Massages4all

Erotische massage ervaringen (42)

  • Heidi op 14-10-2018

    De erotische massage was heerlijk was nog nooit klaargekomen dit heeft Arie voor elkaar gekregen bij de eerste keer massage al was een geweldige ervaring. Spuitend klaar komen droomde ik van en het was geweldig om dat te ervaren Arie bedankt

    Heidi is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Gezina op 20-08-2018

    Ik heb verzuimd aan te geven dat ik door een verkrachting helemaal geen vertrouwen meer had in mannen. De contacten met Arie hebben er voor gezorgd dat het geheel is toegenomen. Wat een heerlijke man is het. Hij verdiend onnoemelijk veel respect

    Gezina is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Roos  op 06-08-2018

    Lieve Arie, Je was weer geweldig afgelopen week. Je hebt mij wederom verdomd lekker laten genieten, en laten voelen hoe goed je inwendige massage is , je weet precies de juiste plekjes te vinden. Was weer super. X

    Roos is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Gezina op 05-08-2018

    Ik had nooit verwacht dat ik op mijn leeftijd, 73 jaar, nog zo kon genieten van een erotische massage. De eerste keer vorige week lukte het niet: ik was te vol van verlangen. Maar gisteren nadat Arie naar mij luisterde en ik zijn aanwijzingen opvolgde ging het fantastisch! Na meer dan 40 jaar weer lekker klaarkomen! Wat was dat weer fijn, super gewoon. Natuurlijk wel zelf geprobeerd met vibrators en zo maar die is echt iets anders, veel lekkerder. Lieve Arie , tot de volgende keer!

    Gezina is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Mathilde  op 20-06-2018

    Arie, Je was weer top laatst toen ik bij je was, ik ging met een opgewekt gevoel naar huis, je hebt mij heerlijk verwent je weet mijn favoriete spots feilloos te vinden, dat kun je als de beste je bent een topper.

    Mathilde is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Madelief  op 16-04-2018

    Weer eens bij Arie geweest ben al paar keer geweest, was deze keer weer een spannende massage met een verrassend effect. Arie heeft echt wel kennis van hoe een vrouw te verwennen iedere keer weer erg genieten zalig. Xx

    Madelief is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Moon  op 25-03-2018

    Was weer heerlijk genieten, iedere keer weer anders bij arie, altijd verrassend, hij laat je verdomd lekker genieten, heb zelfs meerdere keren achtereen een orgasme gehad, thanks arie. Echt een aanrader voor elke vrouw om eens lekker te genieten. X

    Moon is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Roos  op 20-01-2018

    Heerlijke massage, hij laat je echt genieten, netjes en goed verzorgde massage etcetera wat je tekort komt in een relatie, maakt deze massage helemaal goed hij laat je genieten.

    Roos is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Stuart op 30-12-2017

    Heerlijk. Dit overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en ontspannen. Denk er nog vaak aan terug.

    Stuart is bij Evita Massagepraktijk in Veeningen geweest
  • Jasmijn op 03-12-2017

    Je hebt me ruim een half uur laten genieten van je flinke erectie. Heerlijk Arie!!

    Jasmijn is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Ellen op 29-10-2017

    Ik heb al een aantal weekenden bij Arie doorgebracht. Mijn baan is zo druk dat ik gewoon niet aan een man toekom. Ik heb wel onenightstands gehad maar zo\'n man denkt alleen maar aan zichzelf, Ha, weer een, denkt hij dan. Zo is Arie absoluut niet. Hij verwent je, hij adoreert je, hij respecteert je, hij masseert je goed, hij zoent lekker, hij vrijt lekker. Het hele weekend liggen we te rollebollen zodat ik er weer een aantal weken tegen kan. Ik heb nu geen behoefte meer aan die profiteurs die alleen maar denken dat zij goed zijn. Arie is de beste!

    Ellen is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Johny op 03-09-2017

    Ik heb de massage als zeer prettig ervaren en kan het iedereen eens aanraden te beleven. Ik heb de exomassage gehad.

    Johny is bij Massagepraktijk Exo Energy in Arnhem geweest
  • Daniel op 07-08-2017

    Slecht blessure door verkeerd masseren en geen klantvriendelijk of tegemoetkoming .wrdt snel afgezet en afgewerkt.de bazin is de oorzaak valse info ned sprekende dames prive zaken wrdt mee gespot .

    Daniel is bij Massagesalon Lady Butterfly in Kropswolde geweest
  • Daniel op 07-08-2017

    Slecht blessure door verkeerd masseren en geen klantvriendelijk of tegemoetkoming .wrdt snel afgezet en afgewerkt.de bazin is de oorzaak valse info ned sprekende dames prive zaken wrdt mee gespot .

    Daniel is bij Massagesalon Lady Butterfly in Kropswolde geweest
  • Pascal op 02-07-2017

    Heerlijk, en heel fijn dat de masseur Kees ook naakt is en hij mij een handmatig hoogtepunt heeft gegeven, heerlijk ik heb hem daarna ook even verwend, hij heeft er een vaste klant bij gekregen.

    Pascal is bij massage-breda in geweest
  • Toon op 02-07-2017

    Heerlijk, en heel fijn dat de masseur Kees ook naakt is en hij mij een handmatig hoogtepunt heeft gegeven, heerlijk ik heb hem daarna ook even verwend, hij heeft er een vaste klant bij gekregen.

    Toon is bij massage-breda in geweest
  • Liz op 30-05-2017

    Voor het eerst besteedde een man aandacht aan mijn schaamlippen. Een bijzondere ervaring! Mannen duiken meestal direct op de clit of op de vagina terwijl de schaamlippen erg gevoelig zijn! Ik heb ervan genoten en kwam heerlijk klaar!!

    Liz is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Patricia op 21-03-2017

    Tja, waar zal ik beginnen. Het was in 1 woord geweldig! Ik behoor volgens zijn website tot de 22 % van de vrouwen die moeilijk klaarkomen maar als je door zo\'n mooie man gemasseerd word, die dat ook nog eens met aandacht en geduld doet, laat je je helemaal gaan. In het begin was ik afwachtend maar hij heeft zoveel takt en ervaring dat je snel vertrouwd met hem raakt. Hij is niet als alle \"mannen\". Denkt niet aan zichzelf maar echt aan de manier om mij te plezieren. Ik ga vaker, nou en of! Kus van mij.

    Patricia is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Jan op 28-12-2016

    De hoge cijfers zijn voor Sylvana, later noemde ze zichzelf Jill. Ik heb haar leren kennen in salon Caprice in Almere, en hoe zij masseerde, eerst ontspanning dat je je op je gemak voelde, en toen langzaam naar happy end. Zij is de beste masseuse die ik ooit heb gehad, haar mooie volle rondingen waren een feestje. Ik volgde haar waar ze werkte, ooit heb ik haar collega Lisa mogen ervaren, wat een ijskonijn, bloedmooi dat wel, maar zat voor de rest niks bij. Dat was toen ze tijdelijk in Almere zaten. Lang geleden Jill maar jij blijft de beste!

    Jan is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Natasha op 25-09-2016

    Jezusmina, wat was dat lekker. van de massage van hem word je knettergeil. sorry dat ik mij zo uitdruk maar als je dit jaar nog niet bent klaar gekomen en nu 3 keer door zijn massage, heeeeerlijk. je moet jeself inhouden anders rand je hem aan. dikke kus voor arie. xxx

    Natasha is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Herma op 09-09-2016

    Arie is de derde masseur in 2 maanden die ik bezocht heb maar de enige die mij gaf waarvoor ik kwam: genot, aandacht, respect, orgasme. De eerste twee bakten er niets van. Arie wist exact de juiste plekjes te vinden om mij meerdere orgasmen te geven, in een woord was het geweldig. Hij gaat echt heel rustig te werk en je laat je snel aan hem over. Je voelt je snel op je gemak en vertrouwd en hij nam mijn probleem serieus. Op die manier dat ik nu geen probleem meer heb om een orgasme te krijgen. Hij heeft een gave, echt waar. Bedankt Arie en tot de volgende keer. Kus.

    Herma is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Henk op 29-08-2016

    Prima massage van een prachtige vrouw. Ervaren in wat ze doet, heerlijke handjes en mooi lijf. Dus een aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

    Henk is bij Pure~Flow in Schijndel geweest
  • Sandra op 18-08-2016

    Ik ben 46, 20 jaar getrouwd maar nog nooit een orgasme gehad. Tot nu, zelfs twee. Onwijs lekker gemasseerd en genoten. Alles was heerlijk; bed, muziek, massage, zoenen, neuken. Bedankt, Arie. XXX.

    Sandra is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Frank op 13-08-2016

    Massage was hemels,heerlijk gestreeld en nadat ik me op mijn rug mocht omdraaien kon ik bij de body aan borsten en billen zitten. Via de billen kon ik zo naar achteren om zachtjes over haar natte kutje te strelen...echt een aanrader...iemand dezelfde ervaring?

    Frank is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Evelien op 28-07-2016

    En weer heb ik genoten van jouw heerlijke massage, en de rest. Moest wel 3 jaar geduld hebben maar ben verrukt dat je weer begonnen bent. Ik heb wel eens gemasturbeerd maar dit was weer verrukkelijk. Je was weer super, Arie.

    Evelien is bij Erotisch massagepraktijk oculus. in Zwolle geweest
  • Harald op 16-04-2016

    Geweldig..mooie dames Vriendelijke gastvrouw Salon wordt steeds mooier!!! Ik ga er regelmatig heen. Variatie met dames is ook fijn!

    Harald is bij Massagewereld Soest in Soest geweest
  • Papboer op 29-09-2015

    Deze mevrouw klinkt leuk maar ze staan met haar tieten bloot en je mag er klein beetje aanzitten. het enige waar ze aan denkt is hoe krijg ik hem zo snel mogelijk klaar gemaakt. nee het wat niet een aanradertje

    Papboer is bij Josje Rond massage in Roosendaal geweest
  • D.  op 02-02-2015

    Ik kwam in het begin een aantal keren, had een vaste dame genaamd Jill, mooie volle dame, deels indo, die wist wat ze deed, maar ik kreeg een baan in het buitenland, dus toen ik terug kwam kwam ik daar, ook in de hoop dat men nog iets wist van Jill. Helaas ving ik bot. Ik koos een dame, een vriendelijke, maar niemand kan tippen aan Jill, zij is gewoon de beste, en zag dat er meerdere over haar hier hadden. Dus trek m\'n stoute schoenen aan, lieve Jill, als je dit leest, hoop ik dat het goed met je gaat. Je blijft een topper. Deze zaak is trouwens wel erg duur voor deze tijd.

    D. is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Dirkjan op 19-01-2015

    Echt top wat een geweldige leuke dames en je voelt je gewoon thuis. Allemaal aardig leuk en zooo ernorm gezellig. Dat deed me al goed. De ontspannen sfeer bij binnenkomst en bij het zien van de dames. Massage echt top tot gauw spetters!!!

    Dirkjan is bij Studio Monaco in Amstelveen geweest
  • Martyn op 25-09-2014

    Ik ben savonds bij Julia geweest. Een nederlandse dame met een behoorlijke bust! We deden een tantra watermassage (120 euro) Ik ben veel gewend maar dit was helemaal het einde! De hele massage hield ik een behoorlijke jonge heer...ze speelt er de hele massage mee! Ik kom zeker terug bij Julia!

    Martyn is bij Massagesalon Lady Butterfly in Kropswolde geweest
  • Mark op 24-01-2013

    Heerlijke massage gehad van Charley. Van binnen ziet pand er mooi uit met ruime schone kamers. Er zijn diverse dames aanwezig om een keuze te maken. Dames stellen zich netjes in een galajurk voor. Geen sletterig gedoe.

    Mark is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Hans  op 26-10-2012

    Vandaag ook eens geweest, effe parkeerplek moete zoeken, want was nergens plek, uiteindelijk werd ik bekeken door stelletje lui van bedrijf op hoek waar je niet omheen kon, toen werd ik overlopen door winkelwagens een of ander bedrijf zelfde ungang denk, whaha voor er te komen brr toen vage dondere trap omhoog , werd door ene gastvrouw naam vergeten dus waarschijnlijk niet aantrekkelijk hahaa, maargoed twee dames gezien waarvan ik direct dacht nou dan vraag ik toch maar liever of mn buurvrouw me wilt happy enden. Ben weggegaan en ruim drie kwartier verder. Dus weer langs winkelwagens etc grrr

    Hans is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Richard op 20-10-2012

    In 1 woord, klasse top, aanrader voor iedereen, super en supergezellig...toppie en gastvrouw mn complimenten aan de eigenaar wat een mooie zaak kamers douches hygiene etc overal is aan gedacht. Ook voel je dat de dames onderling geen spanning hebben zoals bij vele wel het geval is en je zekerrrsss het gevoel krijgt. Top ben heel blij met jullie Studio Monaco

    Richard is bij Studio Monaco in Amstelveen geweest
  • Rene op 14-10-2012

    Ik ben sowieso allergies voor katten en viezigheid. Dus viel me zwaar tegen. Ik zat onder de katteharen en rook naar kattepis toen ik wegging, en dat was geen pretje. Ook kwam ik een andere klant tegen, die zat in wachtkamer en werd ik door gastvrouw ene laura per ongeluk bijgezet. Beoordeel zelf

    Rene is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • C. op 18-01-2012

    Redelijke massage, echter veel te duur €90/uur. Vergelijkbare massages zijn mogelijk in west-brabant voor €45-€65/uur. De advertenties beloven meer dan in werkelijkheid is. Over extra diensten wordt tevoren geheimzinnig gedaan. Zo ontstaat drempel.

    C. is bij Josje Rond massage in Roosendaal geweest
  • Bert jansen op 28-09-2011

    Het was erg goed, een geweldige masseuse, vriendelijk en zeer kundig, het was van het begin tot het eind een heerlijke ervaring, alle spieren kwamen aan de beurt, ook spieren die ik zelf vergeten was, deze massage is zeker voor herhaling vatbaar !!

    Bert jansen is bij Josje Rond massage in Roosendaal geweest
  • Cor op 23-05-2011

    Werkelijk op de gevoelige plaatsen wordt aandacht besteed en laat hij de klant (man) tot een geweldig hoogtepunt komen door de persoonelijke aandacht, die hij met een ervaren hand weet te sturen op je naakte lichaam.

    Cor is bij Dick Massage in Arnhem geweest
  • Hotdog op 10-12-2010

    Ben hier vorige week geweest, de ontvangstruime zag er goed uit en de gastvrouw was erg vriendelijk. heb gekozen voor een jonge blonde schone genaamd mel. zij is zeker aan te raden , erg gezellig en een prachtig lijf heb zeker waar voor me geld gekregen

    Hotdog is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Jippie op 24-11-2010

    Ben onlangs (inmiddels 2x) bij de massagerie geweest. Zag daar een leuke maar vooral ogenschijnlijk pittige dame. Ik viel op haar lengte, ik houd namelijk van kleine vrouwen, maar ook op haar uiterlijk, alhoewel er meerdere leuke dames aanwezig waren. Nou, ik heb geen spijt gehad van deze keuze. Blijft toch altijd een gok. Na eerst een heerlijke massage te hebben gehad ging ze over tot body to body massage. Omdat ik wederzijds had afgesproken mocht ik haar ook masseren, waarbij ze volop genoot. Ik weet niet of ze ook wil pijpen, maar ik ben zelden zo heerlijk afgetrokken als bij haar. De 2e keer was ook super, waarbij ik merkte dat ze nog vrijer was dan de eerste keer. Deze Jessica lijkt niet alleen een pittige tante, maar is dat ook zeker. Zij bepaald wat er gebeurt, maar dat vind ik juist mooi. Kan me dan helemaal overgeven. Ga er zeker nog een derde keer heen, maar waarschijnlijk ook een 4e, 5 enz.

    Jippie is bij Massagerie in Veendam geweest
  • Bentley op 21-11-2010

    De dame die ik heb gehad deed het op zich goed hoor totaal geen op of aanmerkingen, maar ondanks het een mooi uitziend pand is van binnen hangt er een best negatieve sfeer, en ik vind ze ook te duur. Ik kwam er in het begin een aantal keer en kwam bij Jill die is op een gegeven moment weg en ik heb nog nooit een goede massage mogen evenaren zoals zij dat deed, en ik val op volle vrouwen, zij was het helemaal voor me. Wat discretie betreft zit het wel goed daar. Lekker afgelegen, maar alsnog best duur als ik voor de ontspanning met happy end ga dan ga ik liever naar een persoon die zelfde goede service geeft maar goedkoper is.

    Bentley is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
  • Edward op 20-07-2010

    Het is een thaise massage salon, maar ze geven hier vooral erotische massage. Er wordt bijna niet gemasseerd. Vervolgens wordt er geprobeerd om nog meer geld van je los te krijgen door extra diensten aan te bieden. Je ligt op een bed in plaats van op een matje op de grond. Bovendien hebben de dames hier vrijwel geen ervaring en spreken weinig Engels en/of Nederlands. De badkamer mag wel wat verbeteringen krijgen. Op zich is het er redelijk schoon. Uiteindelijk vond ik de massage erg gericht op de benen en gebeurde er een half uur niet veel meer dan dat. Het komt erg plichtmatig over. Niet echt voor herhaling vatbaar. Edward

    Edward is bij Plooy Massage in Amstelveen geweest
  • GdK op 01-12-2009

    Het is al weer even geleden, dat ik voor de eerste keer bij Da Capo was. Ik kwam daar toen een "oude bekende" van mij opzoeken: Kitty. Ik kreeg van haar, zoals ik dat eigenlijk van haar gewend was toen ze nog in Lelystad werkte, een gewldige Ero-massage. De manier waarop deze masseuse te werk gaat, is hasst niet te beschrijven! Ze doet haar werk met heel veel overgave en aandacht voor details. Kitty, je bent nog steeds een kanjer!!! Liefs en een dikke knuffel, Gerrit

    GdK is bij Da Capo Massage Studio in Naarden geweest
Massages