Massages4all

Massagetherapie ervaringen (6)

 • Peter op 13-05-2018

  Eindelijk een goede massagestudio gevonden in Utrecht. Salvete biedt waar voor je geld. Goede masseuse, relaxte ruimte en prima prijs kwaliteit. Aanrader!

  Peter is bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht geweest
 • Steffie von Asmuth op 25-08-2016

  Helma Eijck is een uitstekende masseur en therapeut! Het effect van de massages heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ervaar nu meer energie, plezier en grip op mijn leven. Ook mijn omgeving valt het op dat ik veranderd ben. Ze vinden dat ik spontaner, flexibeler en zelfverzekerder ben geworden.

  Steffie von Asmuth is bij Alma Corazon in Leusden geweest
 • Linda  op 20-08-2013

  DE Massage was geweldig. Ik voel mij op alle fronten heel goed na zijn massage. Goede adviezen om je verder te helpen. Hij kan meer dan alleen masseren ook Quantum Touch, Reiki, Advies Voedingssupplementen. Ik voel mij als herboren.

  Linda is bij Golden Hands in Den Helder geweest
 • Steven op 23-09-2012

  The massages took away all the pains that were hovering around my soul. An unique experiance. The ambiance was very soothing and it brought a atmosphere, which passed by the years of experiance which were in the possesion of the masseur.

  Steven is bij Celestial Care in Helmond geweest
 • Johann op 08-04-2012

  Dankzij de goede massages loop ik nu weer de halve marathon van Klazienaveen! Ik gebruikte eerst meer medicijnen, maar de massages hebben een goede invloed op mijn gestel. De afvalstoffen zijn minder geworden en de bloedwaardes veel beter. Ik kom binnenkort weer langs! Groetjes van Johann

  Johann is bij Massage en Advies Klazienaveen in Klazienaveen geweest
 • Dwain op 01-12-2011

  Ik ben drummer en enige tijd geleden had ik vocht in 1 van mijn vingers, daardoor kon ik mijn stokken niet meer vasthouden. Ik kon nog voor mijn optreden op dezelfde dag terecht en het was ook heel snel weer over! Erg prettig was die ervaring!

  Dwain is bij Massagepraktijk Hoogland in Hoogland geweest
Massages