Massages4all

Ayurvedische massage ervaringen (29)

  • Conny op 28-10-2017

    Ik heb van vele verschillende massages over de wereld mogen genieten en vind dat er een goede klik moet zijn tussen jezelf en de masseur/masseuse.  Hoe beter je kunt ontspannen hoe fijner de massage is. Voor mij zijn geuren, warmte en omgeving ook belangrijke factoren. Dit alles vind ik bij Jan Geurts, ik voel mij een gelukkig mens als ik na de massage op de fiets naar huis stap. Tot snel Jan!

    Conny is bij Witte Waterlelie in Lelystad geweest
  • Trix op 27-10-2017

    Heel ontspannend, totaal, ruimte gevend, en gewoon heerlijk, vooral de warmte en warme olie. ik voelde me meer heel.

    Trix is bij Witte Waterlelie in Lelystad geweest
  • Janne op 25-08-2015

    Super wat een ontspannende, liefdevolle rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig voor een mens. Ik kom graag nog een keer terug. Ik ben zelfs aan het overwegen om elke maand te gaan.

    Janne is bij Healing & massage Ki in Deventer geweest
  • Bep op 05-02-2014

    Gisteren bij George geweest voor een heerlijk ontspannnende massage. Ik had last van verkrampte spieren, en was na de massage de pijn en kramp kwijt! George weet intuïtief precies welke pijnlijke plekken hij moest masseren. Een heerlijke mix van al zijn massagekunde en kunsten! Ayurveda, ontspanningsmassage, voetreflexmassage. George, ik kom zeker een keer terug, bedankt! Bep.

    Bep is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • Joyce op 05-03-2013

    Ik heb drie ayurvedische massages ontvangen van Pramilla. Ik heb hiervan genoten, ik ben onder de indruk van de professionele, klantgerichte en warme manier van werken. Ik raad je aan om het zelf te gaan ervaren!

    Joyce is bij ART OF AYURVEDA in Den Haag geweest
  • Monique op 11-12-2012

    Heerlijke ontspannende ayurvedische 4 handen massage gehad van 2 zussen die hun vak verstaan! Chapeau! De massageruimte is erg sfeervol en rustgevend met of zonder zachte muziek op de achtergrond. Een aanrader voor wie een cadeau zoekt voor zichzelf of een ander.

    Monique is bij Quatremains in Vianen geweest
  • Brenda op 25-09-2012

    George is één van de beste masseurs die ik ken, en ik heb er al velen gehad (dit na een dubbele wervelbreuk in rug). Maar de combinatie van kennis en intuïtie verwerkt in de massage die hij geeft is perfect, na afloop is mijn lijf weer ontspannen en kan ik er weer tegenaan. Kortom George is voorlopig niet van me af.

    Brenda is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • Vincent Fleurke op 13-08-2012

    Ik ben er een paar keer geweest en heb er zeer positieve ervaringen gehad. Fijne massages die liefdevol en met aandacht worden gegeven. Verder wordt er de tijd voor je genomen, ook om zaken te bespreken, bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling.

    Vincent Fleurke is bij Shanti Tattva Ayurveda in Den Haag geweest
  • Shanti op 12-08-2012

    Ik heb zelf gekozen voor een marma behandeling van 3 dagen waarbij ik per dag 1 uur werd behandeld. Ik vond het heerlijk!! Anjana is ook een prettige gesprekspartner en ze voorziet met alle liefde de behoeftes van de persoon die ze voor zich heeft. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Shanti is bij Shanti Tattva Ayurveda in Den Haag geweest
  • Louis B op 09-08-2012

    Pamila levert een heerlijke, zorgvuldige en uitgebreide ontspanningsmassage. Ze werkt met volle aandacht en neemt alle tijd voor je. Het is een aanrader voor ieder die deze kwakkelzomer door wil komen. Je knapt er van op!

    Louis B is bij ART OF AYURVEDA in Den Haag geweest
  • Raymond Besems op 18-06-2012

    Het was echt een heerlijke massage, ik kom graag weer terug :-) Preshanna weet hoe ze professioneel massages van goede kwaliteit kan geven, petje af! Ze is goed onderlegd en weet wat ze moet doen als je bijvoorbeeld nek-schouder of rugpijn hebt.

    Raymond Besems is bij Massage Zaandam in Zaandam geweest
  • Jeanine Wormerveer op 18-06-2012

    De massage bij Ayurveda Twente was diep ontspannend en had er nog dagen profijt van. Het is een mooie nette omgeving waar ik graag nog een keer kom. Ik had de Ghee Abhanga (als ik het goed schrijf). Ga nu sparen voor een arrangement ;-)

    Jeanine Wormerveer is bij Ayurveda Twente in Hengevelde geweest
  • Fenny Machiela op 21-03-2012

    Dankjewel Marja..... 2 uren voelde ik mij in t Hemelse Paradijs...... jou liefdevolle handen, geven mij warmte en Kracht! en totale ontspanning..............liefs tot in mei.... kus van Gemma & Fenny...xx PS......MOOI je website.......!!! SUCCES..

    Fenny Machiela is bij Cathmahe in Den Helder geweest
  • Wendy op 15-02-2012

    Vorige week voor het eerst bij Dahla gemasseerd en het was een zalige ervaring voor een zeer leuke prijs! Er hangt een ontspannen en fijne sfeer en de ruimte voelt erg fijn aan. De masseuse is een vakbekwame vrouw die weet waar ze mee bezig is en goed met haar klanten kan omgaan. Wendy

    Wendy is bij Salon Dahla in Huizen geweest
  • Liesbeth op 01-11-2011

    Ik heb een heerlijke massage gehad van Georgette. De combinatie van warme olie, de geur, de lange strijkbewegingen, de aandacht, de warme stem tijdens het zingen en de super massagetafel maakte het tot een zalige ervaring. Absolute aanrader voor iemand die ontspanning nodig heeft!!

    Liesbeth is bij Shakti in Hengelo geweest
  • Eelco op 22-09-2011

    Ik heb inmiddels alweer 6 keer een marma behandeling gehad bij Shanti Tattva Ayurveda, wat natuurlijk al aangeeft hoe tevreden ik ben over de kwaliteit. De persoonlijke aandacht die Anjana je geeft en de enorme kennis die zij heeft van Ayurveda, maakt dit tot een unieke ervaring. Het klinkt cliche, maar ik kan het echt iedereen aanraden!

    Eelco is bij Shanti Tattva Ayurveda in Den Haag geweest
  • Bram op 11-07-2011

    Ik ga regelmatig heen voor een ayurvedische massage. Deze massage bevalt mij prima. Mirjam werkt zeer klant gericht. De massageruimte is klein. Maar daar heb je als client geen last van. Ik beveel deze praktijk dan ook aan.

    Bram is bij Praktijk De Lila Lotus in Koog aan de Zaan geweest
  • Marysia op 08-07-2011

    Ik kom sinds ongeveer twee jaar met enige regelmaat bij Danielle voor ayurvedische behandelingen. Van de geur van de olie alleen al zak je de ontspanning in. Danielle neemt uitgebreid de tijd voor je en je gaat weer warm en stukken gegronder de deur uit. Marysia van Eijk Yogadocente

    Marysia is bij Massagepraktijk PUUR in Eindhoven geweest
  • Pauline Trum op 05-06-2011

    Een geweldige massage gegeven door een geweldige masseur met gevoel voor client en massage. Een aanrader voor iedereen die deze massage vorm wil leren kennen. Bij Praktijk Adara is het mogelijk om een ontspannende massage of een therapeutische massage te ondergaan. Beide massage vormen zijn zeer aan te raden. Ook voor een gezichtsbehandeling ben je bij Praktijk Adara aan het juiste adres. Geniet met een hoofdletter G.

    Pauline Trum is bij ADARA in Dongen geweest
  • Egbert op 22-05-2011

    Vandaag een ayurvedische massage van Mirjam ontvangen, dat was een bizondere ervaring, veel aandacht en toewijding, vooral de constante warme handdoeken en voetverwarmers, heel ongebruikelijk. Sinds ongeveer acht jaar word ik wekelijks gemasseerd, maar nog nooit een ayurvedische massage, in een woord, fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar.

    Egbert is bij Massagepraktijk Rosewood in Amsterdam geweest
  • Brigitte op 08-03-2011

    Ben bij Massage Praktijk George gekomen via internet en heb een heerlijke massage gekregen. Het werd een mix van ayurvedisch en shiatsu en dat ontspant ongelooflijk. Ik ben van plan vaker te gaan want het werkt nu, 1 week later, nog na. Heerlijk.

    Brigitte is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • George op 28-02-2011

    Zeer fijne ontspannende massage die niet lang genoeg kan duren. Goed en duidelijk intake gesprek. Een echte aanrader voor sporters als voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning na een drukke dag. Dank je wel en tot snel !

    George is bij Massages uit het Oosten in Steenderen geweest
  • Heidi op 16-02-2011

    George ontvangt je in een plezierige warme ruimte, vanuit een warm hart. De massage is heerlijk ontspannend en werkt nog dagenlang door. George kijkt naar wat je nodig hebt en zal in de massage verschillende massagetechnieken integreren, afgestemd op je behoefte. Met enige regelmaat laat ik me door George masseren. Echt een toppertje.

    Heidi is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • Sonja op 13-02-2011

    Absoluut een prettige ervaring. serieus en 100% op de klant gericht. wel een echte vrijgezel,maar ook echt aardig. na afloop was ik opgewonden /fitaal en voldaan tegelijk.ik zal zeker weer terug komen bij gerard. dus tot de volgende keer maar

    Sonja is bij Massagelekkerinjevel in Voorthuizen geweest
  • Sandra op 09-02-2011

    Je wordt hartelijk ontvangen en de ruimte is prettig en rustgevend. De massage is een volledige ontspanning voor lichaam en geest die nog lang nawerkt. Ik kom wekelijks bij George en zijn massages hebben een positieve invloed op mijn gezondheid en nachtrust. Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen.

    Sandra is bij Massagepraktijk George Oudt in Zutphen geweest
  • Erik op 02-02-2011

    Het was een hele ontspannnende massage, beginnend met een hoofdmassage en vervolgens een lichaams(abhyanga)massage, het was zeer de moeite waard met een goede ervaren masseuse die overal de tijd voor neemt en die werkt met goede olie, ik zal iedereen deze massages aanraden hoewel ze meer massages geeft,maar die moet ik zelf ook nog uitproberen,ik heb mijn afspreek alweer staan!

    Erik is bij Ayurveda Delight in Groningen geweest
  • Marja op 06-02-2010

    Heel ontspannend! Mooie ingerichte salon. De massage beviel uitstekend. De masseuse Manjula weet je op je gemak te stellen. Ook met het kopje thee natijd laat ze zien dat ze alle tijd voor je neemt. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Marja is bij Manjula in Dedemsvaart geweest
  • Anna op 27-11-2009

    Deze massage werd gecombineerd met de bijzondere tibetaanse massage. Deze massage is met buideltjes gevuld met steentjes en zeezout. Echt zo`n ontspannen massage. Als je iets anders wilt dan standaard. Echt een SUPER relaxed geheel.

    Anna is bij Massagepraktijk Agnes Greveling in Assen geweest
  • Petra van der wal op 14-01-2009

    In een mooie salon is dit een echte aanrader voor iedereen die van massage houdt. Een heerlijke massage met hele goede olie. Verder heb ik ook de Hotstone massage gehad en deze is ook aan te bevelen.

    Petra van der wal is bij Welzijnspraktijk Mona Lisa in Balkbrug geweest
Massages