Massages4all

Hotstone massage ervaringen (71)

  • R. C. op 29-08-2018

    Het was heerlijk, heb super genoten, de warmte van de stenen, de zachtheid van de handen, de rust, Helma is een zeer spontane, rustgevende en vertrouwde persoon, je voelt je al heel snel op je gemak. Ze is professioneel. Ze weet waar ze het over heeft, tevens geeft ze ook schoonheidsbehandelingen en spirituele activiteiten, Helma je bent een toppertje, al 15 jaar, ga zo door !!!!!

    R. C. is bij La plage de Beaute in Maastricht geweest
  • Dora op 13-04-2018

    Fijne massage, rustige ruimte, ervaren masseuse. Een aanrader voor iedereen doen klachten heeft of even lekker wil ontspannen

    Dora is bij Salvete Beauty & Massage in Utrecht geweest
  • Saskia op 26-03-2018

    In een woord: FANTASTISCH! Tineke van Gewoon Roos is ontzéttend kundig, heel professioneel, weet precies wat ze doet, gouden handen die aanvoelen of de massage juist wat harder of zachter mag. Ik kan het iedereen aanbevelen, juist omdat ze ook coachingstechnieken gebruikt en dat meeneemt tijdens de behandeling. Een onverwachte verrassing. Ik kan Gewoon Roos ten zeerste aanbevelen!

    Saskia is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Laura  op 03-11-2017

    De massage heb ik als zeer relax ervaren. Prettige en proffesioneler masseuse en mooie salon. Een aanrader. De salon straalt veel rust en warmte uit.

    Laura is bij Blossom Huidverzorging & Massage in Rhenen geweest
  • Marijke op 13-04-2017

    Lekker ontspannend ook door de warme hotstone stenen. Een fijne massage behandeling waarbij rug, de benen,de buik, de armen en als afsluiting het gezicht werden gemasseerd.

    Marijke is bij Solidago in Eastermar geweest
  • Denise van Delft op 30-08-2016

    De massage was snel geboekt, per e-mail werd er snel gereageerd. De massage ruimte was ruim en schoon. Ninik heeft een zeer fijne massage gegeven. Ik kom zeker een keer terug.

    Denise van Delft is bij Pure and Health in Ede geweest
  • Hans Made op 04-09-2015

    Vandaag voor de 3e keer bij Jurgen geweest. Heerlijke ontspannen massage, heerlijke stromen van warmte en energie ! Bedankt Jurgen, ik kom graag nog eens terug voor deze echt complete rustgevende HotStone behandeling.

    Hans Made is bij MassagePraktijk Tuinzigt Breda in Breda geweest
  • Jeroen op 30-07-2015

    Regelmatig kom ik bij Helma voor een hotstonemassage; een echte vakvrouw die je echt op je gemak stelt, de tijd voor je neemt en gewoon een heerlijke ontspannende massage geeft. Ik kan er daarna weer helemaal tegen !

    Jeroen is bij MassagePraktijk Tuinzigt Breda in Breda geweest
  • Joop op 16-07-2015

    De Hotstone massage was geweldig. Heb er van genoten. Vakkundigheid en de masseur weet waar hij mee bezig is. Een mooie ruimte en ligt er lekker van te genieten. Zal er gauw weer terug naar toe gaan. Groeten, Joop

    Joop is bij MassagePraktijk Tuinzigt Breda in Breda geweest
  • SVAR op 23-11-2014

    Een bijzonder prettige ervaring, in een professionele ruimte. Klantvriendelijke behandeling en ontspannen sfeer. Kortom een dame die weet waarmee ze bezig is en je veel vertrouwen geeft. Aanbevelenswaardig en ik kom zeker regelmatig terug. Bedankt.

    SVAR is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • N. de graaf op 02-03-2014

    Het was top! Aan alles merk je dat Roos veel ervaring heeft en dat je in goede handen bent. De massage was zeer ontspannend. Mij zelf en lichaam zijn geheel ontspannen en het is een kadootje voor mij zelf. Echt een aanrader.

    N. de graaf is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Bauke Goudbeek op 02-03-2014

    Een heerlijk aangename hotstonemassage gehad van Massagepraktijk Gewoon Roos! De massage was stevig wat ik persoonlijk erg fijn vind. De massagetafel was een fijne brede en stevige tafel (aangezien ik zelf nogal wat groter ben). Voor herhaling vatbaar.

    Bauke Goudbeek is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Laura Goudbeek op 02-03-2014

    Een paar weken geleden voor het eerst kennisgemaakt met Massage praktijk Gewoon Roos! De hotstonemassage was heerlijk ontspannend. Tevens werd er goed aandacht besteed aan de knopen. Mijn spieren voelden weer soepeler aan. De volgende massage staat weer gepland. Zit mij daar nu al op te verheugen!

    Laura Goudbeek is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Kees op 24-10-2013

    Echt fantastisch zeker door het hoogtepunt, dit maakte de heerlijke massage echt compleet en af. Nog nooit zo een ontspannende massage mee gemaakt. Ik kom vlug weer eens genieten, zeker nu ik weet dat ik als vaste klant korting krijg. Ik vertel het door.

    Kees is bij Massage Breda. in Breda geweest
  • Karie op 29-05-2013

    Heerlijk, ontspannend, gaf me energie en rust. Tineke is een hele lieve zorgzame vrouw die je op je gemak stelt en echt naar jou als persoon kijkt. Echt een aanrader! Ook leuk om cadeau te doen.

    Karie is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Moniek op 17-03-2013

    Een heerlijke Hotstone massage gehad. De warmte van de stenen is weldadig en de massage heerlijk ontspannend. Je krijgt alle aandacht en alle tijd en je voelt je na afloop als herboren. Als je dit eenmaal ervaren hebt, kom je gegarandeerd terug voor meer. Een aanrader!

    Moniek is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Will Zautsen op 05-02-2013

    Uitstekend ontspannend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het was gewoon geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Will Zautsen is bij Anouk Derhaag Massagetechnieken in Elsloo geweest
  • Krit op 24-01-2013

    Alweer een jaar geleden voor t eerst bij Anael voor hamam massage...heerlijk! Daarna klassieke massage uitgeprobeerd en inmiddels ook hotstone massage uitgeprobeerd. Het is echte ontspanning en een aanrader! Voor het geld hoef je het niet laten. De prijzen bij Anael zijn zeer schappelijk! Anael is een aanrader!!!!

    Krit is bij Anaël Ontspanningspraktijk in Bloemendaal geweest
  • Michel op 24-01-2013

    Ik neem wel vaker massages en deze praktijk zal ik vaker bezoeken. Leuke ruimte en ontzettend lieve vrouw die ook veel weet over massages en haar info ook graag deelt. Erg plezierige ervaring. Aanrader!

    Michel is bij Anaël Ontspanningspraktijk in Bloemendaal geweest
  • Jose op 29-11-2012

    Heerlijke rustgevende hotstone massage gehad. al meerdere hotstone massages gehad maar deze sprong er echt uit. dat kwam voonamelijk door de langzame diepen maasage-techniek. zeker de moeite waard om weer eens zo snel mogelijk terug te gaan Emmy!!!

    Jose is bij Quality Care Massage in Breda geweest
  • Beatrijs op 28-11-2012

    Via Google ben ik bij Nicole terecht gekomen en ik ben heel tevreden! Ze is professioneel en denkt mee hoe (in mijn geval) je klachten opgelost kunnen worden? Ik doe dit in combinatie met fysiotherapie en raad dit iedereen met n zere rug aan.

    Beatrijs is bij Body, Health & Energy in Houten geweest
  • Laura Schipper op 12-11-2012

    De hotstone massage was heerlijk ontspannend. Je voelt je zeer welkom en de masseuse is erg aardig. De massage ruimte is klein, maar warm ingericht. Op de achtergrond een zacht muziekje wat erg mee helpt om goed te kunnen ontspannen. Er zijn heel veel verschillende behandelingen mogelijk, voor ieder wat wils dus! Echt een aanrader om even helemaal tot rust te komen en tijd voor jezelf te hebben.

    Laura Schipper is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • A.Neefe op 11-11-2012

    In 1 woord geweldig! Je wordt vriendelijk ontvangen. Na de intake lekker op de bank liggen en ontspannen maar. Deze hotstone massage heb ik nog nergens zo goed gehad. Ze zorgde ervoor dat ik me totaal kon ontspannen. Ik viel zelfs in slaap en dat is me nog nooit overkomen. Heerlijk! Zeker een aanrader!

    A.Neefe is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Dinja op 21-09-2012

    Ik ga regelmatig naar deze salon voor een massage. Leuke ontvangst door zeer vriendelijke en klantgerichte eigenaresse, super mooie salon, goede massage en indien gewenst sauna en bad. Douche, badjas en handdoeken zijn inclusief. Net als lekker kopje thee, fruitsalade en water. Zeker een aanrader!!!

    Dinja is bij Wellness Studio Flow in Wierden geweest
  • Yasemin op 21-08-2012

    Elke keer is het weer een verwennerij om door John onder handen te worden genomen. Ik kom volledig tot rust en kan me diep ontspannen, bijvoorbeeld tijdens een heerlijke hot stone massage. John weet precies de juiste plekjes en stenen te combineren. Echt een genot! Verder is John ook een zeer professionele sportmasseur en laat ik mijn spieren graag extra losmaken als dat nodig is. John weet een hele fijne sfeer te creëren, zodat je je goed kunt overgeven. Na de massage ben ik lekker loom, slaap ik fantastisch en word ik soepel en uitgerust wakker. En dat alles voor een zeer redelijke prijs!

    Yasemin is bij Donkers Massages4all in Purmerend geweest
  • Houthuijs op 22-06-2012

    Ik heb vorige week een hotstone massage gehad bij Bastian in de praktijk. Ik heb er maar één woord voor; heerlijk. De ambianse van de praktijk is goed en Bastian neemt de tijd voor je. Ik ging heerlijk ontspannen de deur uit.

    Houthuijs is bij Wellness Be Fit in Lutten geweest
  • Suzanne op 25-03-2012

    Uitstekende service en klantgerichtheid! Hier kom ik zeker nog een keertje terug! Ze heeft een fijne massagetafel, rustige ruimte, goede apparatuur en beheerst haar techniek. De prijs kwaliteit verhouding is goed, omdat ze voor haar hobby masseert kan ze de prijs laag houden

    Suzanne is bij Dejo Massage in Almere geweest
  • G Imanse op 06-03-2012

    Bij Hotestone massage studio goes ben ik geweest en ging helemaal ontspannen weer de deur uit. Je kan terecht voor diversen massage\'s. Ik vond het heerlijk en ook een vriendelijke mevrouw. Voelde me erg op mijn gemak. Echt aanrader!

    G Imanse is bij Hotstone massage studio Goes in Goes geweest
  • Ellen  op 13-02-2012

    Na een warm ontvangst letterlijk en figuurlijk kwam ik in een gezellige ruimte waar ik voor het eerst een hotstons massage onderging, een heerlijke ervaring. Even tot jezelf komen en je opdoen van nieuwe energie!

    Ellen is bij CinPassion Amersfoort in Amersfoort geweest
  • Marjan op 09-01-2012

    Lekkere massage en zeer ;uitgebreid. Er wordt echt gemasseerd met de warme stenen en niet alleen worden ze neergelegd op je rug. Relaxte sfeer en heel hygienisch en heel erg vriendelijk. en... gratis volop parkeren. ook makkelijk!!!

    Marjan is bij A Botee in Den Haag geweest
  • Gerdy op 03-01-2012

    Een prettige warme ervaring, daar bedoel ik niet alleen de massage mee maar ook Karin zelf en haar ontvangst in haar mooie praktijk ruimte. Ook de velle parkeerruimte rondom is een aanrader. Karin ga zo door.

    Gerdy is bij Masaka in Leende geweest
  • Llinda de Beer op 02-01-2012

    De massages gebeuren in alle rust. Zodra je binnen stapt valt er een "deken van rust" op je. De ruimte waar opleidingen gegeven worden is ook prachtig! Ik heb genoten van de zee van ontspanning. Alles ziet er goed verzorgt uit, schoon en gezellig. Karin zelf is een warme persoonlijkheid die weet wat ze doet! Ik woon in Zuid Frankrijk maar als ik maar even in Nederland ben dan staat Praktijk Masaka toch zeker in de top 5 van bezoekjes die "moeten"

    Llinda de Beer is bij Masaka in Leende geweest
  • Eddy op 25-12-2011

    Ik heb al jarenlang rugklachten. De combinatie van eerst de infraroodsauna gevolgd door de massage en afgesloten met een zonnesessie kan ik iedereen aanbevelen. Je komt na anderhalf uur herboren weer buiten.

    Eddy is bij Zonne/licht en infraroodstudio aurorA in Dronten geweest
  • T Vos op 24-12-2011

    Ik vind de ruimte heel mooi en professioneel. De hotstone massage is heel ontspannend na een dag vol stress had ik dat echt nodig. De klantvriendelijkheid is super. Het is makkelijk dat ze een pinautomaat heeft. Omdat ze in de sporthal zittten is het makkelijk dat er een lift aanwezig is.

    T Vos is bij V-Sense in Best geweest
  • Irene van Winden op 05-12-2011

    Na aanleiding van een twitter bericht besloot ik een rozenkwartsbehandeling te nemen. Op de site stond vermeld dat dit een zeer luxe behandeling was. Nou geen een woord is er van gelogen. Heerlijke geur en een zeer ervaren masseuse. Bedankt Tineke.

    Irene van Winden is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Sandra Post op 28-11-2011

    Erg goede ervaringen , iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar deze was erg lekker, van top tot teen. ik heb ook de afslank gedaan. Is pijnlijk, maar is zeker te doen. Daarna verwent ze je met een lekkere massage. Dus TOP!!!!!!!!!! Groeten SAndra

    Sandra Post is bij Massage- & Dornpraktijk Uithoorn in Uithoorn geweest
  • Nina op 26-11-2011

    Het was erg leuk en leerzaam om een workshop bij Grietje te volgen. Grietje is een gediplomeerd en professioneel masseuse die gebruik maakt van 100% natuurlijke producten. De massage werd goed uitgelegd en ik heb het al vaak kunnen toepassen!

    Nina is bij Massage en Advies Assen in Assen geweest
  • Angela op 11-11-2011

    Zowel van de hotstone als rozenkwarts massage mogen genieten. Zo ontspannen dat het moeite kostte bij te komen. Je voelt je heel welkom en letterlijk in goede handen. Dat vinden mijn echtgenoot en vriendin ook die ik de hotstone massage cadeau heb gedaan. Een zeer welkome "time out".

    Angela is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Anneke op 10-11-2011

    Bij Tineke wordt je heerlijk verwend, of je nu ontspanningsmassage, hotstone of rozenkwarts behandeling ondergaat. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd en ze zijn zo goed bevallen, dat ik niet kan kiezen. Tineke is een vakvrouw die erg goed kan masseren, vriendelijk is en in een fijne omgeving werkt. Je gaat als nieuw weer de deur uit. Alles kan ik aanraden.

    Anneke is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Agle Klinkenberg op 12-10-2011

    De massage met de warme stenen en met de warme olie is heerlijk en zeer zeker ontspannend voor lichaam en geest. Ik ga elke keer weer met een fijn gevoel naar huis. Het is zeker aan te raden om het zelf te gaan ervaren!!

    Agle Klinkenberg is bij KAIMA for Well Being in Schoonhoven geweest
  • G de gans op 04-10-2011

    De eerste indruk was een vrij nieuwe salon met 2 alleraardigste dames. Ik nam een kopje koffie en daarna een heerlijke massage. Dat was prima en heel relax na een dag werken!! Kwa prijs, nog geen 50.- voor een heel uur!! Ik ga deze vaker nemen. bedankt!!

    G de gans is bij 2yrwellnessmassage in Amersfoort geweest
  • Jeroen op 06-08-2011

    Geweldige ervaring. De praktijk is sfeervol en alles is tot in de kleinste details verzorgd. Ik was verrast door de lage prijs, want de masseus is therapeut. In vergelijk met de Thermen en andere sauna's is dit dus goedkoop met goede kwaliteit.

    Jeroen is bij Wellness Touch in Papendrecht geweest
  • Marijke op 19-07-2011

    Wat een super ervaring je wordt vanaf het kruintje van je hoofd tot aan de puntjes van je tenen gemasseerd. Je voelt je even helemaal in een andere wereld, heerlijk genieten. Ik kwam helemaal ontspannen en voldaan van de tafel. Heerlijk!

    Marijke is bij Massagepraktijk De Verbinding in Alkmaar geweest
  • Marijke Hendriks op 10-07-2011

    Wij hebben diverse workshops gevolgd bij Massagepraktijk Assen en zijn zeer tevreden. Ze zijn nogal druk met het geven van workshops en dan soms wat moeilijker tel, te bereiken maar als we een email sturen krijgen we altijd keurig antwoord. Marijke en Ben.

    Marijke Hendriks is bij Massagepraktijk Assen in Assen geweest
  • Laura op 15-04-2011

    Lekker ontspannen! met warme stenen, warme olie en zonnige handen. En ook zonder stenen weet de masseur precies de juiste plekken te masseren! Heb al geboekt voor de volgende keer!! Een echte aanrader!!!

    Laura is bij Fijne Massage in Rotterdam geweest
  • Anne van Wijchen op 14-04-2011

    In de massagepraktijk van Sandra kun je heeerlijk ontspannen. Ik heb ongeveer alle massages gehad en de hotstone was toch wel het lekkerst, maar dat is persoonlijk. Een uur is eigenlijk altijd veel te kort bij Sandra! Na de massages val je heerlijk rozig in je eigen bedje in slaap! Een echte aanrader!

    Anne van Wijchen is bij Sandra Verdijck | Massagepraktijk in Zeeland geweest
  • Jessica ossentjuk op 28-03-2011

    Heerlijk! met warme stenen en warme olie en warme handdoeken en warme, krachtige handen. Hoe warm wil je het hebben als koukleum. En ook zonder stenen weet Julliette precies de juiste plekken te raken! Heb al geboekt voor de volgende keer!!

    Jessica ossentjuk is bij Massage Centrum Apeldoorn in Apeldoorn geweest
  • Astrid Chang op 23-02-2011

    Geweldige massage, heb er geen woorden voor!! Dit is voornamelijk te danken aan de super klantvriendelijke en geweldige massages van de eigenaresse van dit salon! Ik raad deze salon iedereen aan! Je zult je wanen in een geweldige wereld van rust en nog meer rust!

    Astrid Chang is bij SoeReiMas Reiki & Massage in Lelystad geweest
  • SJMW op 21-02-2011

    De hotstone massage was heerlijk ontspannend, een aanrader voor iedereen. Margreet is een prettige warme vrouw, die in staat is je snel op je gemak te stellen. De massageruimte is in een aparte ruimte, ziet er prettig uit. Hygieniesch en schone ruimte.

    SJMW is bij Massagepraktijk Margreet Lammertink in Almere geweest
  • Kim op 12-02-2011

    Echt heerlijk. Als je jezelf iets cadeau wilt doen is dit een echte aanrader! Het was voor het eerst dat ik een hotstone-massage onderging, maar het is echt voor herhaling vatbaar! Helemaal tot rust gekomen!

    Kim is bij Massagepraktijk De Zachte Handen in Someren geweest
  • Mercedes op 21-01-2011

    Ik heb bij Gewoon Roos! kennisgemaakt met de hot stone massage. Vond het echt een sensatie: heerlijk om die warmte gecombineerd met de geurige olie en een ontspannend muziekje te ervaren. De massageruimte (klein maar daardoor intiem en rustgevend) en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Een genot en een cadeautje voor jezelf!

    Mercedes is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Yvonne op 09-01-2011

    Heb een hele ontspannende massage gehad want je wordt door Tineke helemaal in de watten gelegd. Hotstone was nieuw voor mij, maar het was een heel goed idee. De warme gladde stenen voelen heerlijk aan. Een kers op de taart was de afsluitende voetmassage. Die was heerlijk.

    Yvonne is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Gerard op 07-01-2011

    Het was eenhele fijne ervaring bij Tineke op tafel.Eerst een gesprekje, waar je al enigszins tot je zelf komt, daarna de hotstonemassage waar je helemaal ontspannen van wordt tot slot de prikkelende voetmassage, kortom een heerleijke ervaring, bedankt Tineke.

    Gerard is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Sabine op 06-01-2011

    Wegens hoofdpijnklachten heb ik verschillende massages ondergaan. Ze waren stuk voor stuk heerlijk. De hotstone massage maakt je warm door je hele lichaam. Vooraf was ik huiverig voor de voetmassage wegens het kietelende gevoel, maar achteraf bleek die heerlijk te zijn. Er werden verschillende knopen in m'n nek gevonden die helemaal weg zijn gemasseerd. Het is een erg klantgerichte masseuse en de massagekamer is rustgevend ingericht. Je wordt echt in de watten gelegd. In 1 woord TOP!

    Sabine is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Gea op 05-01-2011

    I.p.v. een avondje sporten naar Tineke voor een hotstone massage en het was heerlijk. De ontspannende massage en daarna de warme stenen waarvan de warmte een heerlijk gevoel geven vooral op mijn spieren. De voetmassage vond ik ook erg prettig. Ik heb er na afloop nog lang van genoten en kom zeker nog een keer terug. Tineke bedankt het was helemaal top.

    Gea is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Thea op 04-01-2011

    Totale ontspanning in een zeer prettige en warme sfeer. De rust en het geduld wat Tineke uitstraalt maken deze massage helemaal af. Ze neemt de tijd voor je terwijl op de achtergrond rustgevende muziek nog meer ontspanning toevoegt. Dit ga ik zeker vaker doen en kado geven. (wat ze overigens mooi verpakt)

    Thea is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Sylvia van leeuwen op 20-12-2010

    De hotstonemassage is werkelijk zalig en ontspannend de rust die de ruimte biedt is heel erg prettig. Je komt er als herboren vandaan. Zeker een aanrader voor als je even helemal nergens aan wil denken en alleen maarwilt genieten

    Sylvia van leeuwen is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Lars op 18-12-2010

    Na veel sporten, ging mijn rug wat vast zitten. De 'knopen' werden snel weg gemasseerd, en hier de Hot Stone massage. Nieuw voor mij zo'n massage, wat heerlijk ontspannend/rustgevend gevoel geeft dit. Mijn 2e bezoek afgelopen week aan 'Gewoon Roos' in 2011 ga ik zeker weer langs komen.

    Lars is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Wil op 15-12-2010

    Een heerlijke massage, zeker in de winter. Ontvangst, desgewenst 'n kopje thee, om al helemaal in de sfeer te komen. De massageruimte is sfeervol waar niets aan ontbreekt. Zij gebruikt natuurlijke olie wat ik heel belangrijk vind. bij de massage kom je helemaal tot rust met op de achtergrond 'n mooi muziekje. Na afloop rustig 'n glaasje water om de afvalstoffen vast af te laten voeren.

    Wil is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Miriam op 02-12-2010

    Geweldig, alle aandacht, rust tijd en voor een perfect bedrag. De volgende is al weer afgesproken! Tevens heb ik een abonnement gekocht voor 5 behandelingen met een fikse korting. Kortom: een aanrader en een aanwinst voor Zevenaar.

    Miriam is bij Bodybalancing in Zevenaar geweest
  • Angelique op 25-11-2010

    Echt super, zeer ontspannen, er werd alle tijd voor genomen. De massage duurde langer dan gepland zonder dat er meer kosten bij kwamen. Het was een zeer ontspannen sessie! Aanrader. Tineke is een topmens!

    Angelique is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Hanneke op 24-11-2010

    Bij Gewoon Roos! kom je binnen in een rustige en sfeervolle omgeving. De massage is gegeven door bedreven masseuse. Het was erg lekkere en ontspannende ervaring. Ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen.

    Hanneke is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Lars op 23-11-2010

    Een heerlijke hotstone massage gehad in deze nieuwe massage praktijk. Een mooie sfeervolle kamer waar je je echt in een oase van rust waant. Contact en ontvangst uiterst vriendelijk. Een aanrader. Verder een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Lars is bij Mass.praktijk Gewoon Roos! in Amersfoort geweest
  • Auke op 20-09-2010

    Na een heerlijk kopje thee en voetenbad, ben ik heerlijk gemasseerd met warme stenen. Ze gaat echt goed met die stenen over je spieren heen, dus niet alleen opleggen. Ondanks de kleine ruimte toont het heel professioneel, en Nadia is heel gastvrij en handelt met goede zorg. Ik kom zeker nog een keer terug!

    Auke is bij Massagesalon Liliwadi in Rotterdam geweest
  • Cornel op 24-02-2010

    Het voordeel is dat je niet het huis uit hoeft. Dus een lekkere massage thuis. De hotstone massage was heerlijk. De combinatie van olie en stenen was super. Zeker voor herhaling vatbaar. De prijs verhouding tot de duur van de massage is goed. dus een aanrader.

    Cornel is bij Valkengoed massage in Leusden geweest
  • Nathalie Prins op 27-01-2010

    Als eerste begon ik met een total bodymassage. Het was heerlijk. Zeer uitgebreid, de opbouw was erg goed ! Om zo te ontspannen, dat heb je af en toe echt even nodig. Daarna de hotstone massage gedaan. Deze was ook heerlijk. De combinatie van het masseren en de warmte was super. Volgende week doe ik een combinatie van rugmassage en voetreflex massage. Ben erg benieuwd.....maar ik weet nu al dat het heel fijn zal zijn. BowDem is erg fijn om naartoe te gaan !

    Nathalie Prins is bij BowDem Wellness Massagepraktijk in Maassluis geweest
  • Gea op 31-05-2009

    Voor de hotstone eerst div. andere massages gehad, die me goed van de klachten afhielpen. Hotstone is iets heel bijzonders, rustgevend en verminderd de klachten . Een ervaring op zich die een ieder moet meemaken. Haar leus 'Herboren na een massage' is dan ook geheel terecht weergegeven.

    Gea is bij Massagepraktijk Nadieh in Borne geweest
  • Nicolette op 09-03-2009

    Dank jewel kanjer, dat je even dit weekend nog tijd gemaakt hebt. Zat er echt even flink door heen, maar door jou handen en die hete stenen werd ik vanochtend weer herboren wakker. Dit moet ik veel vaker doen. Bedankt en dikke kus.

    Nicolette is bij Massagesalon Cleopatra in Lisse geweest
  • Sandra op 22-02-2009

    Was echt heerlijk!! Na een periode van stress en drukte was dit inderdaad een aanrader van mijn vriendin om hier naar toe te gaan en om eens lekker te relaxen. Het was zeer ontspannend en ga zeker weer een keer. Nogmaals HEERLIJK!!

    Sandra is bij Massagesalon Cleopatra in Lisse geweest
  • Mevr. Weijers op 11-02-2009

    Heerlijk ontspannend, voor herhaling vatbaar. Heb alweer voor volgende maand een afspraak gemaakt, cleopatra heeft ook een nieuwe massage die ik zeker ook ga proberen, de hammam/spons massage, lijkt me heerlijk..

    Mevr. Weijers is bij Massagesalon Cleopatra in Lisse geweest
  • Jacqueline van Kessel op 01-12-2008

    In 1 woord: heerlijk, Een echte aanrader. Heb een hotstone massage gehad in combinatie met een reiki behandeling. Je voelt je daarna heerlijk relaxed, en je hebt het gevoel dat je de hele wereld weer aankan. Het is een weldaad voor je lichaam.

    Jacqueline van Kessel is bij Hotstone massage Rotterdam in Rotterdam geweest
Massages