique en ik kan het iedereen aanbevelen!! Deze massage is goed voor lijf en geest!! Ik ben blij en blijf zeker komen!!

    Laura is bij Zhen-Chi in Duiven geweest
  • Albert op 11-05-2014

    Er werd eerst een intake gesprek afgenomen. Mijn klachten worden serieus genomen en daar is de behandeling ook op afgestemd. De behandeling kan ik ook nog indienen bij mijn ziektekostenverzekeraar. Al met al reuze tevreden.

    Albert is bij Padjanie in Winschoten geweest
  • S. Spijkerman op 30-03-2013

    Ik heb een heerlijk ontspannende massage gehad in een prachtige ruimte. Het was er lekker warm. Ik werd goed ontvangen door een hartelijke gastvrouw. De massage was heerlijk en aangenaam. Ik kom er zeker nog eens terug.

    S. Spijkerman is bij Shiatsupraktijk Wilma Lentjes in Huissen geweest
  • R. de Jong op 27-11-2012

    Heerlijke Shiatsu massage therapie gehad in een fijne proffesionele praktijk (gevestigt in een fysiotherapie praktijk). Uitgebreid de tijd genomen voor intakegesprek en direkt doelgericht behandeld. Al na de eerste behandeling namen de (chronische) nekklachten af. Na 4 behandelingen pijnvrij. Ga nu maandelijks voor "onderhoud". Hoog "meedenk" gehalte en persoonlijke benadering. Zeer prettig, ontspannend en absoluut een aanrader.

    R. de Jong is bij Bodytao in Sneek geweest
  • Annemieke van Kooten op 12-11-2012

    Erg fijne en ontspannende massage gehad. Anne Sietse is professioneel en heel vriendelijk. Ze houdt rekening met zwangerschap. Ik moest liggen op mijn rug en op mijn zij. tevens werd extra aandacht geschonken aan mijn buik. Voor het eerst zo\'n Shiatsu massage gehad, maar zeker voor herhaling vatbaar!!

    Annemieke van Kooten is bij Shiatsu massagepraktijk in Amersfoort geweest
  • Hermijn ruizendaal op 12-11-2012

    Zeer Klantvriendelijk. Je wordt op je gemak gesteld. Alles wordt goed uitgelegd. Prima ruimte waar gemaseert wordt. Hygienisch. Super ontspannen na de massage. Voel me weer helemaal zen. En heel belangrijk het is zeer betaalbaar.

    Hermijn ruizendaal is bij Shiatsu massagepraktijk in Amersfoort geweest
  • Martine op 10-06-2012

    Heerlijke massage, tijdens de massage zijn sommige punten wel even gevoelig, maar na deze massage voel ik mij altijd als herboren! Ben nogal een kneus, maar na een bezoekje aan Annalie kan ik er weer even tegen.

    Martine is bij Shiatsupraktijk Duiven in Loo geweest
  • Gemma op 08-06-2012

    Deze massage is een aanrader, heel prettig dat er obv drukpunten wordt gewerkt! Daarnaast vond ik het erg prettig dat de massage helemaal werd afgestemd op mijn persoonlijke wensen. De massage heb ik als heel ontspannend ervaren; de nacht er na heb ik heerlijk geslapen dus dat zegt genoeg!

    Gemma is bij Shiatsupraktijk Duiven in Loo geweest
  • Robin op 05-06-2012

    Een heerlijk ontspannende massage! Echt een aanrader voor iedereen die aan het huidige hectische bestaan even wil ontsnappen! Sommige plekken waar flink gevoelig maar daarna ......heerlijk! Groeten, Robin

    Robin is bij Shiatsupraktijk Duiven in Loo geweest
  • Henk op 20-02-2012

    Voor het eerst kennis gemaakt met shiatsu en het is me zeer goed bevallen. Sinds enkele maanden had ik last van nek-/schouderklachten. Verschillende therapie├źn gehad, maar shiatsu is de eerste waar ik echt baat bij heb.

    Henk is bij Sense-Ability in Eindhoven geweest
  • Kirsten Horstink op 16-01-2012

    De shiatsu-massages hebben weer rust en ontspanning in mijn leven gegeven. Ik was enkele kilo\\\'s kwijt geraakt door een moeilijke peroide waar ik in zat. De massages hebben ervoor gezorgt dat ik mijn eetlust weer terug kreeg en mijn gedachten weer tot rust kwamen. Marissa heb ik ervaren als een warme, liefdevolle vrouw die met een open visie en houding mij heeft behandeld in een sfeervolle praktijk. Ik zou het iedereen aan kunnen raden om de massages te ervaren en te genieten hoe lichaam en geest uiteindelijk weer in balans gebracht kan worden.

    Kirsten Horstink is bij Praktijk Li Qi in Zutphen geweest
  • Jan Akkermans op 03-01-2012

    Ik heb inmiddels alle massages mogen ontvangen. De lichamelijke klachten waren divers. Nadat deze waren verholpen was het ook heerlijk om een preventieve massage te mogen ontvangen. De massages voelen uitstekend aan en je voelt dat er spiritueel meer gebeurd dan je kan verklaren. Een absolute aanrader!

    Jan Akkermans is bij Float & Body Center Prana in Leeuwarden geweest
  • Bep Bouwmeester-Witteveen op 24-08-2011

    Een ontspannende Shiatsu-massage van Marissa is een ware weldaad voor lichaam en geest. Je voelt je volkomen ontspannen na een heerlijke Shiatsu massage. Zij neemt volop de tijd, in haar mooie rustgevende en sfeervolle praktijk is het aangenaam binnenkomen en vertoeven. De rust is ook voelbaar bij Marissa zelf. Niet alleen heeft ze gouden handen, ze neemt de tijd, heft humor, weet je op je gemak te stellen, ze is professioneel, weet wat ze doet, dat is voelbaar. Ik kan het iedereen die eens even helemaal wil ontspannen van harte aanbevelen. Maris, mijn oprechte dank!Liefs, Bep

    Bep Bouwmeester-Witteveen is bij Praktijk Li Qi in Zutphen geweest
  • Ineke vos op 24-08-2011

    Ik heb div. massages gehad van Marissa waaronder Shiatsu-massage. Heb heel wat massages gehad maar deze dame heeft gouden handjes. De rust die van haar uit gaat en de tijd die ze voor je neemt. Geweldig. Ik heb i.i.g. een '10-rittenkaart'. Ik stuur graag mensen naar haar toe.

    Ineke vos is bij Praktijk Li Qi in Zutphen geweest
  • Ernst Jan op 23-01-2011

    Als ervaren masseur is het soms lastig je te laten gaan omdat je toch nieuwsgierig bent. Dat was niet het geval tijdens de shiatsu massage van Marjolein. Ik kon me lekker laten gaan en kon daarna prettig ontspannen mijn weg vervolgen.

    Ernst Jan is bij KAIMA for Well Being in Schoonhoven geweest
  • Robin op 15-12-2010

    Helemaal geweldig. Kan het iedereen aanraden. Wat een geweldige massage, de ambiance is helemaal top. De praktijkruimte is stijlvol ingericht. Binnenkort ga ik ook eens de Wellness massage van TouchCare ervaren. Ik voel me nu in ieder geval als herboren ;-) Bedankt!

    Robin is bij TouchCare in Leusden geweest
  • Marianne op 19-11-2010

    Een geweldige masseuse met een stevige greep die de kneepjes van het vak goed kent en je goed op je gemak weet te brengen. Fijne entourage, goede sfeer in een huiselijke omgeving. Eigenlijk was mijn massage van anderhalf uur lang nog niet genoeg, hij had voor mij nog wel anderhalf uur langer mogen duren!

    Marianne is bij KAIMA for Well Being in Schoonhoven geweest
  • Marco op 22-09-2010

    Eigenlijk was het een Amna massage, maar die staat niet in het lijstje ;-) Was werkelijk verkwikkend en zeer zeker aan te bevelen! Behandeling in een rustgevende ruimte met uitzicht op de sterrenhemel en door een gedreven masseuse, die haar vak verstaat.

    Marco is bij KAIMA for Well Being in Schoonhoven geweest
  • Marjolein op 04-05-2010

    Ik vond het een heerlijke massage en een doeltreffende behandeling. Een Shiatsu massage op dit adres is zeker een aanrader !!! En ik heb al een nieuwe afspraak gemaakt. .. niet twijfelen, gewoon doen!

    Marjolein is bij Shiatsu Massage Den Bosch in Den Bosch geweest
  • Mieke op 05-04-2010

    Shiatsu is een fijne intense massage en deze masseuse is zeker aan te raden!! Ze werkt zorgvuldig, rustig en met een prettige afwisseling van stevig en intens. Mocht je nog twijfelen.... Hier ben je onder goede handen ;-)

    Mieke is bij Shiatsu Massage Den Bosch in Den Bosch geweest
  • Carolien Heinsius op 30-03-2010

    Ik heb de shiatsu massage als heel rustgevend ervaren. De massage wordt op een liefdevolle en zachte manier en gegeven. Lichaam en geest worden samen gebracht. Ik kan Carolina Hofman van harte aanbevelen!

    Carolien Heinsius is bij Zenbalans in Roden geweest
  • Jan op 16-05-2009

    Uitstekend,kon daarna alles weer aan.Alles ziet er schoon uit.Bedankt voor de metamorfose.Zal zeker hier vaker terug komen.Een gezellige uitstekende masseur.Werkt keurig op de afspraak.Kreeg meer waar voor mijn geld dan elders.

    Jan is bij Optocon in Amersfoort geweest
Massages